Ny blogg!

Japp, nu är det nog allt bestämt att jag byter till Wordpress. Det suger hyfsat ordentligt, men va ska man göra? En egen domän är trots allt en egen domän.
Kommer behålla denna om jag en vacker dag vill återgå, men tills dess finns jag på http://lavicky.se/ !

Egen domän?

Min kära sambo har skaffat mig en egen domän så att jag kan gå över till Wordpress och blogga därifrån, men jag är tveksam till om jag är redo för det. Främst egentligen för att jag inte är teknisk överhuvudtaget, och blogg.se är precis vad jag klarar rent tekniskt och ansträngningsmässigt. Jag har ingen direkt lust att lära mig ett grymt knepigt system för att sedan kanske upptäcka att jag vill återgå till denna. Pain in the ass för mig OCH er, mina kära läsare. Vad tycker ni?
Här har ni adressen förresten.
http://lavicky.se/

Dagens middag

Orkade inte ta bild på maten innan, men det blev hamburgare. Njut av bilden från sist, helt enkelt!

Jag behöver sol

Jag behöver sol så jag kan inviga mina nya älsklingar, ge mig sol!

Illa

När man för en gångs skull gick och la sig i lagom tid så vaknar man givetvis efter ungefär fem timmars sömn. Irriterande, men vad kan man göra? Inte så mycket tyvärr.

På uselt humör

Gick från att vara hyfsat glad till irriterad och sur. Nu kilar jag för att lyssna på Imogen Heap och Antony and the Johnsons. Ses imorgon.

Så mysigt

Såhär såg det ut igår morse när jag satt vaken och kollade TV i väntan på att honey skulle komma hem, det var redan ljust ute och fåglarna kvittrade för fullt. Visst har vi det fint?

Nyttigt kvällssnack

Idag blev det nyttigt och gott till kvällsmat, nämligen cantaloupemelon och kiwi i lagom stora bitar. Lagom mycket fruktos, nyttigt och fruktansvärt gott!

Fan ta dig "mutual friends"

Det måste vara fler än bara jag som hatar funktionen "Mutual friends" på Facebook? Dagligen ett flertal ansikten man inte känner igen, som man aldrig kommer träffa och som man framförallt INTE vill lära känna. Dock finns det alltid något kioskmongo därute som tänker att nejmen, gemensam vän, henne bara MÅSTE jag lägga till!
Får ett flertal sådana här om dagen, och nyss denna. Who the hell are you Omar? Lämna mig ifred med alla era idiotiska vänförfrågningar!

Bloggtips

Tänkte tipsa om en blogg jag började läsa för ett tag sedan, som jag bara älskar! Smink, kläder och massor mer som tillsammans blir en kanonbra blogg, så kika er in på Sabinas blogg !
(Bild saxad från Sabinas blogg)

Varför?

Har funderat över fenomenet hår, och varför det beter sig som det gör. Jag vet att ska jag gå utanför dörren och vill ha en snygg frisyr, så är det ett måste på att duscha innan det kan ske. Så som mitt hår ser ut när jag vaknar så hade man nästan kunnat tro att jag varit på äventyr i Narnia, det står verkligen åt alla håll och kanter.
MEN, när man bara ska vara hemma säg en helg, visst fan är väl håret kanon i alla lägen, det är lätt att sätta upp det i en perfekt knut, det är självlockigt av sig själv för en gångs skull på ett snyggt vis, och så vidare.
Varför jäklas mitt hår så mycket med mig?

Aww <3

Hur go' är inte Linda då? Tack så jättemycket för den jättefina kommentaren, fick min pissiga natt bra mycket ljusare!

Hmm

Är verkligen inte på blogghumör idag, iallafall inte nu.  Är röksugen och har inget godis hemma, med andra ord är katastrofen ett faktum väldigt snart.

Jäkla kioskmongon

Vaknar brutalt upp av att en eller två (jag tror det var två) kioskmongon börjar trimma gräskanten precis utanför vårat fönster. Jag vet inte om det bara är jag, men jag har världens sämsta morgonhumör och jag hatar att bli väckt på det viset.
Nej, nu ska denna sura kickan kila vidare.

Gorgeous

Honey fick ett samtal innan han åkte till jobbet, vi blev bjudna på hans kusin Nickes konfirmation. Jag ser fram emot det, är själv inte religiös på det viset, men utövandet av religion och folks syn på det hela är mycket intressant.
Blir ju kanon hursom, honeys släkt är jättehärlig och rolig att umgås med. Hans morfar om någon kan få en att skratta så man kiknar, han kan berätta historier utan dess like!
22 maj så är det konfirmationsdags, år se vad man ska ha på sig med.
Liten egobild jag tog igår, har på mig ett guldarmband jag fick i doppresent som liten och den nya randiga tröjan, snyggve!

Dagens middag

På Mickes begäran fick det bli pasta bolognese idag, och måste säga att färsk timjan lyfter smaken något helt otroligt! Smakade riktigt jäkla bra.

Bio

Var och såg Alice in wonderland innan ikväll, och JÄKLAR vad bra den var! Vi lyckades dessutom få ganska bra platser, loved it!

Mindre aktiv

Kommer inte vara fullt så aktiv med bloggen i helgen, ska lägga ner mer tid på mig och Micke, att bara mysa och att bara vara. Minst lika viktigt för att få förhållanet att funka som respekt, kärlek och tillit om man frågar mig.

Dagens middag

Dagens middag var enkel; finhackade 2 chilifrukter som fick gotta sig med räkorna och en skvätt jordnötsolja en timme, och sedan stekte jag det med wokgrönsaker, och blandade sist ihop det med nudlar.
Enkel räkwok, mums!

Jävla chili

Jag är så jäkla dum i huvudet, milt sagt. Stod precis och hackade 2 chilifrukter eftersom jag skulle göra en stark chilimarinad till räkorna som ska vara i dagens middag.
Vad tror ni jag gör när jag är färdig då? Jo, jag kliar mig själv på läpparna, gnuggar näsan lite lätt och tänker inte mer på det, tills... Det börjar svida som satan. Fingrarna kan jag förstå att de gör ont, men hur fan glömmer man bort att man hanterat chili? Jag är ett sådant kioskmongo.

Tjafs

Jag och honey låg vakna till halv sex och tjafsade om olika bitar i vårt förhållande vi inte riktigt är överens om, och jag tror inte vi riktigt kom fram till något. Vaknar upp till av att han håller med mig och att han har plockat blommor till mig, det charmtrollet. Jag har tur som har en sådan bra karl.

Nikotin

Jag har svårt att förstå hur nikotin kan ha ett sådant grepp om en, jag är trots allt en vuxen människa men det hjälps inte. Det har gått en månad och 4 dagar sedan jag slutade, men jag är fortfarande röksugen. Vad sjutton gör man för att orka igenom detta? Jag orkar snart inte mer.

Trött

Är jättetrött, känns som jag ska somna sittandes. Vi ska lägga oss hyfsat tidigt idag eftersom vi ska rengöra balkongen imorgon, alltså rengöra all trall och det lär ju ta sin lilla tid.
Vad tyckte ni om min shopping?

Massor med nytt!

Fick ju avin tidigare idag så jag hämtade givetvis ut paketet. Allt detta innehöll det!
2 pösiga tröjor, en vit tröja med puffärmar i spets, och en klänning med chiffongvolanger i sidan. Även ett par solbrillor, ett supersött lipgloss med Hello Kitty på och en guldfärgad väska, love it!
(Klicka på miniatyrerna för att förstora bilderna )

Ojdå

Glömde bort att uppdatera imorse då det blev lite stressigt. Fick hoppa in i duschen snabbt och sen åkte vi, för jag fick min avi idag! Lägger upp bilder på det jag fick hem idag alldeles strax!
Vi hann iallafall med att handla idag, sjukt skönt att det är gjort. Får se om jag orkar tona håret ikväll också kanske!

Det börjar arta sig

Nu börjar det närma sig, ÄNTLIGEN! Kan knappt vänta tills jag får mitt paket, det ska bli så jäkla skönt.

Kvällskonversation

Ibland kan en enkel statusuppdatering spåra ur till något väldigt udda och roligt. Enjoy!

Dagens look

Dagens look är enkel men snygg; vitt linne, vit v-ringad tee och korallröda chinos, så läckert!

Dagens middag

Mina matbilder måste jag få säga att de blivit riktigt bra det senaste, eller vad säger ni?
Idag åt vi marinerade fläskkotletter med ugnrostad klyftpotatis, rödlök och morötter som fått mysa till sig tillsammans med en skvätt olja, vitlök och timjan. Mums!

Solsken

Vaknar upp till solsken och en avi om att jag har ett paket att hämta ut. Synd att det inte är från H&M, men det är ju skoj ändå. Blir att man tar sig i kragen strax och fixar till sig fast man är en snorig liten jäkel. Vad står på mina läsares schema idag tro?

Återigen

Ska försöka mig på att sova igen, får se hur det går denna gången. Wish me luck!

Vadfansomhelst-muffins

Sötsuget gjorde sig påmint innan och då var min första impuls att göra muffins. Sagt och gjort, jag ställer mig och hackar mörk choklad att ha i, blandar ihop alla torra ingredienser för att sedan inse att vi inte har mjölk hemma. Faaaaaan, måste ersätta mjölken med något, med vadfansomhelst! Stressad till tusen tog jag vatten istället, för att sedan inse... Jodå, vi hade inget smör heller. Höftar lite och häller i jordnötsolja, bara att hoppas på det bästa. Resultatet? Ja, bedöm själva. Smakade kanon trots allt!
(Klicka på miniatyrerna för att få upp större bilder)
Ganska lyckade vadfansomhelst-muffins!

Dagens middag

Blev superenkel och god middag idag, nämligen stekt bacon och purjolök med fidellini, så sjukt gott!

Lite glädje

Lite glädje i min svensson-misär finner jag dock i ett lipbalm jag köpte häromdagen på H&M; Vanillasorbet Lipbalm. Den luktar så fruktansvärt gott, det är så att man nästan överväger att mumsa i sig allt. Gör läpparna mjuka, väldoftande och ger lagom glans. Allt detta i en underbar fjärilsformad plåtburk för 29,50. Love it!

Usch

Har ju kommit in i en period av att vara röksugen igen, något jag verkligen inte uppskattar. Kan knappt sova och jag drömmer mardrömmar hela tiden, det börjar bli jäkligt uttjatat.
Fick dessutom kallelse till min astmaläkare med posten, känns som att jag springer hos läkare för jämnan. Vi ska se hur astman beter sig nu när jag slutat röka, och om det blivit någon förändring åt det bättre. 18 maj ska man dit, får se hur det går.

Åh

Jag är så extremt trött men jag vet att om jag lägger mig nu så kommer det ta ett tag innan jag somnar, och jag måste dessutom duscha. Känner mig så himla äcklig, plus att håret måste vara rent och fint när jag ska tona det. Blir några nyanser mörkare, köpte färgen häromdagen.
H&M's färger passar mig bäst för de sitter som berget i mitt hår. Alla dyra märken bara rinner ur, oavsett om det är toning eller färg. Känns ju jävligt onödigt att lägga ut 200-300 kronor för något som håller 1-2 dagar, när jag kan lägga upp 50 kronor för något som verkligen funkar.

Pieces of lace

Tänkte tipsa om ljuslyktorna jag hittade förra veckan som är helt underbara. Vitt spetsmönster tryckt på en ljuslykta i glas, bara 29,95 på Jysk!
http://www.jysk.se/210/223/224/1974100/a/catalog

Komiskt

Söt, kan säga att jag vet precis hur det är. Håller själv på med både Farmville och essutom Yoville på Facebook, Yoville har jag spelat i snart ett år, helt galet!
Sitter nu och varvar ner för ikväll, är fruktansvärt trött trots att jag verklien inte gjort något idag. Nej, får se vad som händer inatt.

Min jävla sambo, del 11

För en stund sedan satt jag och honey och kollade på TV, då dyker givetvis reklamen med Findus frysta grönsaker upp.
Jag- Jag funderar p-
M- Schhhh.
Jag- Men...
M- SCHH!

Detta följt av en serie asgarv när sparrisen pratade.  Pratande sparris är tydligen viktigare än mig, haha.

Heaven on earth

Idag har jag och min underbara karl varit ihop i ett år och en månad, det är lycka det. Som ni märker så är jag fixerad vi datum och dylikt, haha.
Älskar dig Micke, och ser fram emot bra många fler år till med dig.

Söt, var är du?

Jag undrade faktiskt igår var du höll hus signaturen Söt, och så hade du kommenterat idag. Var är din blogg nu då in trollunge? Är väldigt nyfiken på min bästa kommentator!

Jag blir tokig

Av någon anledning är jag grymt röksugen. Finns bara 2 lösingar på problemet; röka eller smäcka på ett nikotinplåster och lägga sig igen. Jag väljer alternativ nummer 2. Tjing!

En månad som rökfri

Kom precis på att jag idag har varit rökfri en hel månad, hur bra är inte det? Jag satte mitt slutaröka-datum till min födelsedag, och det blev visserligen dagen efter, men jag är stolt. Stolt över att ha kickat vanan som har agerat som min bästa vän nästan halva mitt liv hittills. Idag klappar jag mig själv på axeln.

Dagens middag

Det fick bli hemmagjorda hamburgare med GI-bröd och till det hade vi klytpotatis. EXTREMT gott!

Flummigt

Går ut på balkongen för att få lite soltid, och givetvis har grannrna på hög musik. Vad för musik? Di Leva, det kunde man väl ge sig fan på. Ska nog sätta på mig ett par hörlurar med egen musik så ja kan njuta av solen trots allt.

Hmm

Inte säker på va jag ska laga idag, var tänkt att det skulle bli lata söndagstacos idag med vi har ingen krydda. Tipspå vad jag kan laga?

Dagens middag

Blev en fruktansvärt god köttfärssås till middag, blandat med fidellini. Fidellini är en pastasort som påminner om väldigt smal spagetti men den är snurrad ihop till små knyten som tagliatelle. En riktigt god pasta, rekommenderar den starkt!

Lite mer naturbilder

Tänkte ta mig en powerwalk för en timme sedan, men så ort man kom utanför dörren så såg man hur fint allt var och att det faktiskt vuxit ganska mycket. Tog mig omgående till skogen bakom huset och det halvstora vattenfallet som finns där och fotade lite. Bra mycket kämpigare att krypa runt och ha sig, haha! Måste säga att jag är nöjd med tanke på att bilderna ändå är tagna med mobilkamera.
Klicka på miniatyrerna för att få upp en större bild.

Ingen rubrik

Idag kommer jag inte på någon bra rubrik till detta inlägget, men det kanske kommer senare. Ska ställa mig och diska för idag blir det spaghetti bolognese till middag då honey är grymt förtjust i min. Han har tjatat om att få äta det i säkert en vecka, så nu ska han bli glad!
I övrigt blir det en lugn dag eftersom Micke fortfarande hostar och är allmänt förkyld den stackaren. Vad står på mina läsares schema tro?

Och lite mer shopping

När jag väl börjat så är det svårt att sluta. Just därför är H&M så kanon, grymt snygga kläder till grymma priser! Beställde 2 saker till, klocka på bilderna för att få upp en större bild!
Fotlänk och Ray-Ban-inspirerade solglasögon är så himla rätt i vår och sommar!




Balders Hage

BloggaSnyggt.se

Zylber.com