Ny kakfavorit!

Har hittat mig en underbar ny kakfavorit som är från Göteborgs kex, och som smakar ljuvligt. Johans Pecanpoesi heter kaksorten, och jag som är tokig i nötter tycker om dom, särskilt som de inte är sådär vidrigt söta som många kaksorter tyvärr är. Många plus i kanten!

Skinande rent!

Har gnuggat med Svinto och diverse saker så att hela köket är skinande rent. Är bannemej riktigt stolt över mig själv!
Är så himla förtjust i påskliljan med påskäggen omkring med, är helt underbart att pyssla!

Min jävla sambo, del 9

Ska till att diska och hör ett djungelvrål från vardagsrummet.
M- Åååh, jag blir så trött!
Jag- Vadå?
M- Min jävla dator och telefon. Åh,jag ska flytta ut i skogen och odla min EGEN JÄVLA POTATIS!

Så trött

Somnade omkring sju imorse, gjorde det mindre smart valet att kolla på filmen The Curious Case Of Benjamin Button, riktigt bra film och jag kan erkänna att jag blev lite sentimental, haha. Snart ska jag och honey iallafall snart åka till A6, blir att köpa mig en ny hårborste och sean köpa lite färska jordgubbar och annat gott till tårtan som jag ska göra.

Helt slut

Har röjt som en galning här hemma, och imorgon sätter jag igång med storstädning. Gud, jag är så himla trött redan, och det är bara tisdag natt. Ge mig styrka!

Urban Exploration

Har suttit sedan jag vaknade och läst lite om Urban Exploration, något som jag finner extremt intressant. Inget jag skulle våga mig på tror jag, särskilt inte nattetid. Fascinerande är det dock, då man kan stöta på lite vad som helst.

Woho, symaskin!

Pappa ringde innan ikväll, de gottegrisarna kom nyss hem från Norge efter att ha varit där och åkt skidor. Jag hängde också med när jag fortfarande bodde hemma, men det är väl omkring 7 år sen sist. Skoj är det iallafall, får se om jag kan övertala honey till något sånt.
Just ja, samtalet med pappa. De som känner mig vet att jag gick Hantverk, med inriktning textil och konfektion på gymnasiet. Jag har alltid varit extremt intresserad av mode, design, färger, tyger, och tillverkningsprocessen. Pappa sa att han skulle ta med min symasking, mina garner, mina tyger och sånt på fredag, och det känns så skönt! Det låter kanske töntigt, men jag har så mycket inspiration som jag vill få ur mig, och att sy kläder är det bästa sättet för mig. Har inte tillverkat något alls sedan jag gick på gymnasiet, och då var jag omkring 16-17 , så det är ett bra tag sedan. Sedan att Micke är ett litet klantarsle som lyckas ha sönder sina jobbyxor i skrevet, ja.. Där kommer en symaskin, synålar och fingerborgar väl till hands, haha!

Dagens middag

Idag fick det som sagt bli vårrullar med nudlar, sötsur sås och lite slices av lime, riktigt gott!
Fick frågan vad det blir för tårta som jag ska göra, och jag antar att jag kan avslöja det nu...
Det blir en chokladtårta, med jordgubbssylt inuti och färska jordgubbar på toppen, kommer bli riktigt gott!

Nu sätter vi igång

Har kickstartat dagen med en dusch, och det fick mig att vakna på ett riktigt behagligt sätt, även om jag stod och halvsov de första minuterna, haha!
På schemat står nu att laga mat, idag blir det vårrullar med nudlar och lite sötsur sås och soya vid sidan av, riktigt gott. Sedan blir det att sätta igång och städa, har en känsla av att det blir som förra gången när jag stod mitt i natten och skrubbade kaklet i badrummet, hehe. Ska bli intressant att se hur min födelsedagstårta blir, jag gör den trots allt själv, och det är första gången så det ska bli skoj.
Wish me luck!

Liter mer om naturbilder-inlägget

Fick lite mer frågor, och tänkte att jag kunde svara på dom.
Som sagt, en härlig Viewty från LG. Har dock inte provat att ta panoramabilder osv., främst för att jag har en tendens att lätt bli förvirrad när det gäller teknik.När det blir bättre väder blir det nog att jag ger mig ut i skogen, så får man se vad resultatet blir!
Nu ska jag sätta igång och ordna till hemmet, får ju besök på fredag!

Jag gör det igen, dvs att jag glömmer bo...

Jag gör det igen, dvs att jag glömmer bort vad klockan är och lägger mig extremt tidigt/sent. Inte alltför briljant om du frågar mig. Ses när jag vaknat kära lärare! :)


Det går bra nu

Min statistik har börjat gå uppåt igen, vilket jag måste säga känns otroligt bra. Tack så mycket för att ni finner snurriga mig intressant!

Om naturbilder-inlägget

Fick en kommentar på inlägget jag skrev igår, som innehöll bilder från min skogspromenad. Frågan var om jag tagit bilderna med en Olympus, som efter lite googlande visade sig vara en kamera. Som svar på den frågan, så får jag säga nej. Den enda kameran jag använder nu är den jag har i mobilen faktiskt! 5 megapixel LG med touchscreen, det är min badass älskling, haha. 5 megapixel kan nog de flesta tycka är ganska lite, men eftersom jag inte är en perfektionist så räcker den för det jag använder den till.
Hursom, så tar jag ändå frågan lite som en komplimang. Har vi tur så blir det kanske skönt väder i veckan, och då ger jag mig ut i skogen på promenad igen!

Jäklar

Insåg nyss att jag och honey varit ihop ett år på lördag. Tiden går fort när man har roligt, och har en underbar partner.

Min jävla sambo, del 8

Satt precis och lyssnade på skivan "Conspriracy of one" med The Offspring som kom ut 2000, när jag var tolv. Lyssnade orentligt mycket på den, och utbrister;
Jag- Fan vad grym jag var ändå när jag var tolv, som lyssnade på sån här musik redan då!
M- Du är fortfarande lika grym honey.
Jag- Awwww!
M- Som när du var tolv alltså.

Sent

Nu sitter man här igen, nattetid. Salem Al Fakir i hörlurarna, så det gillar vi. Jag och honey hade det jäkligt mysigt under Earth Hour, gav varandra varsin ryggmassage och bara myste. Blev att vi hamnade i köket sen, jag löste ett förjäkla idiotiskt och helt omöjligt sudoku och han läste Råd & Rön. Riktigt bra det där.

Jävla brevbärare

Brevbäraren vi har är inte helt klok. Det mesta vi får är helt mörbultat, och jag bara vet att det är han som är orsaken. Tro mig, hade ni vaknat av hur människan verkligen gör en slamdunk med er post ned i brevinkastet som ett jävligt efterblivet bergsmongo så hade ni också förstått.

Lite naturbilder

Tog 3 små bilder när jag var ute och klampade i naturen igår, tänkte att jag skulle dela med mig! Det är fortfarande en del snö på marken, men så jäkla fint.
Vissa saker i naturen bara fångar mitt intresse med en gång, som svampar. Dessa är så jäkla saffransgula att de verkligen sticker ut ur mängden.
Bäcken med början till vårflod när jag gått en bra bit upp i skogen, så himla fint och fridfullt.

Påskpyntet redan påbörjat

Jag har börjat lite i förväg med påskpynt, just för att jag blir så jäkla glad av alla färger. Köpte påsklilja häromdagen, och 3 små påskägg. Liljan har börjat blomma lite smått faktiskt! De 3 äggen är till Edvin, Agnes och Emil när de kommer hit för att fira mig på min födelsedag, mys mys.
Var ute i skogen igår för att plocka påskris, och det gick ju inte så bra. Det ultimata hade ju varit att hitta videung att kunna pynta med fjädrar, men chansen att hitta det nu är nog lika med noll. Efter att ha trillat på arslet och klampat i snö som nästan nådde upp till knäskålarna på mig, så gav jag upp och ryckte till mig lite ris och gick hem. Ibland får man fanimej bara vara nöjd, helt enkelt.

Dagens middag

Lördagsmiddagar kan man ju ta i lite extra, och bortgå från vardagstristessen. Idag fick det bli fläskkotletter som dragit i underbar marinad, med hemmagjord klyftpotatis, lite "sallad" och unerbart god mangochutney. En riktig höjdare!

Nej

Somnade omkring sju imorse, och vaknade igen strax efter tolv. Inget hit alls, men man får hantera det när man själv valt att göra så.

En skön promenad

Var ute i skogen och gick innan idag, för att plocka påskris. Givetvis lyckades jag med att trilla i en slänt, och gled på arslet. Tur var ju att man var i skogen och inte en människa såg mig. Mitt i allt fanns det ett superfint litet vattenfall, det är fördelen med att snön smälter. Lägger upp bilder lite senare ikväll!

Morrn!

Vaknade för en bra stund sedan, men först nu börjar jag komma igång. Ska dra på mig kläder och ge mig ut på promenad, och påskrisplockning. Har inte haft påskris på år och dag, så detta ska bli intressant, haha!

Nej, dags att sova nu. Ska ut och plocka p...

Nej, dags att sova nu. Ska ut och plocka påskris imorgon, wiho! Sov gott, kära läsare :)


Sluta spamma mig med reklam, ditt äckel!

Är det någon mer än jag som vill slita huvudet av de som bara gör reklam för sin egen blogg när de kommenterar, och pissa ner i deras halsar? Jag är så satans trött på att behöva radera ungefär 10-50 reklaminlägg om dagen, och det är på grund av sådana personer jag valt att ha kommentarerna begränsade.
Jag HATAR er! Lär er skriva om något intressant istället, så får ni läsare, era billiga små människor!

Vårfloden

Brorsan bor rätt nära vattnet i Värnamo, och med översvämningen 2004 färskt i minnet säger jag bara ; skaffa flytväst för helvete, bye bye!

En lång dag

Somnade extremt sent/tidigt, och vi halv tolv vaknade jag igen. Kände mig lagom mörbultad, men det kan man hantera. Fick så småningom upp honey ur sängen, och så kom vi iväg. Började på Gina, där fick jag 2 toppar. Sedan Lindex, där fick jag ett helt nytt set med underkläder, love it!
Köpte dessa 2, och jag blev helt kär i båda. Funderar på att köpa den randiga i marinblått, och den helsvarta i någon skön färg, men man får se helt enkelt. Det bästa var nog att jag kommer i storlek small igen, så UNDERBART!

Sötaste balconetten ever!

Kollade precis på Lindex hemsida, och jag tror jag vet vilken jag ska köpa. Lindex Shop Online - Balconette BH
Visst är den söt? Tror den kommer passa mig jäkligt bra faktiskt. Dessa trosorna till kanske? Mums!
Lindex Shop Online - Stringtrosa
Jag älskar att fönstershoppa online!

Ge mig BH-tips!

Ska köpa nytt set med underkläder och tänkte skaffa mig en balconette-BH, men var fasen hittar man en bra balconette i storlek C eller D? Har bara gått på nitar förr, och då hade jag mindre kupstorlek. Någon som kan tipsa om ett ställe med bra BH:ar?

Fuskbyggarna

Det är nog rätt mycket vuxenpoäng, men JÄKLAR vad bra Fuskbyggarna på fyran är!

Snart middag

Kör på latmat idag; kycklingfilé med klyftpotatis. Det är ju bara att skala potatisen, skära den i klyftor och badda av dom så de inte är för blöta. Sedan varvar man klyftorna med olivolja och lite kryddor. Kycklingfilén tar man en kniv och gör ett snitt in i, där kan man ha i lite kryddor, eller bara lite skivad vitlök som jag gör idag. Det slänger man sedan på en plåt, och kör det i ugnen ungefär 35-40 minuter på 200-225 grader. Färdigt!
Bilden är från i söndags, då jag gjorde samma middag. Mums!

Lagom irriterad

Jag går upp rätt tidigt, slår in paket, diskar och all sån skit, och sen får jag inte lyssna på en sketen skiva för att Micke tror jag är så efterbliven att jag smäller i en skiva full med repor i vårt Playstation. Finns det ens någon som är så dum i huvudet? Fan vad sur jag är på honom.

Jisses

Har suttit sedan jag vaknade (för nästan en timme sedan) och slagit in 2 paket som jag ska skicka idag, ska bara kolla lite saker på datorn snabbt, och sen dra på mig kläder och gå ner till lådan. Paketen är till 2 tjejer jag ska byta kläder med, de har kollat ut några av mina plagg och jag några som de har, ganska roligt vill jag säga.

Vill ha!

Kikade nyss på skot och hittade dessa, visst är de läckra? Vill ha!
Bilden kommer från have2have.se!

Nytt på bloppisen!

Har lagt upp lite mer, för herregud vad det har gått åt snabbt! Skambuda bäst ni vill, det är inget jag tar illa åt mig av, haha. Här är albumet med allt!
http://sv.tinypic.com/useralbum.php?ua=jI7l8ilLnLRCqpXo8FN4Cw%3D%3D

Ojdå

Gick in för att bara mysa en stund med honey som låg och sov, och givetvis somnade jag. Nej, nu ska jag försöka skaka liv i min karl, så att det blir middag här. Seeya!

Chinos på väg!

Linda beställde precis chinosen, så förhoppningsvis kommer de nästa vecka. Har redan tänkt ut min första riktiga outfit, någon av dessa 2 tillsammans med byxorna, mums! Topparna ska vi köpa i slutet av denna veckan tror jag, snygga som satan!

Powerwalk? Not so much

Drog på mig jackan och skorna och slängde mig ut, bara för att se att det verkligen öste ner. Av någon anledning så gav jag mig ut ändå, och det kändes helt ok faktiskt. Sedan kom jag till stigen där jag brukar gå... Det är verkligen hur fint som helst där i vanliga fall, men nu övergick min powerwalk i en labyrint där jag fick kryssa mellan högar med hundskit. Hundar kan allt vara söta, men när ägare struntar i att plocka upp, bara för att det är snö ute... Nej, får jag tag i er så ska ni fan få veta att ni lever.
Mina skor är dyngsura, kommer nog ta ett dygn eller två innan de återhämtat sig helt, haha. Vid sidan av stigen finns ett vattenfall med, mycket tjusigt. Syns knappt på bilden dock, blä.

Jag är så duktig

Vaknade för en liten stund sedan, en hel del tidigare än jag brukar. Skönt att vara vaken nu, samtidigt som jag gärna hade velat lägga mig och sova igen. Ska hursom strax dra på mig kläder anpassade efter busvädret och ge mig ut på en promenad. Tar en bild sedan när jag är ute och går, så ni får se hur det ser ut på stigen! (Jag kanske vloggar tillochmed, haha! )

Antagen till DH, woop!

Kollade precis min mail och såg att jag blivit antagen till Crew, sjukt gött! Hoppas på sena nätter i år igen, älskade det förra året. Dreamhack, här kommer jag! :D

Hockeykväll!

Somnade en stund på soffan och vaknade igen för en stund sedan. Zappar och finner till min förtjusning att Frölunda spelar mot usla LHC, så jäkla underbart! Saknar mina goa gubbar i klacken, särskilt när man hör dem, argh! Återkommer senare och bloggar mer!

Earth Hour, är du med?

På lördag är det Earth Hour, då hela världen släcker alla lampor och stänger av all elektronik och dylikt i en timme, detta för att göra en skillnad för världen och för att visa att man bryr sig. Jag kommer definitivt vara med, kommer du?
Tillsammans kan vi göra skillnad för världen!

Lite vettig

Var iväg för en stund sedan och slängde lite saker på lådan, bl. a en klänning och topp till Elin och ett mystiskt paket till hemlig mottagare, ska bli skoj att se om det blir någon reaktion. Blev en tråkig men ändå rätt god shake till lunch idag, får se om jag orkar laga mat senare alls eftersom jag är så slutkörd nu när jag inte rökt sedan igår. Blir intressant detta.

Ännu mera nytt på bloppis!

Nu har jag lagt upp ännu mer saker i min bloppismapp, här har ni ett litet smakprov!
(Resten hittar ni på http://sv.tinypic.com/useralbum.php?ua=jI7l8ilLnLRCqpXo8FN4Cw%3D%3D ! )
Ljus och söt bikini.
Skjortklänning med skärp i midjan.
Gula och gröna Vagabondskor i storlek 38.
Fejk Louis Vuitton, supersöt!

Detta är kvar på bloppisen! (Skambuda för sjutton! ^^ )

Har lite kvar nu, fast jag sålt av en del. Blir nog att man går igenom lite mer senare ikväll, uppdaterar några gånger i veckan såklart. Det mesta är storlek 38, och givetvis i bra skick.
Turkost linne, med virkade detaljer.
Närbild på den virkade urringningen
Sött gulvitt linne, läcker till ett par jeans och en vit kavaj!
Lager-på-lagerlinne i svart, vitt, grönt och rosa,, axelbanden bildar ett kors mellan skulderbladen, supersött till ett par svarta chinos, ett par jeans, eller en svart liten kjol!
Kortare kavaj med flickkrage i tweedliknande material, enkel att matcha.
Skambuda nu, människor!

Måste ha!

Var inne på Ginas hemsida igår, och hittade 2 toppar jag verkligen behöver. Dessa 2 kommer passa in i min garderob så jäkla bra, och de kostar dessutom bara 150 styck, nice!
Dessa ränderna under min nya jacka och ett par jeans kommer vara kanon.
Denna med chinos och ett par svarta klackar kommer vara så snyggt.

Ny bloppis, skambuda!

Har lite fler saker att sälja nu, och folk; var inte rädda för att skambuda! De flesta kläderna är i storlek 38, och är givetvis i extremt bra skick. Lägg ditt bud i en kommentar, eller släng iväg ett mail till mig på [email protected] !
Länk till albumet med kläder i har du här!
http://sv.tinypic.com/useralbum.php?ua=jI7l8ilLnLRCqpXo8FN4Cw%3D%3D

Det är sjukt underbart att gå och lägga si...

Det är sjukt underbart att gå och lägga sig och upptäcka att ens sambo bäddat nytt, love it <3


Jag skrattar så jag nästan dör

Var nyss inne på http://icanhascheezburger.com/ som är en av mina favoritsidor, och får se denna. Nu kan jag inte sluta skratta, och jag grymtar nästan till som en gris emellanåt, herregud!

Sleepwalking

Försökte precis att mobilblogga, gick inte så jäkla bra eftersom bilden inte syns, fan vad onödigt det känns!
Har hursom kollat på filmen Sleepwalking precis, vet dock inte vad man ska säga om den. Den kändes mest krystad, och fick det att göra ont i hjärtat på mig. Ingenting för mig, kort och gott.

Första mobilbloggen!

p200310_16.44000 (MMS)

Nu börjar all snö smälta, så sjukt skönt!


God morgon!

De senaste 2 dagarna har jag toklyssnat på Salems nya album, och givetvis har jag fastnat som en idiot för "Keep on walking". Om jag förstått det rätt så tävlade han med just den låten i Melodifestivalen, har inte full koll  eftersom jag inte kollat alls. Hursom, just "Keep on walking" är dagens soundtrack för min del!
Salem Al Fakir – Keep On Walking

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

I have a long road ahead of me
It’s cloudy and dark ahead of me
Will I ever get through to the end?
Been down this sling so many times before
And I told myself I would do it no more
Now I’m back on the same road again

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

There’s some twists and turns I’ve gotta clear
But when I’m done the end will soon appear
I can leave my troubles behind

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

I never stopped believing
I know what I should do,
just let the light guide me through

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking

En trevlig dag!

Lyckades bannemej somna om, men fick sammanlagt MAX 2 timmars sömn, så just nu är jag helt slutkörd. Hursom, vid halv tre så körde vi mot Mullsjö och kom fram hela, haha. Drack kaffe och åt lite kakor med Linda, Alex och lilla Lukas. Han är så otroligt liten och söt, och mer lugn liten bebis har jag aldrig sett i hela mitt liv! Vi fick även träffa deras urhärliga hund. Jag har hundskräck, men denna gjorde mig extremt lugn. Klappade den lite när vi först kom dit, och sedan följde hon efter både mig och Micke. När jag och Micke skaffar hund så vill jag personligen ha en sådan hund, den hade perfekt lynne för en skraj liten skit som mig.
Hade även med mig lite kläder till Linda som visade sig passa kanon, så jag har aningen mer plats i garderoben och hon några fler plagg, kanondeal!

Jag blir tokig

Jag vet att honey menar väl, men när han väcker mig klockan åtta när jag knappt sovit 2 timmar och bara känner för att självdö, då blir jag lagom grinig. Särskilt när han inte har några problem med att somna, medans jag står och diskar för att jag inte kan somna! Nej, fy fasen.
Senare blir det en sväng till Mullsjö hursom, dags att träffa Linda, Alex och lilla knytet Lukas, det ska bli så skoj!

Mullsjö i helgen?

Om jag lyckas övertyga honey, så blir det en sväng till Mullsjö i helgen. Honey är rädd att jag ska bli sugen på att skaffa barn nu, det kvittar hur mycket jag bedyrar att det kommer dröja några år. Hursom, jag hoppas ändå jag lyckas övertyga honom, så man får träffa Linda och lilla Lukas. Allvarligt, hur söt får man lov att vara innan det blir olagligt? Jag tror Lukas ligger precis på gränsen, så bedårande!

Konsten att kränga

Tänker försöka sälja av lite av mina ägodelar, det vill säga handväskor, kläder osv för att kunna köpa lite vårkläder iallafall, en tjej behöver det! Som chinosen jag bloggade om inatt, 200 kronor för ett par chinos, helt GALET!
Denna jackan har jag redan, men tänk er den jackan, ett vitt eller ljusbeigt linne, och chinosen, det är kärlek. <3

Jag vill ha chinos!

Hittade ett par URLÄCKRA chinos innan som jag vill ha så jäkla ordentligt. 200 kronor är fanimej ingenting. Eller ja, det är ganska mycket om man inte har några pengar. Gud, ge mig dom!

Snart dags för Dreamhack

Kikade på Dreamhacks crewsida, och snart får man nog veta om man blivit antagen. Jag hyser inga tvivel om att jag blir antagen, gjorde trots allt ett jäkligt bra jobb sist trots att jag var så jäkla sjuk. Jag njöt verkligen av att ha dödgrävarpasset, det vill säga midnatt till åtta på morgonen, älskade det! Någon som ska dit?

Det är inte lätt

Att sluta röka måste vara djävulens påfund, för jag gillar det inte.

En sån usel dag

Idag så tog jag min sista cigarett, på riktigt. Har känt för att bara bryta ihop flera gånger, men jag lät bli så gott det gick eftersom honey har varit en ängel mot mig idag. Hittade en halv ask med choklad innan som jag helt glömt bort att jag hade, så det blir choklad och påskmust hela kvällen, love it.

Snart ett år

Två dagar efter min födelsedag har jag och min karl varit ihop ett år. Det känns så avlägset och på samma gång så nära i tiden. Jag minns hur nervös Micke såg ut när han stod vid sin bil när jag kom gåendes mot honom, och att vi himla snabbt klickade så otroligt bra.
Häromdagen pratade vi om själsfränder, och han undrade om jag trodde på fenomenet eller inte. Jag gjorde det nog inte innan jag träffade honom, jag trodde det skulle dröja evigheter innan jag träffade någon som är som en bästa vän som man verkligen kan prata med, som samtidigt får ens hjärta att hoppa över slag. Klyschigt möjligtvis, men det är så jag känner. Jag är otroligt mycklig som har dig Micke. <3

Kina

Om man skulle åka dit någon gång kanske? Hittade en superbra sida med info osv, går att hitta här ; http://www.mittensrike.se/ !

Nattens soundtrack

Fann följande låt på nytt tidigare idag, på TV tror jag det var. En låt de flesta hört, men inte vet vem som gjort. Den är underbar, kort och gott!
Paolo Nutini – Last Request
Slow down, lie down
Remember it's just you and me
Don't sell out, bow out
Remember how this used to be

I just want you closer
Is that alright?
Baby, let's get closer tonight

Grant my last request and just let me hold you
Don't shrug your shoulders
Lay down beside me
Sure I can accept that we're going nowhere
But one last time let's go there
Lay down beside me

Oh, I've found, that I'm bound
To wander down that one way road.
And I realise all about your lies
But I'm no wiser than the fool I was before.

I just want you closer,
Is that alright?
Baby let's get closer tonight

Grant my last request and just let me hold you
Don't shrug your shoulders
Lay down beside me
Sure I can accept that we're going nowhere
But one last time let's go there
Lay down beside me

Oh, baby, baby, baby,
Tell me how can, how can this be wrong?

Grant my last request and just let me hold you
Don't shrug your shoulders
Lay down beside me
Sure I can accept that we're going nowhere
But one last time let's go there
Lay down beside me (x2)

Yeah, lay down beside me.

One last time let's go there,
Lay down beside me

Tillägg på min önskelista

Vet ju att jag inte kommer få dessa, men man kan ju alltid önska, eller hur?
Började lyssna på Salem Al Fakir ungefär samtidigt som jag började dejta Micke, och därför förknippar jag genast Salems musik med en extremt underbar tid i mitt liv. Just därför vill man ju givetvis ha de här 2!
Salem Al Fakir- Ignore This
Salem Al Fakir- Astronaut



Jag är en total sucker för musik.

Jäklar

Jag har en del personer som verkar kolla min blogg flera gånger per dag, antalet sidvisningar är 4-5 gånger så högt som antalet unika besöka, haha. Men jag tar det positivt bara, det visar ju ändå på både en viss nyfikenhet hos dig som läsare, och också på att ni gillar det jag matar er med, haha!
Nej, nu ska jag kolla på usel söndags-TV och äta lite mörk choklad, mumma!

Planera mera

Vaknade strax efter klockan tre av att pappa ringde, lagom brutalt att vakna och tvunget måste vara pigg med en gång. Tja, jag har ju Metallica som ringsignal, det får väl väga upp. Hursom, pappa, Jenny, Edvin Agnes, och Emil (inte helt hundra på Emil) kommer dagen efter min födelsedag för att fira mig, ska bli trevligt. Ska höra av mig till mormor och morfar plus min moster med karl och se om de har lust att kika förbi med fast på en annan dag. Sist jag firade min födelsedag med släkt var när jag fyllde 20, innan dess när jag var 16 eller 17. När jag fyllde 20 så bodde jag extremt centralt i Göteborg, och då kom pappa, Emil och Edvin på besök. Har aldrig varit sådär nära med min familj av lite olika anledningar tyvärr, men så kan det vara. Jag ser fram emot det!
Min lillebror Emil! <3

Vårig sol

Kunde faktiskt börja dagen med att sola en liten stund på balkongen, och det var så skönt! Första gången så spelade grannen en jazzig variant av Bo Kaspers "Hon är så söt" som var riktigt bra, andra gången hade jag med mig egen musik ut (Metallica, Foo Fighters) , så det var en grym start på dagen.
Vad jag förstått är det dock final i Melodifestivalen ikväll. Det ger mig bara ångest att det där målas ut överallt, och det känns som att det bara är ett maraton i usel pop, inget som faller mig i smaken alls.

Nu är jag nog vuxen

Insåg tidigare ikväll att jag nog är vuxen nu, närapå min 22årsdag och allt. Vad som fick mig att inse det? Jo, min önskelista, som det tagit mig flera dagar att knåpa ihop. Jag hade så svårt att komma på något mer spännande än nya köksredskap. Hursom, här är listan jag skickade till min pappa.

-Neopreneklädda hantlar
-Presentkort på Stadium
-Presentkort på IKEA

Hantlar är bra att ha, honey har hantlar på 3 kilo men det blir alltför muskelbyggande för min del, jag vill bara ha 1 och 2kg. Stadium för att jag spanat in mig på ett par skor och kanske ett par träningsbyxor, och IKEA för att vi kommit in i en fas där vi sakta men säkert gör om lägenheten. Visst hade jag kunnat önska mig ett husdjur, men med bångstyriga honey i bilden så ser det ut som det kan dröja tyvärr.

En sån dag

Gick upp vid tolv, fick faktiskt be honey håla tyst i ungefär 10-15 för jag vaknade med ett uselt morgonhumör, och möjligtvis en släng av PMS. Det är förunderligt, PMS är något nytt för mig, har aldrig upplevt innan i livet innan jag började få det för ett antal månader sedan. Väldigt förunderligt.
Blev att vi drack några omgångar kaffe och drog iväg och handlade. Otroligt skönt med lagom lite folk måste jag säga. Frustration när affären inte hade kakao (?!?!?!), detta är ändå tredje gången vi kollat. Vad fasen, vilken taskig butik har inte kakao?
Hursom, kom hem och fick för mig att prova något nytt, det vill säga fyllda paprikor! Inget jag gjort förut i mitt liv, men med lite pillande och jävelskap så gick det ihop, och smakade inte pyton. Det var faktiskt riktigt gott, om jag får säga det själv.

Klockan är halv sex och...

Jag har inte lagt mig än, skäms på mig. Nej, sista blossen och några klunkar Cola, sen är det marsch i säng. Natti!

Lång dag

Vaknade relativt tidigt med tanke på att jag somnade omkring sex imorse, hade turen att honey kom hem aningen tidigare, skönt att få somna med mitt troll. Annars har det varit lugnt och fint, honey åkte iväg och hämtade den nya kaffekannan (eftersom han råkade slå sönder den förra) , 700 kr som sa *poof*, men det var det värt. Kotletter i hemmagjord marinad och hasselbackspotatis blev det till middag, orkade inte ta någon bild dock, men det smakade mumma. Nej, nu ska jag nörda lite mer medans honey spelar lite PS3. Latorz.

Så jävla patetiskt

Väldigt ofta är jag inne på Flashback, ett forum. Där håller jag främst till i en tråd där man kan posta bilder på sina egna maträtter, något jag finner sjukt trevligt.
Hursom, på senare tid har en användare där, kallad poojk, hoppat på mig flera gånger och kallat min mat för diverse saker, inget utav det trevligt. Personen ifråga har essutom hoppat på mig som person, extremt moget. Det roliga är att jag inte har gjort något annat än att posta bilder på min mat.
Nu har personen lagt ner tid på att hitta min blogg, och sedan valt att lägga elaka kommentarer här med. Hur jag vet att det är samma person? Jo, för personen använder sig av exakt samma ord och fraser. Så, poojk...
DRA ÅT HELVETE, DIN MISSUNNSAMMA, PATETISKA BITTERFITTA!

Snart fyller man år

Har inte uppdaterat det sista för att jag, tro det eller ej, har spånat som en GALNING inför min födelsedag. Om ganska precist 3 veckor så fyller jag 22, den första april av alla datum. Det har aldrig varit en höjdare att fylla år då, främst för att ingen har tagit mig på allvar, och folk älskar att skämta med mig. Visst, någon enstaka gång kan vara trevligt, men att varenda käft tror att de är den första som gör det, och att de tycker de är skitroliga... Ja, det blir tröttsamt.
Hursom, jag har spånat på vad jag ska göra för tårta! Sms:ade pappa och bad honom ringa mig, han är ju konditor och utan tvekan den bästa att spåna på idéer med. Jag har kommit fram till hur tårtan skall göras, vilka som är de 2 bassmakerna, och jag tror att det blir bra som fan. Det blir nog att jag gör en prov-tårta bara för att vara på den säkra sidan och få ett perfekt resultat. Har bjudit hit pappa, Jenny och de små syskonen den helgen, och förhoppningsvis kan de då plocka upp min lillebror på vägen!

Jackan är underbar

Den är så jääääkla fin, men den har en nackdel; den är för liten över brösten. Har alltid haft för stor byst med tanke på min midja, så enormt frustrarande. Nej, nu är det rånyttig mat och motion i den mån jag kan så att jag kan gå ner, och förhoppningsvis kan jag förlora något kilo eller två över bysten. Wish me luck!

Äntligen har jackan kommit!

Imorse fick jag sms-avin för jackan, så vid fem ska jag och honey hämta jackan. GUD vad jag har längtat!

Dagens middag

Glömde lägga upp dagens middag innan; fullkornspasta med stekt bacon och purjo, baconet och purjon fräst tillsammans för att sedan blandas med pastan. Honey hade i lite crème fraîche också för att få en aningen såsig konsistens. Till det hade jag alfalfagroddar och färsk spenat, mums!

Om man skulle...

Se "Coco avant Chanel" med en av mina favoritskådisar Audrey Tautou som jag köpte häromveckan? Får se hur jag gör, det är trots allt Law & Order strax på TV, och så måste jag dessutom diska innan jag kollar film isåfall.
Jag hoppas bannemej kavajen jag beställde för typ 2 veckor sen kommer i veckan, annars blir jag TOKIG! Älskar hur den har inslag av trenchcoat med skärpet och varianten av plissering i ryggen. Just det ja, är delvis utbildad sömmerska/ kläddesigner, för den som inte visste det, haha!

Just det ja

Imorgon (söndag) får vi besök av några utav Mickes släktingar! Givetvis så börjar jag alltid se mig omkring när jag vet att vi ska få besök, för att se om man bör städa. Jag börjar med att plocka undan lite reklam som låg och skräpade, plockade iordning min garderob, och sedan såg jag badrummet... Ja, då var det ju kört, kort och gott. Började rengöra, och 2 timmar senare har man ett rent badrum. Rent kakel, rena speglar, ren toalett, rent handfat, you name it. It's all sparkly! Jag blir helt tokig när jag väl kommit igång. Ja, fint och rent är det hursom. Det gillar vi.

Jag är så slutkörd

Jag är så urlakad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag är så himla trött. För 2-3 kvällar sedan blev mitt tablettintag för högt, vilket slutade med att jag stod böjd över toaletten och kräktes som ett litet barn. Har sedan dess mått pyton, och efter att Micke har kollat lite på nätet så visade det sig att det kan ta 2-4 dagar innan tabletterna är helt ur kroppen, och därför mår jag uselt. Jag har ingen ork till något, jag kan knappt sova, och mitt humör svänger så enormt. Ena stunden kan jag sitta och nynna glatt, och nästa så är jag deprimerad och känner för att gråta. Har därför beslutat att jag hellre har ont och låter därför bli de smärtstillande, för jag orkar inte med denna karusellen, och jag orkar heller inte utsätta honey för det. Tacka gudarna att han är så förstående som han är.

-

Är definitivt inte på humör för att blogga, men uppdaterar mest för att ni ska veta att jag lever.

Jävla tabletter

Igår var ingen bra dag mot slutet, mådde riktigt illa på grund av tabletterna, och till slut kräktes jag vid fyra på morgonen. Blev att jag låg i sängen till fyra idag och mådde uselt. Är inte riktigt återhämtad, men det kommer nog snart. I värsta fall får jag väl ta en chokladbit eller två ur asken jag fick igår av honey.

Trevligt med besök

Idag så kom Madde och Björn förbi, ett trevligt par vi känner. När jag och honey dejtade så var Björn singel, men så träfade han Madde, de bor nu ihop, himla skoj för dom, särsitl som de verkar så lyckliga ihop!
Vi drack lite kaffe och pratade om rökvanor, pojkarna lekte med vår nya TV och med PS3, haha. Får se om man festar någon kväll med dem, det var ett tag sedan sist, men GUD vad skoj vi hade!
Idag har jag och honey dessutom varit ihop 11 månader, fick en chokladask och ordentlig sovmorgon, jag har en underbar sambo! <3

Hemmagjorda piroger

Återigen; sorry för att jag knappt uppdaterar som det är just nu, är ganska low på grund av medicinerna och skadan ännu, ugh!
Idag onsdag har jag och honey varit ihop 11 månader, ser fram emot massor till med min underbara honey! <3
Igår tisdag gjorde jag piroger till middag från scratch, med skivad gurka vi sidan av, väldigt gott!

Hemmagjord pizza

Dagen började uselt, mådde pyton när jag vaknade. Fick mer eller mindre ingen sömn inatt, vet inte varför. Vaknade vid fyra-fem tiden igen, och då står honey i köket och gör pizzadeg, den söta jäkeln. Givetvis blev det pizza till middag, han gjorde en hel plåt och jag gjorde 2 små godingar. Sinda, minimalt med ost, och en massa rå rödlök, mums!




Balders Hage

BloggaSnyggt.se

Zylber.com