Jag har varit hemlös, så jag skiter i faddergalan

Jag har kommit till den punkten där jag faktiskt ger blanka fan i Faddergalan och sån skit. Med chans för att låta som en rasist/patriot, vilket jag INTE är, så bör vi se om vårt eget först.
Jo, jag tycker det är hemskt med föräldralösa barn som inte lever drägligt, men när vi har såpass många som är hemlösa i Sverige, så är det fan pinsamt. Jag har själv varit hemlös vid ett flertal tillfällen, då allt från några enstaka dagar till månader. Jag minns första gången, jag gick till socialen och bad om hjälp, då ville de att ag skulle komma med bevis på att jag var hemlös. Jag hade inte duschat på en vecka så jag var skitig och luktade skit, mina kläder trasiga, och jag hade 2 väskor med kläder och annat i.
Nej, när man inte ens kan hjälpa de som behöver det i ens eget land, så tycker jag att man kan se till att lösa det först.¨
Jag har jobbat för organisationer som försöker införskaffa månatliga donationer till välgörande organisationer, så nej, jag är inte född utan medkänsla.
Vad tycker du?

Wohooo for julgran!

Frågade nyss honey om vi kan ha julgran, vet inte hur många år det är sen sist jag faktiskt hade en. Nej, jag tror inte jag haft en sen jag flyttade hemifrån, och det är ungefär 6-7 år sen, galet! ÄNTLIGEN får jag nytta av mina bruna och fina julkulor och mitt fina bruna pynt, love it! Tack honey! <3

Min jul är förstörd

Jag och honey skulle egentligen firat julen hemma hos min mormor och morfar. Anyhow, mormor ringde nyss och berättade att... Min jävla s.k mamma ska fira julen där också, usch!
Nej, det är få personer som jag verkligen hatar, men allt hon har gjort mot mig är oförlåtligt och jag vägrar fira julen där. Jag, honey och möjligtvis min lillebror får fira julen hemma, göra lite julmat och bara mysa, det gillar vi!
Hur ska DU fira julen?
Puss! <3

Yaaaawn!

Nu har den där subban varit igång hela dagen och försökt förstöra, tröttsamt. Väx upp!
Nu sitter jag här och nördar, medans honey spelar TV-spel, mysigt värre! Hoppas alla har en kanonkväll!

Mission; Failed

Jag och honey var precis till IKEA, mest för att köpa diskborstar (Hur bra är dom inte? ÄLSKAR dom! ) och lampor till badrummet eftersom nästan alla gick häromdagen. Anyhow,vi tänkte att vi skulle kika på något juligt att ha i vardagsrumsfönstret, men nej, NADA hittade vi. Eller ja, vi hittade en slingkrans så att säga, men honey ville ha den lilla och jag den stora, så där kunde vi inte kompromissa. Helt allvarligt så har jag inte varit med om ett klenare utbud, det var fan pinsamt. Skärpning IKEA!

Hur fan kan man vara så självcentrerad och vidrig?

Jag behöver ventilera, för jag är så satans förbannad och så jävla trött.

Hur fan kan du vara så satans självcentrerad, och hur kan du bara se till dig själv? När vi lärde känna varann var du bra, men jag antar att det var som en slags "smekmånad". Dock började allt handla om dig, och bara dig, väldigt tidigt. Åh, varför kan jag inte hitta en bra kille? Åh, varför är allt så svårt? Gud, det är så synd om mig. Den klagovisan blev alltför vanlig, alltför snabbt.

Du gillade att gnälla om det faktum att ditt ex har vårdnaden över din dotter, men fan, men med den attityden du har, så förvånar det mig inte.

Och fine, jag har heller inte varit någon ängel, jag har också velat fram och tillbaka, men jag har valt att växa upp, att ta tag i mig själv och att styra upp min egen framtid, jag har valt att ta mig framåt, för det är ingen annan än jag själv som vet vart jag vill komma!

Att snart vara 23 år gammal som du är, och bete sig som du gör är fan inte acceptabelt. När sist valde du att lyssna på någon annan, att stödja någon annan som hade det svårt? Det ligger nog inte i din natur antar jag.

Att hoppa från kille till kille, bjuda ut sig själv som du gör med såna bilder, och sånt slampigt beteende, och sedan undra varför killar bara vill ligga med mig, ja, det finner jag bara jävligt skrattretande. Vad sägs om att visa på inre kvalitéer, istället för en bild på din urringning eller där du svankar? (När du dessutom är FÖRLOVAD, med en kille du träffade för 2-3 veckor sen! Att han ens tolererar sånt jävla beteende är ju fan löjligt! )

Sen när du får en kommentar i din blogg om att dina bilder var "horiga" eller vad det nu var för ord som användes, anyway, att säga att det var JAG eller Micke som skrivit det, VAD I HELVETE?! Du påstår att det var från vår IP-adress, men kan inte ens påvisa att det kom härifrån. Visst, anklaga mig bäst fan du vill, det rör mig inte i ryggen, men att du anklagar min sambo?! För helvete!

Nej, det får fan vara nog nu. Hämta dina saker fortare än fan, för jag vill inte ha ditt skit här. Du vet vem du är, och du är inte min vän längre.

Dra åt helvete, och väx upp!

Jag är en dålig människa

Jag glömde helt att lägga upp bilder från igår, jag är hemsk! Anyhow, här kommer dom!
Hade lockigt hår igår, ganska sött om jag får säga det sjäv
Såg en död skata i en lagerlokal, barnslig som jag är så tog jag ett foto, haha
Köpte ny tändare, han på macken utgick väl från blondin= älskar rosa, lol
Fick min julklapp igår av min honey, GH 5! <3
(Outfit; Jeans från H&M, linne och kofta från Serious Sally, kavaj från H&M, och svarta uggs)
Min andra kärlek förutom min honey <3

Woho, jag fick julkapp!

Tack till världens bästa honey, som först åkte med mig till läkaren. Fick astmamedicin utskrivet, skönt det, knölen i huvudet ska de röntga, får vänta på en remiss för det, skoj när läkaren fick ta in en till lite mer erfaren läkare och rådfråga, och inte ens hon visste, lol!
Sen åkte vi till Elgigante, köpte oss ett PS3 Slim, mums! Jag fick dessutom min julklapp för tidigt, dvs. GH5, jag är så lycklig! Har spelat sjukt mycket, så fingetopparna är grymt ömma, haha!

Tävling hos Foki igen!

Har blivit så jäkla tävlingssugen igen, har inte varit det på ett tag, men nu börjar jag komma igång!
Denna gången är tävlingen hos Foki, en riktigt jäkla bra bloggerska, med bra smak. http://fokis.se/ är länken till hennes blogg! Denna gången tävlar man om ett smycke från Cocoo, som har grymt söta smycken, rekommenderas starkt! http://www.cocoo.se/ är länken dit!
Jag hoppas på det superfina donut-halsbandet, hur sött som helst!

Läkarbesök och jobbsök

Det första jag gjorde när jag vaknade imorse (förutom att blogga såklart!) var att skicka in en ansökan om ett jobb som servitris på en restaurang, verkade väldigt bra måste jag säga. Hoppade in i duschen, och precis när jag klivit ut ur duschen hör jag mobilen ringa. Springer som en galning och hinner precis svara, då är det bara Droppen i Nordstan i Göteborg som ville ha lite blod av mig, de gillar mitt blod där, haha!
Tdigt imorgon, kl. 8.30, ska jag till läkaren. Inget jag direkt ser fram emot, har ingen läkarskräck, tycker snarare att det är onödigt att uppta deras tid om man inte ligger för döden ungefär.

Min jävla sambo, del 3

Imorse låg vi i sängen och skulle till att sova, när man hör en djup och utdragen rap från honeys sida sängen.
Han; Vill du lukta på Ferraribilar?
Min sambo, he's one of a kind ;)

Min feta önskelista!

Tänkte dela med mig av min önskelista, well, åtminstone en liten bit av den ;)
Gucci har ju som alla vet underbara parfymer, "Envy Me" är min favorit
Burberry har även de underbara parfymer, denna är min favorit!
Mihi har sjukt söta väskor, denna är en av favvisarna där
Friis väskor är jag helt kär i, denna är simpel men ändå så jäkla fräsch, mums!
Burberry har ju en massa fina väskor, denna är sådär underbart stor och härlig, love it!

Ingen ork

Idag har jag känt mig så jävla slut, så det blev inget bloggande. Nu sitter jag anyway i sängen, ska försöka spela lite mer poker eftersom det gick så bra innan, tror nog det kan gå bra nu med. Hörs imorgon loverz! <3

En mini-tour hos mig

Jag tänkte i dagarna ge er en liten mini-tour hemma hos mig (oss) så att ni får en liten insyn i hur vi bor, och vilka små vanor vi har!
Vi kan ju börja med frukosten, en av mina vanor som är underbart god! Om man är igång och tränar, så är ju träning innan frukost att föredra enligt mig.
Denna frukosten är enkel; innan du går och lägger dig lägger du några frusna hallon i en skål, som du låter tina i kylskåpet över natten. På morgonen när du ska äta så skivar du melon och häller i skålen. Färdigt att äta, supergott och supernyttigt!
Bland det viktigaste i mitt liv är min låda bredvid sängen, där har jag det mesta som betyder något.
Längst in en liten låda med diverska småsaker, ett par Koss-lurar som jag använder om jag sitter med laptopen i sovrummet. Fortsättningsvis en stor låda med öronproppar, eftersom honey kan vara en pina när han sover.
Sen har jag några tidningar, 3 böcker, en liten ask med örhängen och dylikt. Sen har jag Hello Kitty-hudkräm som honey använder när han masserar min rygg, och så har jag min hudkräm från Body Shop som jag älskar!
Puss! <3

Låtval till Idol?

Jag sitter och redan nu (!!!) funderar på vilken låt jag ska välja till nästa års Idoluttagning. Det är svårt som fan kan jag säga! Man vill sjunga en låt som passar ens röst, men som ändå utmanar lite, som samtidigt ska kännas skön att sjunga. "Proud Mary" är en låt som jag älskar med hela mitt hjärta, som jag kan sjukt bra, men jag vet inte om den är vågad nog.
Anyhow, tänkte dela med mig av kvällens låt, den är en sån som alla lyssnar på, men vem fan bryr sig?

Åh herrejävlar!

Gick ju och la mig bredvid min honey, skulle bara mysa lite. Tro fan om man inte somnar helt och hållet, och vaknar strax innan sju? Herrejävlar alltså... Nu är honey iväg och handlar lite käk, eftersom vi inte hinner laga mat idag innan han ska iväg till jobbet.
Får se om jag kan komma på mer dråpligheter att skriva om, ni verkade gilla det ;-P
Puss! <3

Nejfan

Jag går och lägger mig en liten stund till, så jag kan få mysa lite med honey. Vem vet, han kanske låter bli att putta bort mig i sömnen denna gången? ;-)

Vad var det som hände?

Igår så är jag inte riktigt säker på vad som hände, eftersom min besöksstatistik sköt i höjden. Tänkte först att det kanske var något fel, men när jag såg den öka lite hela tiden, så insåg jag plötsligt; Ni verkar gilla att jag skrev om min sambo, och hans underbara plumphet!
Eller så var det helt enkelt fel ;-P
Puss! <3

Halvt demolerat pepparkakshus

Jag och honey fick lite sötsug, så vi kan ha råkat gå lös på pepparkakshuset. Well, det är nog bara till det bättre, så satans fult som det var, haha!
Puss! <3

Min jävla sambo, del 2

Nu kommer fortsättningen på diskussionen som började innan idag!
Han; Fan jag skulle köpt en elektroniklåda innan när vi var i stan
Jag; Men, du har ju druckit OCH så har vi knullat också?
Han; Mmm... Nu har du något att skriva om i bloggen
Ja, vår jargong kan tyckas lite hård, men vi älskar varann på riktigt faktiskt, haha!

Min jävla sambo

Min jävla sambo är underbar och så härligt plump ibland. Här följer ett exempel som utspelade sig nyss!
Han; Ska vi göra något särskilt idag?
Jag; Nja, vadå då?
Han; Ja, ska vi vara hemma och dricka och knulla, eller ska jag köpa en elektroniklåda?

Vaken

Vaknade för en stund sedan, och kan inte sova. Ska väl försöka strax igen. Delar med mig av denna, sjukt skön!
More Funny Stuff at GOYK.COM

Mitt efterblivna pepparkakshus

Igår när jag och honey var och minihandlade så såg jag pepparkakshus, och köpte det och lite Smarties, ett pepparkakshus är ju enkelt att göra! Eller..?
Delarna är fina, enkelt som fan. Smälter socker för att sätta ihop allt.
Efter en stunds knåpande är huset ihopsatt, so far so good.
Kristyren var sjukt svår att få dit så det inte såg ut som skit, såhär blev det.
Det ser ut som en dagisgrupp med utvecklingsstörda 3-åringar har fått gå lös på huset.
Aldrig mer igen, jag är helt värdelös på sånt här! (Honey tyckte det var jättefint, men han är nog mest intresserad av att äta upp det om jag ska vara ärlig )
Puss! <3

I'm better now

Mår snäppet bättre nu, armen gör fortfarande riktigt jävla ont (satans SKITVACCIN!) men min förkylning eller vad det var är på väg bort iallafall känns det så, sweet!
Sitter och glor på Morden i Midsomer och försöker att inte somna, förstår inte hur jag kan vara så trött. Ska kanske ta tag i mig själv och göra ett pepparkakshus ikväll, lite tidigt kanske, men det skiten jag i! Får dock se om det blir något snyggt eller inte, wish me luck folks!
Puss! <3

Extra emotionell när man är sjuk?

Jag vet inte om det bara är jag, men när jag är sjuk så har jag alltid så nära till gråt, jag blir alltid extremt emotionell. I vanliga fall är jag den som gråter max 1-2 gånger på ett år, gillar inte att gråta överhuvudtaget.
Men som innan idag, gick ut i köket för att börja laga middag, och helt bröt ihop för att jag var så utmattad. Nu började jag gråta till Grey's Anatomy också, lol. Är det någon mer än jag som blir sånhär?
Puss! <3

Max är så äckligt

Eftersom jag är så dålig idag valde vi att hämta mat, det blev Max eftersom honey ville det. Big mistake kan jag säga, finns inget som är mer smaklöst, tråkigt och intetsägande som Max hamburgare. Usch vad vider!

Gaaah, jävla biverkningar!

Måste säga att jag är fruktansvärt jävla trött på detta. Hade lite biverkningar igår, och armen gjorde fruktansvärt ont, men nu får det vara nog.
JAG HAR FAN GÅTT OCH BLIVIT ORDENTLIGT JÄVLA SJUK!
Jag blir så förbannad.

Soundtrack för inatt och året min bror dog

Kom nyss ihåg denna låten, satte på den, och jag bara känner hjärtat gå i bitar. Skivan kom ut samma år som min lillebror Liam dog, nu på julafton är det tio år sedan.
Texten är precis så som jag kände då, allt bara rämnade under ens fötter. Lyssna på texten, njut av låten, och var lycklig över de du älskar.
I didn't hear you leave
I wonder how am I still here 
I don't want to move a thing
It might change my memory 

Oh 
I am what I am
I'll do what I want but I can't hide

I won't go
I won't sleep
I can't breathe until you're resting here with me 

I won't leave
I can't hide
I cannot be until you're resting here with me 

I don't want to call my friends
They might wake me from this dream 
And I can't leave this bed
Risk forgetting all that's been 

Oh 
I am what I am
I'll do what I want but I can't hide

I won't go
I won't sleep
I can't breathe until you're resting here with me 

I won't leave
I can't hide
I cannot be until you're resting here 

I won't go
I won't sleep
I can't breathe until you're resting here with me 

I won't leave
I can't hide
I cannot be until you're resting here with me 

Oh 
I am what I am
I'll do what I want but I can't hide

I won't go
I won't sleep
I can't breathe until you're resting here with me 

I won't leave
I can't hide
I cannot be until you're resting here 

I won't go
I won't sleep
I can't breathe until you're resting here with me 

I won't leave
I can't hide
I cannot be until you're resting here with me


Ett inlägg i bilder

Tänkte dela med mig av några bilder tagna det senaste, skoj eller hur?
Jag fick en knäpp en kväll och ordnade till vår pås-låda, fint det blev va?
Jag och Hanna åt Blåa Munnar en kväll, så jäkla gott!
Man blir dessutom grymt blå på tungan, hur skoj som helst!
Min älskling köpte en ny box vin i förra veckan, denna tyckte han passade mig bra ;-P
Hittade en kärlekspotatis när jag skulle skala, så gullig var den!
Plåstret där den elaka sköterskan stack mig, it still hurts!
Hyfsat fräsch för att vara sjuk och ha kräkts efter sprutan vill jag påstå :-P
Puss! <3

Fan vad ont sprutan gjorde

Nyss hemkommen från att ha vaccinerat mig.
De hade öppet mellan 17.00 och 19.00, Micke tyckte vi skulle åka lite senare, men jag tjatade om att jag ville vara där i god tid, jag fick som jag ville, men det visade sig vara grymt bra! När vi kom dit, det vill säga tjugo i fem, så var det över hundra meter kö fram till dörren. Inom loppet av 3 minuter så hade vi lika lång kö bakom oss som framför oss, helt galet!

Vi kom efter en dryg timme in i värmen, och det var sjukt skönt. Fem i sju kom jag till sköterskan som skulle sticka mig, jag var nog vit i ansiktet av skräck, för hon ler och konstaterar att jag är skiträdd, och undrar hur jag kan vara det eftersom jag är tatuerad. En heeeelt annan sak sa jag.

Anyhow, jag bad henne sticka mig när jag inte var beredd, vilket jag ångrar nu, eftersom det gjorde skitont, och jag skrek "AJ SOM F.. !!!!" relativt högt, pinsamt värre. Kom ut i den friska luften och spydde lite i munnen, sällan att jag gör om det alltför snart! Hoppas du haft en kanonkväll!
Puss! <3

Snart vaccinationsdags, usch!

Sitter relativt nyvaken och nyduschad och ska snart fixa till mig smått, och sen ska vi laga lätt middag. Idag står tacos på menyn, skulle egentligen gjort köttgryta, men den tar ungefär 2 timmar att göra vilket hade inneburit att jag inte hunnit eftersom jag behövde sova, haha!
Har sovit riktigt jävla kasst, är grymt nervös och skräckslagen inför att vaccinera mig, blä! Önska mig lycka till, det kan jag behöva.
Puss! <3

Jag håller på att balla ur!

Jag tänkte egentligen gå och lägga mig tidigt idag (Läs: Klockan 4) eftersom jag ska vaccinera mig imorgon/idag tisdag.
Icke sa Nicke, jag är klarvaken och skräckslagen.
JAG VILL INTE!
Jag är så sanslöst rädd för nålar. Jag vill verkligen inte!

Vittna i rätten

Stalkern eller vad man ska kalla han som har trakasserat Hanna nu det senaste är körd.
Hanna var hos polisen och anmälde honom idag, särskilt som han har uttalat hot mot Linnéa, Hannas dotter. Hanna vill att jag ska vittna vilket jag givetvis kommer att göra, det är ju sjukt läskigt hela alltet.
Har dock vittnat innan några gånger, så det är ju åtminstone något jag kan och vet hur det går till.
Idag var vi och handlade, det var som alltid en pärs eftersom vi aldrig riktigt kan komma överens jag och min karl, haha! Varje gång känns det som man ska förse ett fotbollslag med mat i ett halvår, jag slutar aldrig förvånas över mängderna mat man hinner smälla i sig.
Nu sitter jag med lite choklad, och en liten flaska julmust och bara njuter.
Puss! <3

Hardstyle Republic @ Timesquare

Ok, en sak bara ÄLSKAR jag, och det är hardstyle, shuffle och jumpstyle! Kan du, så får du gärna lära mig, haha. Tills dess kan ni ju njuta av detta klippet!
Puss! <3

Spöken i skogen bakom vårt hus?

Jag tror inte jag berättat detta, förhoppningsvis inte.
I måndags så satt jag och Hanna ute på balkongen vid ungefär fyra-fem på natten och röker, och kikar in i skogen som är precis bakom huset. Då från ingenstans, ser jag en liten ljuspunkt! Jag säger till Hanna, och hon ser samma ljuspunkt. Den är bara där en liten stund, sedan försvinner den. Vi båda ballar ur, och vågar sen knappt gå ut och röka.

Jag är hyfsat mörkrädd, men med den incidenten så.. Ja, jag vet inte. Jag vet vad jag såg, och Hanna likaså. Vi satt och spekulerade i om det kunde kommit från en ficklampa, men ljuspunkten var alldeles för liten för det, plus att helt ärligt, vem FAN är ute i skohen vid fyra fem på natten och lyser på människor som sitter ute på balkongen mitt i natten?
Sökte på "Ghost" på Google Bildsök, och det är fan otroligt hur mycket det finns, och jag kan erkänna att jag drar mig för att gå ut och röka.
Tror du på spöken?
Puss! <3

Obehagligt

Minns ni inlägget jag skrev för inte alltför länge sen, det om telefonsexet?
Om inte så.. Hanna har en snubbe som ringer henne konstant, trakasserar henne rent utav. Han ringer på dagen, på morgonen, på natten, han ger helt enkelt inte upp. Nu när jag loggade in snabbt på bloggen imorse, så har jag en ny kommentar, från "VAFAN". Jo, vem är det då tror ni, om inte han son trakasserar Hanna?
Riktigt jävla obehagligt, kommentaren i sig var skum som fan och obehaglig med. Usch!
Har hur som helst haft en myskväll med min honey, jag känner mig fortfarande urdålig, halsen vägrar bli bättre, men ja, så kan det vara tyvärr. Snart dags för att vaccinera sig med, usch!
Puss! <3

Svininfluensan

Jag måste erkänna att jag är grymt rädd för att ta sprutan nästa vecka.
Det är ganska komiskt, jag är en vuxen människa, jag har 6 taueringar som jag njöt av att göra, men när det kommer till en spruta så ballar jag ur. Närapå grät och svimmade efter att jag lämnade blod förra gången, haha!
Tacka fan för att Micke följer med mig, han har lovat att ta sprutan tillsammans med mig, jag har världens bästa älskling! <3
Puss! <3

En säck med skit

Hade ställt larmet på klockan tolv idag, försöker få lite mer normala vanor så att säga. Mådde ganska halvkrasst igår, och ännu värre idag.
Lyckades hursom boka tid hos läkare igår, ska vaccinera mig nästa vecka, och den 25 november ska jag till läkare igen för en massa saker; Förnya mina 3-4 olika recept, kolla knölen i bakhuvudet, kolla om mina leverfläckar är farliga, och kolla om jag kan få de där pillrena mot rökning.
Det finns en variant av piller mot rökning, så som Antabus funkar mot alkohol. Tänkte rådfråga läkaren och se om det kunde vara något för mig, jag behöver sluta röka både för min och Mickes skull, men har inte viljekraften what so ever.
Nu är honey iväg och hämtar mat, underbara honom som gick med på McDonalds. Är alldeles för seg och kass för att orka laga något idag, det är nästan skandal ;)
Har DU vaccinerat dig än?
Puss!

Kotletter och potatis

Det är va som står på menyn idag, närmare bestämt vitläksmarinerade fläskkotletter med kokt potatis. Hade egentligen tänkt göra Hasselbackspotatis, men så vaknade jag för sent så ag kör på enkelt och gott haha!
Har gjort mig en spellista på Spotify med lite GH3-låtar, skönt som fan att lyssna på när man står i köket, småsjunga och skala lite potatis.
Vad står på menyn för mina läsare idag?
Puss!

Så jävla äckligt!

Sorry att videon är på snedden, men ni överlever, tro mig! ;)
Puss babes! <3

"Alla människor är fina på sitt sätt"

"Alla människor är fina på sitt sätt" sa Hanna precis, och sen brast vi båda ut i skratt.
Jag- "Den som myntade det uttrycket måste varit mytoman"
Helt allvarligt så är ju inte alla fina, och så är det bara. Snygga människor kan bli jävligt fula på grund av en jävligt taskig attityd. Fula människor kan vara fina på sitt sätt, men med en ful attityd blir de bara ännu mer oattraktiva. Och så har vi vissa som är bara rakt igenom fula, det går inte att komma ifrån, de är bara så frånstötande att det är vidrigt.
Någon därute måste ju hålla med mig?
Puss! <3

Sångdags!

Jag och Hanna håller på att öva in Aldrig ska jag sluta älska dig från filmen Livet är en schlager, och sen är det väl tänkt att vi ska framföra den och spela in skiten, ska bli skoj att se hur det där går, haha!
Wish us (me) luck! :P
Puss! <3

Tävling hos Foki!

Var precis inne på Fokis blogg ( http://fokis.se/ ) för att kika, och så ser jag att det är tävlingsdags, hur skoj som helst!
Tävlingen är samordnad med http://mihi.se/ , en sida som är helt ny för mig, men gud vilka söta saker de har!
Favoriten för mig är utan tvekan en brun väska med rosett, sååå söt! Den hade passat min nya pälsjacka så himla bra, jag behöver ju dessutom en ny väska för vintern.
Hoppas, hoppas, hoppas!
Puss alla! <3

I know you love me

Staristiken säger ju allt.
I know you love me!
Puss! <3

Min första vlogg!

Förlåt för dålig kvalitet!
Puss! <3

Mumsfilibabba!

Nu kommer lite utlovade bilder, och förlåt igen för att jag segat så. Har haft en jäkligare vecka än normalt (ångest över att man inte kan hitta ett värdigt jobb) så därför har jag inte bloggar fullt så mycket som vanligt. Anyhow!
Mitt nya favoritmärke i te som heter Harris, helt underbart gott!




Sorten Wild Obsession bir lilarosa i färgen, och smakar helt underbart! Det tillsammans med några Brago Choklad, och en usel kväll är räddad!




Jag råkar ha världens bästa sambo, som är världen bästa på att göra supersöta saker för mig. I helgen bakade han kladdkaka till lilla mig, jag lärde honom hur man "pudrar" ut florsocker också, detta är det supergoda resultatet, tack honey! <3


Hoppas att ni alla som läser röstat på mig!
Puss! <3

Omg, min statistik!

Ok, vanligtvis har jag några stycken som besöker min blogg dagligen, ungefär 15-50, men kolla skillnaden sedan jag blev finalist, helt galet! (Det går ner eftersom jag tog bilden strax efter midnatt)
Rösta gärna på mig!
Puss! <3

En finalists morgon!

Vaknade precis, och känner mig ganska seg men på fruktansvärt bra humör!
Är en av finalisterna i "Veckans Blogg" hos AmandaVarDet, himla roligt faktiskt eftersom jag är såpass ny i bloggvärlden, wopee!
Idag har man världens sega men mysiga outfit på sig; stor vit Quiksilver-hoodie, och gråa tjocka strumpbyxor ( man glider skitbra på strumpbyxorna på golvet här i lägenheten).
Ska ta och göra mig lite frukost, 2 kokade ägg, macka och lite te, mums!
Glöm inte att rösta på mig goingar! <3   http://amandavardet.blogg.se/2009/november/finalister-i-veckansblogg-ar.html
Puss! <3

YAY, jag är FINALIST! <3<3<3<3

Jag är finalist i AmandaVarDets tävling!
Gå in och rösta på mig på http://amandavardet.blogg.se/2009/november/finalister-i-veckansblogg-ar.html , jag besöker och kommenterar mer än gärna din blogg! <3
Puss! <3

HOLY SHIT! (Lite om AmandaVarDet och Final!)

Läser AmandaVarDets blogg hyfsat ofta, duktig tjej för att vara så ung måste jag säga!
Dock häromdagen så gick jag emd i en tävling hon har at the moment, loggade nyss in, och får se en kommentar från henne. Tror ni inte jag är med bland finalisterna?!?!
OMG!

Rösta mer än gärna på mig! En nybörjare som jag kan behöva lite PR, så man kommer igång! :D
http://amandavardet.blogg.se/2009/november/finalister-i-veckansblogg-ar.html
Kommentera gärna här efter att ni röstat, besöker din blogg om du vill det också ;)
Anyhow, älskling gjorde kladdkaka till mig innan, jag kommer bli så jääkla fet, men det kan det vara värt!
Puss! <3

Egogirl

Det blev en extremt sen kväll/natt igår, jag tror vi somnade omkring klockan sex på morgonen, illa!
Idag ska vi göra ris och kyckling Teriyaki-spett till middag, hur gott är inte det då? Igår gjorde jag min köttgryta till middag, blev fan ännu bättre än sist.
Lägger upp bilderna på mina nya mumsiga teer senare!
Puss! <3

"Älskling,vill du förlusta dig med mig?"

M kom nyss hem från jobbet, vi sitter alla tre i vardagsrummet och pratar.
Jag (Till M)- Älskling, vill du förlusta dig med mig?
M- Nej, jag måste tvätta bilen
Jag- Men VADFAN!
M- Det är ju  100kr billigare fram till klockan sex!
Denna bjuder jag på.
Puss! <3

Dagens Woop Woop!

Idag har varit en hyfsat lång dag måste jag säga, vaknade strax efter klockan två, illa som fan.
Micke körde sen Hampus till stationen, han åkte till Göteborg, och ska sedan vidare till USA om en vecka. Mickes och Hampus föräldrar bor ju där, så han ska vara där över jul.
Inget illa ment Hampus, men herrejävlar vad skönt det är med lite extra utrymme!
Anyhow, sedan hämtade Micke upp mig och Hanna, vi behövde veckohandla. Det tog sin lilla tid, men så var vi färdiga, och slutsumman landade på inte så farliga 1100, ungefär där. Lagade sen tacos, riktigt kryddstarkt och gott! Hade turen att hitta ett temärke jag aldrig sett förr; Harris! Köpte två förpackningar, och båda visade sig vara enormt goda. Lägger upp bild imorrn på det!
Nu så ska jag spela lite poker med Hanna, får se när jag sluter ögonen för idag.
Puss! <3

Fy fan vad dåligt/pinsamt!

Jag skrev ett inlägg inatt om att jag och M varit ihop i 7 månader idag.
Well, vi kom fram till att vi inte ens hade koll på datumet what so ever! Vi trodde det var den tredje november, men nope, det är ju den fjärde november! Anyway, vi har varit ihop i 7 månader och en dag helt enkelt, men fortfarande pinsamt, haha!
Puss! <3

Låt hatet flöda

Ok, hata mig om ni vill, men jag måste skriva ett kort inlägg och kärlek.
Idag, den tredje november, så har jag och min honey varit ihop 7 månader! För 7 månader sedan hämtade han mig i Göteborg klockan sju på morgonen.
Allt började natten mot tredje april. Jag gick in på Lunarstorm (!!!) för att sprida lite hat och allmänt äckel, något jag tycker är skoj, och nästan njuter av. På något sätt börjar jag prata med en kille, som visar sig heta Micke. Han jobbade natt, men ändå så skrev vi en hel del fram och tillbaka. Till slut bestmde vi att så fort han slutade jobba, så skulle han åka från Jönköping till Götborg och hämta mig.
Sagt och gjort, strax efter klockan sju går jag nerför andra långgatan, och ser honom på avstånd. Sjukt söt, inte illa alls!
Vi åkte till Jönköping, lagade mat, drack lite, och hade skoj. Dagen efter körde han mig tillbaka. Han åkte och hälsade på sin bror, som bor i Göteborg. Under tiden sms:ade vi och hade oss, och vi bestämde oss för att jag skulle åka med honom tillbaka till Jönköping igen.
Efter det åkte jag varje helg med tåget till Jönköping och hälsade på, och vi beslöt oss att betrakta oss som ett par.
Nu, sju månader senare, är vi sambos, och har det underbart.
Micke, jag älskar dig!
Puss! <3

Telefonsex = Svindyr telefonräkning?

Häromnatten så satt vi fyra (Jag, Hanna, Hampus och min love) vakna, klockan är omkring tre, och Hanna får ett samtal. Det är helt tyst i luren, och hon säger "Hallå?" ett antal gånger. Tillslut ber vi personen ifråga att stöna, då får vi genast respons och ett högt stön är vad vi alla hör.
Sedan är det tyst igen. En bra stund. Efter en stund så hör vi till slut svaga snarkningar i bakgrunden. Flåsaren har somnat vid telefonen!
4 och en halv timme senare är sa mtalet slut.
Anyway, det visade sig att "flåsaren" var en stalker till bekant Hanna har/hade, och som blev mäkta jävla förbannad när räkningen kom, och samtalet hade kostat ungefär 1500 kr ;-)
Moahaha, kan inte annat än skratta!
Puss! <3

Dö med en klackspark!

När jag dör, då ska jag fan göra det med en klackspark, precis som personen nedan!
Puss! <3

Världens bästa BFF <3

Har jag världens bästa BFF, eller har jag världens bästa BFF? <3
Puss! <3

Sexy Bitch

Ok, aningen "gammal", men detta är söndagens soundtrack för mig!
Vilket är DITT soundtrack för idag?
Puss! <3

Årets fotbollsmatch! ( IFK i våra hjärtan! )

Idag smäller det, idag GÄLLER det!
Ni som känner mig vet att jag är ett inbitet sportfan, i hockey är det Frölunda och Ottawa som gäller, och i fotboll är det Liverpool och IFK Göteborg!
Idag är det dags för matchen vi alla längtat efter att få se, nämligen IFK mot råttorna AIK.
Fan vad det är synd att man inte bor i Göteborg längre, hade velat vara på plats fanimej!
Vilken sida är du på?
Puss! <3




Balders Hage

BloggaSnyggt.se

Zylber.com