Mera shopping

Shoppade lite på H&M's hemsida häromdagen, och idag råkade det bli mer, haha.
Detta fick det bli första omgången (plus en pösig randig tröja med, som dock inte finns med på bild )
Och detta fick hänga med på samma beställning idag, love it!
Ett par turkosa sandaler är helt perfekt nu i vår och sommar, särskilt med läckra detaljer.
Vit trikåtopp med puffärmar i spets är helt rätt och grymt snyggt.
Slutligen en till topp med volanger i chiffong i en svagt puderrosa färg, älskar den!

Jag är inte superewoman

Försökte nyss väcka honey nu vid klockan tre då vi behöver handla för den kommande veckan. Han blir givetvis sur, och säger att han vill sova mer. Det som gör mig irriterad är att han tror att två timmar räcker gott och väl för att han ska kunna sova mer, för att vi ska hinna handla och att jag ska hinna laga mat, innan klockan är fem! Det gör mig så frustrerad att han inte inser att matlagning tar tid, energi och kärlek, att inhandling av mat för veckan tar minst 1 timme, och ovanpå det vill han sova minst 2 timmar till.
Honey tycks tro att jag är en superhjälte med grymma krafter, men där har han fel. Jag är bara jag, och jag är purken.

Raindrops keep falling on my head

Vaknade upp till regn ute, men inte är jag grinig för det! Jag älskar hur ren, fräsch och klar luften är efter regn, och asfaltsdoften sen! Kom att tänka på en låt, som jag nu delar med mig av. De flesta av er har redan hört den, men enjoy!

Jerry, Jerry!

Man kan inte annat än älska att Jerry Springer visas vid den här tiden på dygnet. Sitter och underar på om det verkligen är bara fake alltihop, men det skulle inte förvåna mig om det är äkta. Ja, jag har nog den typiska synen på amerikaner, haha.

Dagens middag

Blev som sagt ugnsstekt basilikakyckling, råris serverat på endivesallad, gott som sjutton!

What what in the butt

De flesta har nog sett internetsensationen Samwell med låten "What what in the butt". Om ni inte har gjort det, så är videon här.
Häromkvällen såg jag på Southpark och där gjorde en av mina favoritkaraktärer Butters samma sak, jag skrattade så jag grät! Dock hittade jag ingen video på Youtube utan bara ett ljudklipp. Enjoy!

Middagen

Ska strax sätta igång med maten, blir ugnsstekt kyckling, råris tillsammans med lite endivesallad av något slag, får se hur allt blir.

Jag blir tokig

Återigen en dag när jag mår pyton, men inte riktigt är sjuk. Jag har en tendens att fastna i ett mellanläge där jag känner mir sig svag, trött och jäklig och det kan pågå i flera veckor innan jag blir sjuk. Väldigt irriterande om ni frågar mig.

Cravings

Har i ett flertal veckor varit så otroligt sugen på donuts, det är sällan jag får sådana här cravings. Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att jag var på tjocken. Nej, istället sitter jag vid tre på natten och tjockar i mig en hel gurka istället. Frågan är vilket som hade varit sundast, haha.

Success

Honey är inget fan av att ha skjorta, han säger att han bara haft det på sin student förr. Har dock tjatat på honom att när han väl friar så ska han bannemej ha skjorta på sig. Igår gick han med på det, success!
Sedan om han sa det för att få mig att sluta tjata är en annan femma, jag får leva i den underbara drömmen om att få se min karl med skjorta en vacker dag.

Herregud, remove tag, REMOVE TAG!

Jag och min BFF träffades på en fest för ett antal år sedan, och vi har varit grymt bra vänner sedan dess. Nyss fick jag en notifikation på Facebook, och ser att jag blivit taggad på ett foto. Får upp denna, herregud! Tror jag är 18-19, och ganska ordentligt full.
Jag - Men guuuuuud!
Johanna - HAHA jag har mer där den kom från ;)
Jag bjuder på denna hemska bilden. Skratta bäst ni vill.

Usch

Vaknade för en stund sedan och mår rent ut sagt röv. Ska lägga mig igen och vila och be för att jag inte blir sjuk.

Nattahumor

Denna får mig att skratta tills jag gråter, jag är en hemsk människa.

Nattamums

Åt en Twister Mini igår natt, och det fick bli en inatt med. Grymt gott!

Jäklar

Efter att ha räknat lite så har jag kommit fram till att mina besökare i snitt går in på min blogg 4-6 gånger om dagen, så något rätt gör jag nog!

Bio till helgen

Det blir att jag bjuder med mig honey på bio till helgen, det är första gången på evigheter jag går på bio och det är dessutom första gången för oss som par, tänka sig!
Honey sa innan att han kan tänka sig att åka till Kina på semester, success! Isåfall blir det kanske omkring jul, lite semester hade gjort oss båda gott.

Dagens middag

Vitlöksmarinerade fläskkotletter, klyftpotatis och klyftmorötter tillsammans med barbequesås, mumma!

Lite mer musiktips

Kom på en annan låt som är grym, nämligen Hejhejhej med trubaduren Erik Vilde som också han är extremt bra i sin musik. Så påhittig och rolig är otroligt, och hans musik är sådan som får en att le. Denna låten får mig jämt att tänka på honey, stämmer kanonbra.

Ingen och jag

Dagens musiktips är en trubadur jag såg första gången på en poesifestival i Trollhättan när jag var 14-15. Sedan dess är jag fast och älskar alla texter och finurliga låtar som Loke gjort. Enjoy!

Mums

Idag står det fläskkotletter tillsammans med klyftpotatis och klyftmorötter som jag kört i ugn, tror det kommer bli en höjdare som det tenderar att bli. Ska sätta mig och lapa sol en stund på balkongen först, det behövs.

Och lite mer tävling

Snubblade över denna tävlingen och kan givetvis inte låta bli, då det är en GRYMT snygg ring som hade passat mig perfekt nu under våren och sommaren!
Tävlingen hittar du själv på; http://imfaccessories.blogg.se/

Lite tävling

Hos Crea Diem kan man nu tävla om 3 lipgloss från Make Up Store, och givetvis är jag med!
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.11845669

Massor med paket

Vaknade av att det trillade in flera paket, helt underbart! Det första man öppnade var från Nordea, tack än en gång för biobiljetterna.
Nästa var lite bilder från FUJIdirekt som jag beställde förra veckan.
Nu har vi äntligen ett foto i ramen! Inget höjdarfoto på oss två, men på oss två är det åtminstone. Det tillsammans med två ljuslyktor med vitt spetsmönster på hallbyrån.
Och i sista paketet... Mitt löshår, ÄNTLIGEN!

Tack Nordea!

Bemöttes uselt av Nordea i förra veckan, och när man kom hem mailade man i hopp om att upplysa dem om vilken usel medarbetare de hade. Tja, slutade med att man fick biobiljetter och ett litet brev som Michael Arrhenius skrivit själv. Tackar och bockar!

Det känns sommar

Gick ut en sväng på balkongen nyss för att kolla hur varmt det var, och fast det "bara" är 12 grader så var det riktigt behagligt. Jag hoppas det bra vädret fortsätter så man kan sola och få lite färg. Som det är just nu så ser det ut lite som jag tillbringat vintern i en kista, jag är så fruktansvärt blek. Jag älskar att sola solarium, men jag väntar hellre och får riktig bränna än en halvdassig solariebränna med fläckar i ryggen, usch.
Ingen mer snö än på ett tag, tack!

Nattens soundtrack

Nattens soundtrack är en underbar låt som jag har haft i bloggen innan, men som förtjänar lite mer tid i rampljuset då den är så otroligt vacker. Antony & the Johnsons med "Knocking on heaven's door" är helt underbar, och den kryper under huden på en, både på gott och ont. Enjoy!
----> Antony & The Johnsons – Knockin' On Heaven's Door <----

Ny design!

Nu så ska min nya design vara uppe, ser ni den? För min del tar det alltid ett tag innan jag ser det av någon anledning. Den nya är iallafall med mig som brunett (woho!) och med ljusblå bakgrund, jag ÄLSKAR den! Tack Robert, du är en pingla!
Här har ni förresten en länk till hans blogg, ta en kik där vettja!
http://thethoughtsofmurray.blogg.se/

Nu jäklar!

Nu har Robert satt igång lite med designen, är otroligt nyfiken på hur det blir! Har fullt förtroende för honom, han lyckades pricka in helt och hållet förra gången så jag tror jag kommer bli minst lika nöjd denna gången.
TACK Robert!

En sån tur

Så som jag och Micke bor nu är helt perfekt; vi bor relativt centralt så att man lätt kan gå in till stan samtidigt som vi har skog bakom huset och ett rikt djurliv. Jag har sett rävar, harar, igelkottar, rådjur och jag tror mig dessutom ha hört en uggla hoa för fullt.
Detta är vår vy från sovrumsfönstret vid fem på morgonen, så otroligt fint.

Min nästa parfym?

Har sett reklam för DKNY's nya parfym Be Delicious Fresh Blossom, och jag tror den får vara nästa parfym på min lista. DKNY har alltid klockrena dofter som jag vet passar mig extremt bra, så denna är nog inget undantag. Just nu har jag ju White Musk från The Bodyshop som är riktigt grym, men den är det mindre än hälften kvar av, så man måste planera. Du hittar mer info om toppnoter och pris på följande länk;
http://www.vivamondo.se/dkny--be-delicious-fresh-blossom-eau-de-parfum-spray-p-25510.aspx?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner
Be Delicious Fresh Blossom, prepare to be mine!

Inte idag

Fick inte löshåret idag, får hoppas på att det kommer imorgon.
Ser fram emot en lugn dag, jag och honey ska laga tacos eftersom man förtjänar att få vara lat i sitt matlagade ibland. Har en sån dag då jag är extremt röksugen med, men det löser sig nog allt skulle jag tro. Ska försöka fånga 30 minuter till i sängen, är trött som få. Seeya!

Och igen

Nu lyckades man glömma bort att lägga sig i tid, måste verkligen skärpa mig.

Vilka krukor?

Helgen som kommer ska vi städa balkongen, det vill säga att vi ska ta bort trallen och rengöra under, rengöra trallen och sen har jag fritt fram. Jag vill ha blommor, kryddor och växter på balkongen och till det behövs krukor. Honey hittade krukor för ett tag sedan som han gillade, närmare bestämt den här varianten. Ganska coola faktiskt!
Men så kom Biltemas katalog hem idag, och där har de 2 fiberclay-krukor som är helt underbara. Hittade dom inte på deras hemsida dock, men istället fann jag zinkkrukor som jag gillade väldigt mycket. Så frågan är; vilka ska man satsa på?
LED-krukan kostar 199, och de 2 zinkkrukorna likaså. Jag vill ju ändå plantera en massa så om man kör på LED-krukor lär det kosta skjortan. Vad tycker ni mina kära läsare?

Söndagshumor

Jag skrattade mig halvt fördärvad åt denna. Ja, min humor är konstig.

Så varmt

Jag är glad att jag gör köttgryta idag, för det betyder att jag slipper stå vid spisen hela tiden det lagas. Det är åt helvete för varmt för att ens tänka idag, helt galet.

Sol, sol, sol

Ska ta mig ett glas apelsinjuice och sätta mig på balkongen, solen skiner och jag förtjänar lite soltid innan jag sätter igång med middagen. Seeya!

Ska jag också bli en klyscha?

Jag har funderat lite på hur människor blir och beter sig när de slutat röka, och är det bara jag som ser alla rökare bli ickerökande klyschor? Med klyschor menar jag sådana personer som jämt, JÄMT ska prata om hur lätt det är att sluta just när du tar en cigg, om hur snabbt din lungkapacitet hade återhämtat sig om du slutat röka i detta nu. Sådana som säger att när de var röksugna, så tog de en promenad för att bli av med suget. Vadfasen, låt mig röka ifred!
Dock är jag extremt skraj att jag ska bli likadan nu när jag slutat, för när det var som jäkligast kunde jag ta små promenader. Inte var det lätt att sluta och det är det heller inte nu, 24 dagar efter min sista cigarett, men jag kämpar.
Om jag blir en ickerökande klyscha, slå mig hårt och säg till mig att jag gör fel.

Nyttigt och gott

När vi handlade köpte vi lite goda frukter, så ikväll fick det bli fruktsallad till kvällsmat. Jordgubbar, honungsmelon, ananas och hackad mynta tillsammans. Fräscht och otroligt gott!

Nejtack

Vi såg nyss Shutter Island, en film som jag faktiskt trodde skulle vara bra. Icke! Helt ärligt så är trailern extremt missvisande och filmen är fatiskt något av det sämsta jag sett. Tacka fasen att jag inte såg den på bio, de pengarna vill man inte gärna slösa på ren dynga.

Ah, skärpning!

Jag fick honey att lägga sig tillsammans med mig vi fyra, trots det vaknade vi 9 timmar senare fortfarande trötta. Nej, idag får bli en lugn dag för jag har en känsla av att vi helst ligger och slöar. Seeya!

Inte illa, Nordea

Jag mailade Nordea igår om det vidriga bemötandet vi fick när vi var där igår, och redan idag hade jag fått svar. Fick ett långt mail där de bad så hemskt mycket om ursäkt väldigt många gånger och att de som kompensation ska skicka några biobiljetter. Inte illa Nordea, inte illa.

Honeys smarta idé

Vi kollade på Lyxfällan häromdagen och familjen där hade en svart tavla de skrev veckans maträtter på, en riktigt bra idé. Jag ville ha en likadan tills hony kom på att det räckte med whiteboardpennor! För min del blir det enklare och mer komkret att se veckans maträtter, det är alldeles för lätt att lata till det med tacos eller sånt tråkigt. Nej, det ska bli riktig ordning och reda!

Min nya headerbild?

Har finurlat på vilken bild på mig själv jag vill ha i min nya header och jag tror denna blir bra. Vad tycker ni, bu eller bä?

Nya hallmöbler!

Vi var iväg tidigt imorse som ni antagligen vet, för att införskaffa lite möbler. En bänk med dyna, byrå och till detta ska det vara en hatthylla i samma stuk som jag dock inte satt ihop än eftersom det inte blir att leta upp slagborren idag. Kan tilläggas att detta är absolut första gången jag satt ihop något helt själv, inte så illa pinkat om jag får säga det själv.
Vitt tillsammans med lite detaljer så det är lite lantligt goes shabby chic.

Denna bjuder jag på

Jag har alltid älskat att sjunga, och en period spelade jag in lite. Här har ni ett litet klipp där jag sjunger, ock falskt på vissa ställen och micken kunde inte hantera för mycket ljud, blä. Tänk på att jag spelade in detta 2008, därför jag ser ut som jag gör.

Så tramsigt

Jag och honey hade bestämt oss för att gå och lägga oss vi 2-3 inatt så att vi skulle kunna gå upp tidigt och komma iväg till alla affärer tidigt, då det helt enkelt är mindre folk och så mycket enklare att handla. Strax efter fyra kom vi i säng och inte gick det att somna heller. Jag och Micke betedde oss som två 10åriga flickor som sov över hos varann, tramsade och gjorde röster åt mina söta gosedjur och bara jäklades. Herregud vad vi skrattade men det straffar sig nu. Jag somnade omkring halv sex och larmet gick klockan nio. Roligt just då, kanske inte så lyckat just nu.

Ah, min mage!

Drack en Naturdiet måltidsersättningssmoothie till kvällsmat, något jag ångrar nu. En smoothie innehåller i snitt 65% yoghurt och jag är laktosintolerant, ingen bra kombination. Gott som sjutton men usch så mycket min mage hatar mig nu!

10 saker ni inte visste om mig

Jag har blivit utmanad av Linda att skriva ner 10 saker som jag tror ni inte vet om mig, ska göra ett försök!
1. Jag har rökt sedan jag var ungefär 12 år gammal, men på heltid sedan jag var 15
2. Jag har extrem tandfobi; jag får panik om någon pillar med sina tänder, gnisslar och dylikt
3. Jag lärde  mig spela Guitar Hero på 2 dagar, och blev bra väldigt snabbt
4. Jag är en Youtube-nörd; det jag inte har sett är inte värt att se
5. När jag föddes var jag nära att dö ett antal gånger
6. Jag har en relativt hög IQ på 138, 1 mindre än Barack Obama
7. Jag gillar inte att prata i telefon utan sms:ar hellre
8. Alla mina 6 tatueringar gjorde jag inom loppet av några få månader efter min 18-årsdag
9. Jag kan knappt simma
10. Jag har inte körkort, och heller inga direkta planer på att ta det inom en snar framtid
Jag utmanar Therése och Söt!

En skön eftermiddag

Efter nederlaget på banken har jag hunnit lugna ner mig, jag blev så otroligt arg att det var helt otroligt. Nu står min karl och rensar ur sitt skåp med kvitton, pärmar med papper och en massa annat krafs. Det är roligt hur Micke och jag är varandras motsatser på vissa punkter; han vill ha det rent och snyggt på ytan och jag är den som inte har några problem om några klädesplagg ligger på golvet. I lådor, skåp och dylikt har han inget emot en himla röra, men för mig gör det ont i kroppen när det är oreda där. Jag vill ha saker uppställda i storleksordning, liknande saker på samma ställe och så vidare.
Jag skakar på huvudet åt hans "måsten", och han gör detsamma åt mig, haha. Det är så skönt att ha någon som är så otroligt olik mig själv, men som genom det kompletterar mig.

Jag hatar er Nordea!

Efter att ha löst saker på stan tänkte jag och honey att jag kunde skaffa konto på Nordea, speciellt som Micke bytte helt till det för ett tag sedan. Vi kommer innanför dörrarna, och möts av en tjomme i snygg skjorta som vi båda tror är en rådgivare. Personen ifråga har inte bara extremt dålig attityd, utan ljuger oss rakt upp i ansiktet och säger att man måste ha ett konto i ett halvår innan man kan få internetdosa, bankkort och dylikt. What the..?! Han säger åt mig att inte skaffa konto, utan säger att Micke kan skaffa Swedbank han med. Detta med mera slänger han ur sig innan vi väljer att gå därifrån.
Så JÄVLA dålig attityd, inte en chans att jag skaffar Nordea. Fy fan!

Nattshopping

Vaknar upp och inser att jag shoppade upp alla pengar inatt, men det känns faktiskt helt ok trots allt.
Jag och honey ska kila in till stan snart, ska vill vägledningscentrum och få hjälp med kopia på mina grundskolebetyg och sedan till banken så jag kan sätta in pengar. Ses senare!

Mer shopping!

Har precis bestämt mig för vad jag ska shoppa för pengarna jag fick i födelsedagspresent! Lite drygt 100 kronor går ju till löshåret, men resten går till detta, lite skrikiga färger behövs bannemej.
Minns ni den randiga jag köpte på Gina? Dessa 2 är i ungefär samma stuk som jag bara älskar.
Pösigt gör det så mycket skönare ha på sig i sommar när det blir varmt.
Ett svart spetslinne är ju ett måste, det tillsammans med mina korallröda chinos blir perfekt.
Och som kronan på verket en liten guldfärgad väska!

"Fanmail"

Gick med i en ganska komisk grupp på Facebook för en stund sedan, och ganska snart ser jag att en brud lagt upp en bild på sig själv där hon mer eller mindre är näck. Jag och en kille vid namn börjar genast argumentera om huruvida det är OK eller inte, jag tycker givetvis att det är fel. Att lägga upp en bild på sig själv som är av pornografisk natur är fel på så otroligt många nivåer.
1. Tänk om en framtida chef googlar dig? Bye bye jobbet.
2. Jobba på självkänslan med en terapeut, istället för att hora ut dig för en komplimang.
3. Att lägga ut bilder som är av pornograisk natur som minderåriga kan komma åt är brottsligt.
Ja, ni ser själva. Hursom fick jag ett mail för en stund sedan, skönt att jag inte är ensam om mina åsikter. Tack okända Henrik!

Jag hittade bilder!

Det visade sig att Linda och jag har sjukt lika smak, hon har nämligen spanat in samma hallmöbel som jag gjort, jag i vitt och hon i svart. Komiskt som fasen!
Hittade hursom bilder på möblerna, visst är de fina?
Bänk med dyna och tre korgar.
Hatthylla med korgar och hängare.
Och slutligen en byrå som vi ska ha till höger av bänken, perfa!

Snöbild

Vart ju som sagt ganska förvånad över snön innan, och efter 5-10 minuter hade det redan lagt sig utomhus, helt galet, det är ju i slutet av april trots allt!

Vuxengöra

Ska sätta igång och göra inköpslistor inför fredagen; vi ska både storhandla som varje löning och dessutom köpa lite möbler till hallen! Jag hittade en perfekt bänk med korgar och dyna till hallen, plus hatthylla och byrå till det. När vi var på IKEA såg jag dessutom små speglar, tänkte köpa 3 sådana plus pensel och vit färg då de inte fanns med vit ram. Vill man ha något perfekt kan man ibland få göra det sista själv.

Vadfan, det snöar!

Jag sitter alltid i vardagsrummet och bloggar, och det blir ju att man kollar ut genom fönstret då och då. Gissa om jag blev GRYMT förvånad när jag ser att det går från ingenting, till att ösa ner snö? Jag ska försöka ta en bild sen så ni får se, det är helt sjukt!

Äntligen

Fick tummen ur näven innan och frågae Robert om han kunde tänka sig att göra en ny bloggdesign till mig. Han är ju en sådan ängel, och han sa ja! Stackaren pluggar för fullt dock så man inser ju att han inte har tid omedelbums. Men ändå, ny design!
Robert är den som gjorde den jag har nu, och den är alldeles perfekt. Enkelt är oftast bäst, enkelt är dessutom oftast stilrent och väldigt snyggt.
Nej, nu ska jag kolla det sista på avsnitt nummer 9 på säsong 3 av Dexter. Natti!

Löshår

Har bestämt mig för att införskaffa lite löshår, närmare bestämt kanekalon. Blir perfekt nu när jag blivit less på att ha så kort hår, vill ju kunna variera lite då och då. Ska betala in pengar på fredag, så förhoppningsvis får jag allt på måndag redan!

Dagens middag

Blev enkel middag idag; vårrullar tillsammans med stekta chilinudlar i hoi sin-sås, riktigt gott!

En ny nivå

Nu har jag faktiskt börjat med de svagaste nikotinplåstrena, och det är så skönt! Givetvis har jag fortfarande suget efter en cigarett då och då men det kan jag faktiskt hantera.
Kommer bli en tråkig dag idag; först laga mat som visserligen är roligt. Vårrullar med stekta chilinudlar, riktigt gott! Men sen är det dags att ge sig av mot tvättstugan, något som jag verkligen hatar. Jag är glad att jag har så extremt mycket kläder, för det är nog iallafall en månad sen sist jag tvättade.
Hur ofta tvättar ni?

Capri-Sonne

Jag har ett svagt minne av att jag drack en Capri-Sonne när jag var ganska liten och verkligen inte gillade det. Nu är jag dock förtjust som sjutton! En låda med 10 stycken kostar dessutom bara omkring 25 kronor, ett riktigt bra pris. Sitter och surplar i mig en av de sista jag har nu, men ska definitivt köpa som minst 2-3 lådor på fredag när vi handlar. Lagom små att kunna förvara några stycken i kylskåpet, och alldeles perfekta nu när solen börjar kika fram. Det är mitt dryckestips till er!

Svenska Hollywoodfruar

Jag kan erkänna att jag är sjukligt beroende av serien Svenska Hollywoodfruar, varför vet jag nog inte. Serien är extremt rolig att kolla på, och det blev så mycket bättre sedan Anna "Plankan" Anka tog sitt pick och pack. Hennes attityd och syn på saker och ting hör hemma på medeltiden. Att kvinnans enda uppgift i livet skulle vara att göra ens man nöjd är bara sjukt.
Nej, Anna Anka kan hoppa upp på sin kvast och flyga någonstans, för nu ska jag kolla TV!

Dagens fail

När vi handlade innan så spg jag denna, och kunde inte låta bli att dra på smilbanden. Super najs, 2 för 36! Inte illa!
(Bör tilläggas att på andra skyltar så stod det superpris )

Dagens middag

Vi åt ju hamburgare i lördags som vi gjort själva, och var ju bara tvungna att göra samma sak idag. Idag gjorde vi burgarna mindre och gjorde dessutom lite klyftpotatis till, riktigt lyckat!

Ojsan

Vaknade nu, var väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Ska kila iväg till affären och köpa hamburgerbröd och dressing, både jag och Micke tyckte det var så gott häromdagen att vi vill ha mer. Ses senare!

Vill ha!

Kom nyss över en sida fullspäckad med ursöta saker som man känner begär efter. Detta halsbandet fastnade jag dock lite extra för; visst är det charmigt? Bara 14 dollar! Detta och mycket mer hittar du på http://www.girlzlyfe.com/ !

Dexter

Honey ick mig att börja snegla när han kollade på Dexter häromdagen, säsong 4 närmare bestämt. Efter att ha suttit och kollat lite då och å så blev jag givetvis involverad. Nu är klockan halv fyra på morgonen/natten och jag är precis färdig med säsong 1 och ska påbörja säsong 2. Jäkla dig Micke som fick mig att tycka om Dexter, haha!

Morrn!

Nyvaken och på hyfsat bra humör, hoppas på att vi får lite mer sol än vad det bjöds på igår. Idag är det en lugn dag, ska försöka klura ut vad jag ska göra med pengarna jag fick av mormor och morfar. Som vanligt har jag en liten släng av beslutsångest, men så kan det vara. Ses senare kära läsare!

Natti

Måste änna gå och lägga mig nu; kroppen värker och det är ett ganska säkert tecken på att jag annars kommer slockna med laptopen i knät. Har gjort det förr och vaknade med nackspärr, ingen höjdare alls. Ses imorgon kära läsare!

Ibland är jag kreativ

Häromdagen fick jag fart och satte igång med ett litet projekt som jag lovade att ni skulle få se. Det blev en klänning, och en söt sådan! Bilden är dock tagen innan jag hann göra fler justeringar, men bra blev det!
Bystparti i blommönstrat tyg och "fodrat" med vitt tyg, bystinsnitt, söm mitt på partiet för struktur, och denimliknande tyg till kjolen. Perfa!

Sammanfattning av dagen

Igår när jag pratade med mormor ad jag henne ringa strax innan de åkte hemifrån, på så vis skulle vi ha gott om tid att städa lite, duscha, plocka iordning och göra tårta tills dess att de kom. Visst hann vi med det och vilken tårta sen!
Micke vispade grädden, jag fixade med jordgubbar och passionsfrukt. Marängbotten, vispad grädde och ovanpå det så har man på jordgubbarna och passionsfrukten. Riktigt jäkla gott, riktigt enkelt och inte en bit blev kvar!
Efter det åkte vi fyra till IKEA en sväng, kikade runt och drömde oss bort för att sedan käka lite god mat där. Gick sedan vidare till en affär med färg och tapeter och man drömde sig bort ännu mer. Jag är så fruktansvärt sugen på att fixa till här, men det ligger längre fram i tiden.
Mormor och morfar åkte hem, och en stund senare gjorde vi hamburgare. Hemmagjort givetvis, och så fruktansvärt mumsigt!
Sammanfattningsvis en helt underbar dag med 3 av de personer jag tycker bäst om i hela världen!

Jag är så tjejig

Ibland inser jag vilken tjej-tjej jag är, om ni förstår. Jag dricker öl, älskar sport och bilar men ibland blir jag helt till mig i trasorna över så banala saker, som denna söta sak. En Hello Kitty-äggkopp med ett chokladägg i som jag bara var tvungen att ha. Jag vet inte varför, men jag är så himla förtjust i saker som har med Hello Kitty att göra. Som ni kanske ser i bakgrunden har jag även Kitty på min necessär. Ja, jag antar att man får vara sådan ibland med.

Hej!

Ja, nu är jag tillbaka här igen. Mycket som har tagit upp min tid de senaste dagarna, så jag får be om ursäkt för att jag inte haft tid. Har som sagt hämtat ut blanketter eftersom jag ska söka till Komvux, måste få tag i en kopia av mina grundskolebetyg, och en massa annat sådant. Det är mer som ska fixas än man tror, plus att man ska välja kurser ovanpå det. Jag har ju alltid haft lite beslutsångest så vi får se hur det går.
Ska skriva ett till inlägg om våran dag alldeles strax, behöver bara kika mailen och sånt där vettigt.

Ja, jag lever. Har bara haft väldigt myck...

Ja, jag lever. Har bara haft väldigt mycket att göra, plus att Honey tog ut en dags ledighet. Så otroligt skönt att få tid med den jag älskar. Var och hämtade en blankett idag, att söka till Komvux blev plötsligt mer verkligt just då. Nej, nu säger vi godnatt här, min mormor och morfar kommer och hälsar på om några timmar. Sköt om er tills nästa uppdatering!


Jäkla nikotin

Nu när jag gått ner från starka till mellanstarka nikotinplåster så är jag än en gång helt utan energi, och det är så enormt frustrerande. Jag är extremt sötsugen hela tiden samtidigt som jag bara vill sova. Får se om jag hinner lägga upp bilden på klänningen sedan.

Bystpartiet klart

Har sytt som en galning nu och försökt vara kreativ, och jag tror att jag lyckats bra. Har gjort bystpartiet helt klart, det som är kvar är kjolen på klänningen som ska vara i ett denimliknande material, ganska mörkt med. Får se om jag hinner slänga upp bilder!

Min läckerbit

Honey är så extremt kameraskygg av någon anledning, men på min födelsedag så fick jag faktiskt ta denna när vi var på Jensen's, gissa om jag blev glad?
Han är så fin, min läckerbit <3

Jag är inspirerad

Jag drömde om en massa klänningar och olika utföranden inatt och vaknade full utav inspiration! Har ett projekt om jag tänkte påbörja redan ikväll om jag har tid. Tänkte ge er, mina kära läsare, en liten tjuvtitt på valet av tyg lite senare idag. Kan säga att det är lite blommigt men även lite mörkt, så himla fint!

Jag älskar er Friis!

Jag har ju Friis på Facebook, och nu såg man detta. Jag trodde jag hade dött och kommit till skohimlen.
De svarta är min absoluta favorit utav dessa 3 färgerna.
Sedan har vi nästa, som jag hade älskat att ha ett par av!
De första paren är mer casual, och de andra paren lite mer fest. Love them!

Woho!

Söt bloggar också, ser med spänning fram emot att få läsa!
Jag har idag bytt ner till svagare nikotinplåster och varit lite jäklig att vara med och allmänt sur, så inget mer bloggande från min sida idag tyvärr. Ses imorgon!

Woho, paket!

Fick en avi med posten att jag har ett paket att hämta ut! Det är som julafton detta bannemej.
Ska ta mig i kragen och diska strax och sedan förbereda maten, som blir en kryddig wok med strimlad biff och nudlar, allt från scratch givetvis. Jag personligen är inget stort fan av alltför kryddstark mat, men det är Micke så därför slänger vi i lite grön och röd chili, förhoppningsvis blir det bara lagom starkt. Wish me luck!

Nytt i garderoben

Har ju som bekant gjort en enorm rensning i min garderob som slutade med att 3 ENORMA flyttkartonger med kläder som sedan blev till ett stort antal kassar med kläder som jag skänkte till en organisation som skickar det till bättre behövande.
Iallafall, jag har hängt lite på Helgon och sålt några plagg och bytt lite. Idag fick jag hem två läckra hoodies som jag älskar, och förhoppningsvis får jag hem ett armband och en svart spetströja, älskar det!
Och signaturen Söt, varför bloggar du inte själv? Hade varit intressant att läsa om vad som händer i din vardag!

Helgens lyxmiddag

Jag och honey lyxade ju i fredags med färsk lax till middag, och på lördagen gjorde vi det igen. Fläskfilé som låg och gottade sig i marinad när vi var i Mullsjö, hemmagjord klyftpotatis (för att det faktiskt är godare än köpt skräp ) och ruccola vid sidan av, en riktigt grym måltid!

Det var då fasen

Statistiken går sakta men säker uppåt, tack än en gång!
Har märkt de senaste två dagarna att jag gått upp närapå 2 kilo, just på grund av att jag har ett enormt sötsug nu när jag slutat röka. Räknade och insåg att det är 9-10 dagar sedan jag slutade, och det är skönt! Detta var första morgonen jag inte tänkte på cigg så fort jag gick upp och bara det är ett stort framsteg. Men jag måste säga att det som ändå är bäst med detta är trots allt att se hur glad och stolt honey är. Tack Micke för att du står vi min sida i det här! <3

En ny dag, en bra attityd

Vaknade sent idag men är fortfarande helt slutkörd. Har fått en avi så det blir att hämta ut ett paket på Linnéas Tobak, och slänga iväg 2 andra paket. Jag tycker det är barnsligt kul att skicka paket av någon anledning.
Blir att köpa laktosfri grädde också så att jag kan göra en liten Mimosatårta på lördag så att vi kan äta något gott när mormor och morfar kommer, ska bli så härligt att träffa om igen.
Hur ser dag ut?

En underbar lördag

Mormor ringde innan och frågade om hon och morfar kunde komma på lördag, och givetvis fick dom det! Jag har turen att ha en väldigt bra, underbar och förstående mormor och morfar. När jag var yngre och satte mig själv i skiten, så var hon den som ställde just det frågorna som man inte villa höra, den som berättade för en hur det var för att man skulle börja tänka.
Jag kanske inte uppskattade det då, men såhär i efterhand är jag lycklig. Att hon gjorde som hon gjorde gjorde att jag är mycket av den jag är idag och att jag nått denna mognadsgraden. Även när jag var riktigt otrevlig så fanns de där och vek aldrig från min sida.
Visst, ibland hoppar jag runt som en femåring och tycker att gatkritor är underbart, men jag är också vuxen. Tack mormor och morfar för att ni är de ni är, och för att ni alltid funnits för mig även när jag betett mig illa.

Jag behöver en ny design

Blir snart tokig på riktigt. Jag älskar djag har nu, men me våren och sommaren runt knuten behöver man något ljusare, plus att jag inte längre är blondin, haha. Nej, får se om man hittar någon som kan tänka sig att göra en design åt mig om man har tur.
Jag och honey har haft en riktigt lugn dag, ingen av oss har haft nog med ork för något produktivt. Får se vad veckan har att komma med, ska bli skoj att se. Sökte ett jobb häromdagen som verkade ENORMT intressant som jag vet skulle passa mig perfekt! Det är så att jag kan kombinera det med att plugga på Komvux i höst om jag får det vilket hade varit jäkligt bra. Håller tummarna för det, ni får gärna göra det med!

Underbart

Vaknar upp till lite lagom med sol och att det faktiskt ser skönt ut ute. Tanken var att vi skulle på lägenhetsvisning idag, men jag sa åt Micke att hans sömn och välmående var viktigast.
Och nej, inget hus eller lägenhetsköp än på ett tag men vi hade tänkt att titta runt så att vi får ett hum och vad det är vi är ute efter, på så sätt slipper vi gå igenom den här processen när det väl är dags och ekonomiskt möjligt.
Jag är nog fortfarande lite kär i det första huset vi kollade på för några månader sedan; enormt kök, ett underbart badrum, ett till och lite mindre badrum med bastu i anslutning, 2 sovrum och ett kontor, kapelltak i vardagsrummet... Ja, det var svårt att inte bli kär, haha. Får se om vi hinner åka på någon visning nästa helg istället!

Nattens soundtrack

Nattens grymma soundtrack är en låt jag första gången hörde på radio när jag och honey var på väg jag vet inte vart och jag föll pladask med en gång. The Ting Tings är brittiska och har funnits sedan 2004.
----> The Ting Tings – That's Not My Name <----

Min jävla sambo, del 10

Jag kommer in i vardagsrummet och hittar Micke framför datorn.
Jag- Vad gör du sötnos?
M- Jag googlar på fisa plus Sodastream-Cola, internet har allt honey!

Tack för en trevlig dag!

Vi kom för en stund sedan hem från Mullsjö, och herregud vad roligt vi har haft det!
Jag och Linda började med att ta en promenix med Colli som nog är den sötaste hunden jag någonsin stött på. Colli hoppar runt som en ekorre i koppel, riktigt roligt att se.
Blev att jag, Linda och Alex mini-tävlade i Guitar Hero, och det kändes riktigt gött när jag vann över de båda! Linda sa att hon skulle öva så att hon kan kicka mig om en månad, ser med spänning fram emot det.
Nu ska vi laga lite mat; fläskfilé med klyftpotatis står på menyn idag så det ska bli mumma. Seeya!

Så hungrig

Blev en enkel smörgås med kalkonpålägg till frukost, men givetvis är man fortfarande hungrig. Funderar på att ta med mig en Hunger Control-smoothie när vi kilar till Mullsjö, men får se hur jag gör. Ses senare mina kära läsare!

I <3 Lockerz!

Nu har jag skrapat ihop nog med poäng för att kunna plocka ut en 4GB Shuffle vid nästa redeem-tillfälle, så nu är jag riktigt nöjd kan jag säga! Detta har jag lyckats med på under en vecka, inte alltför illa.

Mission Mullsjö

Glömde nästan berätta att vi ska till Mullsjö imorgon! Ska bli väldigt skoj att hälsa på Linda, Alex och sockersöta Lukas. Visst är han så söt att man bara vill äta upp honom? Bilden är saxad från Lindas blogg som ni säkert förstår.
Linda frågade om jag ville dricka lite vin med henne, men det fick jag tyvärr tacka nej till. Vågar inte riktigt ta den risken eftersom jag vet hur röksugen jag blir när jag blir påverkad. Jag har ju ändå varit rökfri i ungefär en vecka nu, det är inget jag är glad åt än, men lite stolt är jag nog och Micke är nog både glad och stolt skulle jag tro.
Sedan att det är flera månader sedan sist jag drack sist hade nog också gjort sitt. Ett glas vin och jag hade dansat på bordet, haha!

Kladdkaka

Nu tog jag mig nyss i kragen och diskade, mest för att Micke ska kunna göra kladdkaka. Jag är bagardotter men trots det har Micke bannemej svart bälte i kladdkaka. Den är så fruktansvärt god att man blir helt till sig, haha. Kan ju tilläggas att jag är extremt glad att jag har en karl som faktiskt inte är hopplös i köket, vilket alltför många av det manliga könet är. Ja, enligt egen observation vill säga.

Dagens middag

Igår köpte vi nästan ett helt kilo helt underbar färsk lax, en bra utgångspunkt bara där!
Skar upp den i några fina bitar, och stekte varsin till mig och honey. Till det gjorde jag en väldigt enkel men god sallad; tomat, gurka, rödlök, purjolök och ruccola. Blandade det, och hällde på en skvätt olivolja, tomatsalt och några droppar citro, hade i couscous och blandade runt.
Detta är resultatet, inte så pjåkigt va?

Nya gardiner

Köpte ju nya gardiner igår, och jag är så himla nöjd! Vit bas, med svart och snirkligt blommönster, men samma blommönster i ljusgrått under, riktigt snygga. Tack Överskottsbolaget för att ni inte suger rakt igenom, det gillar man.

Nikotinplåster är så hemskt fula

För er som följt mig det senaste vet att jag kämpat med att sluta röka, och nu har jag tagit ett enormt steg. Detta är det längsta jag varit utan cigaretter på extremt många år. Jag och Micke kom på att vi kunde lindra mitt hemska humör med nikotinplåster, så han köpte det åt mig. Kanon tänkte jag, men glädjen varade inte länge.
Är det bara jag som fått för sig att nikotinplåster är ganska små? Well, så är inte fallet. Kolla bara på denna bjässen; rund som en pannkaka och passar ens hudton lika bra som fjortisar passar i Idomin-indränkta läppar. De funkar bra, men fy helvete va fula de är!

Skogsbild

Tog mig en liten promenad igår eftermiddag, och tyvärr blev det bara en bild. Gillar denna skarpt dock, jag älskar  en viss skärpa tillsammans med suddighet i en bild.

Jag, ett aktiesnille?

För ett tag sedan valde honey att investera lite pengar vi hade över i aktier, närmare bestämt 1700 stycken i ett visst företag jag låter bli att nämna. Hursom, det hade blivit en vinst på det hela, och sedan börjat gå ner smått,  och honey var helt till sig och ville sälja allihopa. Jag sa då till honom att behålla dem, och istället vänta. Nu när vi vaknar har aktierna allt som allt, gått upp med 20% från det att han köpte dom. Istället för en vinst på säg 20 kronor, så blev det en vinst på 60 kronor. Det är givetvis inte de rätta siffrorna, men ni får ett hum om proportionerna.
Så, jag kanske ska börja titulera mig själv som aktiesnille?
Skojar bara, givetvis.

Nu är jag här igen

Jag och karln min valde att åka och handla lite innan trots att det var "tidigt" på dagen. Innan dess så började snacket om att köpa antingen en Sodastreamer eller en Aqvia. En Sodastreamer är aningen billigare och inte lika snygg, och eftersom jag och Micke båda är petiga med utseende och design, så fick det bli en Aqvia. Älskar den redan!
Fick även bli nya gardiner till vardagsrummet, och en massa mat. Vi lyxade till det med att köpa färsk laxfilé och även fläskfilé, så vi kommer äta gott som fasen i helgen, helt underbart. Lägger upp lite bilder sedan, bl.a på de nya gardinerna och jag tog lite bilder när jag var ute och gick, får se om de duger att lägga upp.

Dålig uppdatering

Ursäktar för den hemska uppdateringen, men att sluta röka har verkligen tagit musten ur mig. Det är nästan som när jag slutade med mina smärtstillande, och inatt har jag bara drömt mardrömmar som får det att krypa i skinnet på mig. Tror jag detoxar nu, och att det är vad som ger mig migrän, krypningr i kroppen, mini-depression och allmänt pissgt humör. Hoppas det blir bättre snart.

Mens samtidigt som jag slutat röka, ingen ...

Mens samtidigt som jag slutat röka, ingen bra kombination. Tycker synd om honey. Godnatt, kära läsare!


Nikotinplåster!

Måste säga att plåstret funkar över förväntan, och istället för att mitt nikotinsug är på 100% så är det bara på 5%, riktigt skönt! Nicotinell Novum är definitivt att rekommendera om man ska sluta.
Nu ska jag kolla Family Guy och skriva adress på paketet jag ska skicka till personen som köper skorna så jag kan posta det imorgon. Fuskbyggarna sedan!

Mums

Idag står det vårrullar på menyn, vegetariska sådana faktiskt! Det tillsammans med lite nudlar och sötsur sås och jag är hemma!
Honey är just nu iväg och ska först till banken, och sen ska han köpa nikotinplåster. Jag håller på att krypa ur mitt skinn, jag gillar INTE att vara rökfri. Inte ett dugg.

Så tragiskt

Skrev igår om att jag tänkte träna iag, och vaknar upp till följande kommentar på det inlägget;
"Det är på tiden :D BIG BIG GIIIIIRL"
Hur tragisk är man inte som människa om man lägger en sådan kommentar? Inte bara att man ens lägger den, utan även gör det som anonym! Jag tar inte illa vid mig för jag är extremt nöjd som jag är. Jag tycker bara synd om personen som skrev det, för den personen är bara avundsjuk och lider av så taskigt lågt självförtroende att den måste försöka pissa på andra för att må bra själv. Mitt tips är att du tar dig en titt i spegeln, och skaffar dig lite stake, din jäkla patet. Och jag tillägger; jag ser ditt IP, din fega fan.

Jävligt frustrerande

Håller på och säljer av stora delar av min garderob för att göra plats för nytt och fräscht. Hursom, en människa ska köpa 2 par skor av mig för 150, och hon har velat fram och tillbaka i evigheter. Nu så har hon satt in pengar, men 105 kronor. Vafan?! Hon var den som förhandlade ner till 150, och så sätter hon in 105. Jag är arg på dig, kvinna!

Vill du ha en Lockerz-invite?

Jag råkar sitta på en mängd invites till Lockerz. För er som inte vet vad Lockerz är, så kan man sammanfatta det som att du kan kolla på videor och dylikt, och för det får du poäng. Poängen kan du sedan använda för att redeema fina saker, som väskor, tees, iPad, iPod, Skullcandy-hörlurar och dylikt. Det är helt gratis att använda, så släng in en kommentar här med din mailadress i, så skickar jag en invite!

Dagens LOL!

Dagens LOL fick mig att skratta mig halvt fördärvad, så sött! funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

Träna imorgon!

Tänkte ta mig i kragen imorgon när jag vaknar. Jag har tur så sett; när jag vaknat så sover Micke minst 1-2 timmar till, vilket gör att jag har en tiden helt till mig själv. Där kommer träningsbiten in!
Blir nog liiite yoga och sedan core med hantlar, måste verkligen ta hand om min kropp så man inte ser ut som Jabba the Hut (från Star Wars, för er som inte visste det) tillslut. Jag ska vara fräsch!

Mätt

Gabriel var och hämtae vår gamla TV innan, så otroligt skönt att bli av med den, woho!
Det blev tacos till middag idag istället för kotletter som det var tänkt. Enklare, men dock inte lika gott. Nej, nu ska jag återgå till att slappa på soffan och kolla Simpsons!

Dagens LOL!

Jag startar alltid dagen med http://icanhascheezburger.com/ för att kunna få skratta lite, och så hittade jag denna... Herregud!
funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

Garderobsrensning!

Fick nog av röran i garderoben, och började rota. Hur det slutade? Jag har slängt ungefär 9 påsar med skräp, och istället för att sälja alla kläder som jag vet att jag inte kommer använda, så blir det att jag ger det till någon organisation som kan få användning av det. Man sover gott om natten, och hjälper människor på vägen vilket är kanon!

Shopping!

Gick ju upp tidigt med honey idag för att kunna shoppa för presentkortet jag fick i fredags. Tanken var att jag skulle köpa träningsbyxor av något slag, men jag har ju ett par svarta tights jag kan använda tills vidare. Hursom, detta fick jag med mig hem!
Ett par supersöta skor, som kommer passa extremt bra till mina korallfärgade chinos och även till jeans i sommar.
Rosavit tunn sjal, som även den kommer passa mina chinos extremt bra.
Har fått dille på ränder har jag märkt, så en randig tröja fick det även bli!
Vi var även på Rusta och kikade, och där fick det bli två par hantlar. Extremt bra att börja med 1kg.
Sedan när man inte är fullt så klen kan man ju börja med 2kg!

Påskkonst och trevliga läsare

Nu har jag fått veta att en mystiska läsaren "söt" är en tjej från Klippan, mycket trevligt att ha läsare från Skåne.Är ju själv skåning i den bemärkelsen; alla mina släktingar (utom morfar) är från Skåne!
Fick lite påskkonst igår av Alex som är Mickes kusin, jag var den enda som fick ett rött påskbrev och det var tydligen en väldigt bestämd åsikt han hade att bara jag skulle ha rött. Extremt charmigt, och en extremt fin teckning!

Nu säger jag godnatt, ska upp vid tio imor...

Nu säger jag godnatt, ska upp vid tio imorgon och shoppa för presentkortet jag fick i födelsedagspresent. Sov gott mina kära läsare!


En trevlig påsk

Vi hade extremt trevligt idag måste jag säga. God mat och gott sällskap, och underbart väder! Mickes släkt är riktigt rolig och härlig, och lilla Junie som nu är 7 månader var en sådan soltråle! Hon var glad och log hela tiden, och alldeles full med energi.
Nu ligger honey på soffan och sover, jag kämpar själv för att hålla ögonlocken uppe. Idag har jag och honey dessutom varit ihop ett år, tänk! Ett helt år sedan han hämtade mig i Göteborg vid sju-åtta på morgonen... Ett helt år har jag gått, och jag är fortfarande lika kär i mitt troll. Livet är underbart.

Nej, jag är för trött

Jag tycker min sambos släkt är hur härlig som helst, och de är jättetrevliga, men... Jag är helt död! Att gå upp klockan nio på morgonen är inte mänskligt. Äsch, det blir en trevlig dag me dom iallafall och det ser jag fram emot!

Födelsedagsoutfiten

Igår blev det ju en lugn födelsedag, och därmed också en soft men skön outfit. Slitna jeans från H&M, och randig tröja från Gina. Love it!

Jag är nyfiken

Nu i några dagar så har jag haft en person som flitigt läst min blogg, det är hur skoj som helst, men man undrar ju givetvis vem det är! Så, signaturen "söt", vem är du, och hur har du hittat hit?

Min hemmagjorda tårta!

Ni som följt bloggen vet att jag skulle göra min egen tårta, och tårta blev det! Det var egentligen tänkt att det skulle vara choklakaksbas, men det baket gick käpprätt igår, jag fick ett utbrott som hette duga. Efter 2-3 timmar gjorde jag ett nytt försök, då med ett annat recept och med vanlig sockerkaksbas, och det gick hur bra som helst!
Sockerkaksbas som sagt, ekologisk jordgubbssylt med låg sockerhalt i mitten, choklad utanpå och färska jordgubbar ovanpå!
Jag blev riktigt nöjd med mitt första kakbak bannemej!

Så ruskigt trött

Pappa, Jenny och barnen åkte precis, och jag är helt slutkörd. Igår var det mysigt, jag och honey åt middag ute och det var helt utsökt. Sedan så bakade jag tårta och städade lägenheten, det var en hel del att göra kan jag säga.
Brorsan kom med tåget och honey hämtade honom på stationen, så att jag skulle hinna fixa det sista på tårtan och städa det sista. Sedan kom familjen, och vi fick en liten påskblomma som var sååå himla söt, jag fick dessutom presentkort på Stadium som jag önskat mig vilket är helt kanon! Av brorsan fick jag tofsar, något som jag verkligen behövde så det var extremt uppskattat. Jättetrevligt måste jag säga, allt som allt!

Grattis till mig!

Inget skämtande här inte, jag är faktiskt född den första april! Har fått en massa gulliga och roliga sms och mms från mina nära och kära, vilket känns helt underbart, TACK! Har fått hela min wall på Facebook smockfylld med grattis-hälsningar, omkring 3-4 sidor bara fram tills nu! Tack alla ni som förgyller min vardag och min speciella dag! <3




Balders Hage

BloggaSnyggt.se

Zylber.com