Tyst tävling

När jag och honey började träffas så insåg jag ganska tidigt att han är ganska sölig när han äter. Något av det bästa som finns är att småreta honom för det, särskilt när vi äter tacos. Dock har våra tacokvällar blivit något av en tyst tävling mellan oss; den som inte sölar alls vinner.
Jag vinner alltid.

Sorry

Har inte haft någon som helst lust att blogga. Återkommer imorgon.

Dagens diet-middag

Idag stekte jag lite kyckling i tomatsalt, kokte couscous med basilika och paprikapulver, och stekte sedan allt med mandlar och lite rödlök. Upplagt på en bädd av ruccola.

Not in the mood

Är fanimej inte på humör för att blogga idag. Det snöar, jag är röksugen, jag känner mig sjuk. Skjut mig!

Dagens dietkvällsmat

Idag fick det bli en enkel men extremt god fruktsallad med hallon, carambole, passionsfrukt och physalis!

Dagens middag

Idag var min middag inte så jäkla dietig, det är nyttigt men inte som dieten. Visst ser deT gott ut?

Goddag

Vaknade vid tolvtiden, har hunnit dricka lunch, det vill säga en shake, och nu ska jag strax sätta igång och laga middag. Idag blir det mustig köttgryta med kokt potatis, i den så är det bland annat färsk timjan, morot, svamp, vitlök, lök... Ja, det är ett helt underbart hopkok, och honey var den som ville ha dagens mat. Han älskar min köttgryta, haha!

Sommarblond

Pratade lite med honey innan om att jag funderar på att bli brunett igen, vilket han svarar på genom att skaka på huvudet så det håller på att trilla av hans kropp. Min tanke var ju när jag började bleka det (sommaren 08) att jag skulle vara sommarblond, no more. Den sommarn gick det bra, och brunett var jag under vintern. Blev vårblondin, och nu är det januari, snart februari och jag är fortfarande blond. Fan.

Honey är så söt

Vissa matvaror vägrar jag lägga med det övriga när vi handlar. Honey förstår inte riktigt det, men han är söt. Köpte timjan att ha i köttgrytan jag ska göra till middag imorgon och ville inte ha det i bagaget, så honey satte den fram i bilen, haha.

Dagens soundtrack!

Idag har vi en nördlåt som dagens soundtrack, love it!

Handla mat innebär panik

Idag var jag och honey och handlade, något som är relativt smärtfritt. Relativt, inte helt smärtfritt. Men, det värsta är när man kommer till kassan. Man väljer en kassa och känner sig ganska nöjd med valet man gjort, man kollar på kundvagnen och inser att ja, jag får nog jobba på ganska snabbt när jag packar. Man lägger upp 40% på bandet, honey fortsätter medans jag packar. DÅ blir kön enormt lång bakom honom, alla ser sura och otåliga ut, och man kan nästan ana att de tänker att jag var då fan en långsam jävel på att packa. Det börjar med att man packar kylvaror tillsammans, grönsaker tillsammans osv, men slutar med ett hopplock på konserver, bröd, woksås och ett sammelsurium av övriga saker i en och samma påse. Detta är inte bara idag, detta är varenda jävla gång jag storhandlar. Fan.

Dagens fail

Dagens fail; att smälta några Hershey's Kisses och helt glömma bort att skiten stelnar när man häller det över kall glass. Fail.

Dagens småvidriga middag

Min middag för idag ser sjukt vidrig ut måste jag erkänna, men fy helvete vad gott det smakade! Råstekt potatis, stekt lök och 2 stekta ägg, herregud vad min mage mår bra nu!

Kladdkaka!

Jag har en sambo som är ganska underbar. Vi småtjafsade igår, men sedan lagade han kladdkaka, och vilken tjej säger nej till det? Jag har en bra karl jag.

Lax och couscoussallad

Gårdagens middag var en riktig höjdare, vi köpte nämligen provencalesalt som jag kryddade laxen med, så satans gott blev det! Honey som inte ens gillar couscous tyckte det var supergott, haha.

Jag blev nyss onlinepräst

Är detta kanske mitt kall i livet?
Jag har hursomhelst blivit präst online, inte så illa får jag säga. Besök bara themonastery punkt org.

Skitsamma

Kvällen är ändå förstörd. Tack så jävla mycket.

Utmaning!

FEM DÅLIGA VANOR
1. Jag har ingen självdisciplin
2. Jag svär för mycket
3. Jag sitter för mycket vid datorn
4. Jag går aldrig och lägger mig i "lagom" tid
5. Jag skjuter på det mesta till i sista stund
FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Att mysa med honey
2. Att laga mat till oss två
3. Att umgås med den "bra" sidan av min familj
4. Att shoppa
5. Att inreda
FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
1. Rosa mjukisdress
2. Velourklänning
3. Träskor
4. Kärringtrosor
5. Benvärmare
FEM FAVORITSAKER
1. Min Calvin Klein-handväska
2. Mitt Guitar Hero
3. Laptopen
4. Min hallonhudkräm från TBS
5. Min plattång/locktång
Jag utmanar Felicia, Therése och Johanna

Jag fick mus på IKEA

Det är inte fullt så irty som det kan låta, haha. Vaknade vi elva, fixade till oss och hämtade Hampus och åkte till IKEA, love it!
Enkel sminkning, jag ser ju grym ut!
Enkelt outfit; jeans, svarta klackar med nitar (syns inte på bilden) svart kavaj, svart stor halsduk och vit tisha under.
Honey ser grymt sur ut när han inser att jag tar foto, haha!
Fick med mig en liten söt rosa väska/påse med flamingos på, så söt.
Fick mig lite mus också, haha!

Äppelpaj och glass

Igår var jag och honey duktiga, och gjorde äppelpaj (äpplepaj tycker honey det heter, wtf?) och så hade vi lite gammeldags vaniljglass till, så fruktansvärt gott!

Jag blir lycklig för lite

Jag blir lycklig för extremt lite har jag märkt. Honey köpte ett kinderägg igår, och jag blev helt extatisk!

Min lifesaver

En pryl som är som lifesaver måste vara moin Limited Edition-locktång från Vidal Sassoon, den är helt underbar!
Har du någon pryl som är din lifesaver?

Mini-shopping

Var ute på A6 med honey och köpte en liten plattång till mig, så jäkla söt är den! Den funkar helt sjukt bra dessutom, värmer upp snabbt och är så praktiskt till storleken att man lätt kan ha med sig den i handväskan, älskar den!

Looking good

Idag har jag ännu en såndär dag då man ser sjukt snygg ut, och allt bara stämmer. Dagens outfit är mörkgråa strumpbyxor, korallfärgad tajt klänning och en ljusgrå kofta över, love it!

En av mina favoritlåtar

Tänkte dela med mig av en låt som finns i mitt galleri så att säga. Tänkte dessutom dela med mig av en cover på låten som är extremt bra! (Låten är på franska btw )
Och detta är då covern!

Beslutsångest

Ska man köpa plattång, eller en Big Mac? Annorlunda val, men beslutsångest lika väl för det.

Knarkar, horar, och bedrägeri?!

Hittade precis en länk till något av det vidrigaste jag läst på länge. Fy fan vilka äckliga jävla as det finns, som bara ska lura folk och vara allmänt och jävligt fittig!
http://avarnatakthoramariaervaldsson.bloggproffs.se/

Dagens diet-middag

Idag blev det latmiddag; råstekt potatis, med stekt lax. Laxhelvetet föll sönder när jag lade ner den i pannan, så jag hackade sönder den. Same shit trots allt. Gott var det att ha lite ruccola till också!

Ny mobil?

Har funderat på om man ska önska sig ny mobil i födelsedagspresent, slå 2 flugor i en smäll på sätt och vis.
Samsungmobilen är ju min klara favorit, nackdelen är dock att den har bara en 3 megapixel kamera, vilket nästan är för lite enligt mig.
LG-mobilen däremot har 5 megapixel vilket jag kan tycka är alldeles lagom, dock vet jag sedan innan att batteriet suger getpung, och att LG:s produkter gärna ger med sig väldigt fort.
Beslutsångesten är ordentlig här.

Honey mobbar mig

Vi pratade lite om det faktum att jag vill ha/behöver en kamera, så jag önskade mig en i födelsedagspresent. Det är visserligen ungefär 2 månader dit, men vad gör det? När jag sa att jag faktiskt kunde tänka mig en rosa, så började han mobba mig. Honey suger ibland.

Bra statistik

Verkar som att det blir ännu en bra dag gällande statistiken, I like.
Försöker få honey att få upp arslet ur sängen, men det går inte så jäkla bra. Igår gjorde jag amerikanska pannkakor till frukost, då kom han upp fort som fan. Idag har jag inget att locka med. Fan.

Godmorgon!

Vaknade efter mycket om och men till liv nyss, somnade så jäkla sent så det är väl inte konstigt antar jag, haha. Återigen så har jag väl inget enormt på schemat, kanske en promenad om jag känner mig mindre hängig. Nej, lunchtime för min del, shake nästa!

Natti

Säger godnatt till bloggen för idag, är helt slutkörd och jag har världens migrän. Ska unna mig en av dessa och slänga mg under täcket.
Ses imorrn!

Kan någon...

...berätta hur ni hittat hit? Fortfarande förbryllad över antalet besökare som jag haft idag.

Anton och stolen

Anton försöker komponera något sittdugligt av en trasig brasse, går jävligt bra med tanke på hur satans full han var. Gud, vad jag saknar Sweden Rock och allt festivalfolk!

Min jävla sambo, del 7

Innan så låg jag och honey och... Ja, vi kan säga att vi myste lite. Han suger då tag i min hals, jag försökte spjärna emot, men så slutade han. Sedan kollar jag i spegeln, och får se detta! Han fick mig skrikandes om att jag är 21 och inte 13. Nu är jag fast med ett sugmärke, fy satan vad pinsamt!

Dagens diet-middag

Hade lite munchies, så idag fick det bli en enkel pastasallad med ruccola och nötter, så fruktansvärt gott!

Sökes; tjejkompis i Jönköping

Tja, man får väl passa på? Är du tjej och bor i Jönköping, så hör av dig. Blir jävligt tröttsamt att sitta hemma när man är arbetslös, behöver en kompis att kunna fika med, ut och gå med och sånt där skit. Har ju underbara Madde, men hon bor i Mullsjö och så har hon dessutom ett fullspäckat schema.
Så, vill du bli BFF med Sveriges nästa kändis, let me know! :-P

Statistik

Blev mäkta förvånad över att logga in till detta! Nog för att jag har folk som regelbundet läser den osv., men detta var ju ganska roligt. Får se om jag kan underhålla er tillräckligt.

Dagens soundtrack!

Idag har vi en klassiker som jag älskar, diggar sönder den nu när jag är ensam hemma.

Waiiiiiit...

Vad FAN hände med min statistik? Vem fan har länkat till mig?

Nattamat

Lat nattamat. Mums!

Sentimentalt?

Ska se på "Huset vid sjön" som börjar på trean nu, skulle inte förvåna mig om jag blir alldeles sentimental, haha. Om den suger getpung blir det kanalbyte om ungefär en timme. Vi får se hur det går.

Dagens outfit

Enkelt är bäst; gråvit tunika från Indiska, svart sjal av okänt märke, och jeans. Love it!

Middag

Dagens middag blev enkel men fruktansvärt god. Stekt kyckling med wokgrönsaker i hoi sin-sås till nudlar, mums!

Roligt

Fick veta häromdagen att ett antal av mina vänner i utlandet faktiskt läser min blogg, och gör det genom att översätta min blogg i Google Translate. Himla roligt att folk faktiskt tar sig den tiden det tar, för att läsa om mitt liv, haha.
Idag fick det bli en shake till lunch, har börjat med shake helt och hållet istället för lunch, enkelt och det ger resultat på vågen. Har hittills gått ner 3 kilo, vilket känns underbart!

Dagens diet-middag och en ursäkt

Jag får ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera, att sluta röka har verkligen fått mitt humör i balans och jag känner verkligen inte för något.
Hursom, idag åt jag lax med couscoussallad. Gjorde misstaget att ösa på chilikrydda i couscousen istället för paprikakrydda, så det blev lite starkt, men resultatet var inte så pjåkigt trots allt.

I looked good

Lägger upp en slarvig bild från igår, hade på mig ett par sjyssta jeans, en svart kofta, v-ringad grå tischa med tryck och ett superfint halsband från Snö, love it!
Enkel men snygg sminkning till det dessutom.

I'm not a quitter

Ok, so I decided to write this in english since I happen to have a bunch of friends from all over the world. My grammar may not be flawless, far from, but I really try.
Today has been one of the hardest and longest day so far in my life. About 1 month ago I met a doctor who is also my coach since I decided to quit smoking. Today was the first smoke-free day, and I want to bang my head in all walls possible, I need my cigarettes! Well, I know I don't need them but I could bloody kill for one, that's for sure.
I'm happy to have such a supportive boyfriend that knows when to shut up and not try to piss me off. He loves making me mad and he loves to tease me so I get all grumpy, but today he has been so wonderful. He bought chinese, he did the dishes, made presso... He's my angel, and I love him to death.
Thank you all for supporting me in this, you guys are the best! <3

Back in business

Det har varit en sjukt lång dag idag. Trevlig, men lång. Honeys pappa och bror Patrik kom vi tolvsnåret idag, blev att vi tog oss ut och åt en bit mat, jag själv åt en sallad med kyckling, ruccola, groddar och sparris, så underbart gott!
Sedan for vi hem, honey gjorde presso-kaffe och jag bakade muffins till oss alla. Mysigt och roligt, och det slutade med att det diskuterades politik, haha! En lång, men extremt trevlig dag, love it!

Nu så

Nu så kommer de strax, så det blir nog inte mycket bloggande idag, möjligtvis lite senare idag. Seeya!

Cupcakes

Gjorde som sagt lite cupcakes idag, tyvärr är bilderna hemska men man får ju iallafall ett hum om hur de ser ut!

Update

Idag har det varit en lång dag, en fruktansvärt lång dag. Somnade omkring sju på morgonen, vaknade vid elva igen. Ingen höjdare vill jag påstå. Jag och honey tog oss en promenad till affären och handlade lite ruccola, strössel och karamellfärg. Gjorde nämligen en omgång med provmuffins idag, blev fruktansvärt gott men det tog längre tid i ugnen eftersom jag valde att smälta 50g mörk choklad och ha i smeten istället för kakao. Inlägg med mobilbilder (suck) kommer i ett inlägg efter detta.
Imorgon kommer honeys pappa och hans bror Patrik och hälsar på, är lite av ett nervvrak eftersom jag är sämst på att träffa föräldrar. Kan bara hoppas på att jag gör ett gott intryck. Wish me luck!

Jag behöver ny design!

Jag suttit och finurlat, och kommit fram till att jag behöver ny design. Någon som har tid över som kan? Omnämnd i bloggen då också, givetvis!

Min nya desktop

Jag har en ny desktop. Synd bara att den inte rör sig som här. Här äter den popcorn, sjukt roligt.

Dagens diet-lunch

En enkel och lagom god shake, mättar dock. Har hittills gått ner ungefär 2,5 kilo!

Åh herregud!

Jag skrattar så jag nästan gråter här, hur dum får man vara?! funny-facebook-salmon-ella
see more funny facebook stuff!

Dagens diet-lunch

Idag fick det blie en shake till lunch, Nutrilett med smak av choklad. Helt ok, men jag föredrar Naturdiet eftersom denna var nästan för krämig.

Jag borde...

Sova, men det går inte så bra. Nej, får tvinga mig själv till sängen snart, så jag kan vara pigg och mysa med honey imorgon. Ska dessutom hinna städa, fixa min taskiga utväxt, och hitta ett bra recept på några slags muffins. Fuck.

Dagens diet-middag

Idag blev det stekt lax med basilikacouscous, fruktansvärt gott och dessutom enkelt att göra!
Ser kanske lite färglöst ut, men det ser bättre ut på riktigt än på bild, tro mig.

Abercrombie & Fitchtröjan

Tänkte dela med mig av en bild på hur tröjan ser ut, dock gör jag den inte rättvisa eftersom jag står ungefär lika bra som en säck med gödsel, haha! Men fin, det är den!

"Shopping"

Kom hem för en stund sedan, istället för att köpa en liten krukväxt som jag tänkte från början så köpte jag MåBra, en hälsotidning istället, haha! Honey köpte en låda Mountain Dew, så han är fruktansvärt nöjd. Åkte till Ikea sen och köpte två jättefina påslakanset till honeys föräldrar, år hoppas på att det var rätt färg bara. Nu sitter jag mellan grabbarna som spelar PS3, midag om en och en halv timme, woho! Idag kör jag på lax till middag, så gott!

Ikea

Det bär strax av till Ikea, vi ska köpa lite påslakan till honeys mamma eftersom de inte är lika bra i USA, haha. Hampus tjatar om att vi ska åka och köpa TV, enligt honom är det viktigare med en sjysst TV än med säng.
Dagens lunch blev en shake, har gått ner 2,3 kg ungefär sedan jag började med dieten, hur skönt som helst!

Helt otroligt

Jävla dig Elin, som ska irågasätta mitt intag av Hershey's under dieten :-P Nej, blev bara 4 stycken, och jag hade dligt samvete för att det var så jääävla gott! Men, jag har ju bara fått i mig 2 shakes (lunch och middag), nötter och en bröskiva (kvällsmat) plus de 4 idag. Jag är ju trots allt ganska duktig!

Looking good-måndag

Efter att tillslut fått mig lite sömn och organiserat smått här är jag i fas igen. Kommer bli en pina att somna senare inatt, men det är då. Just nu sitter jag och försöker klura ut vadfan jag ska baka på torsdag, honeys pappa är nämligen i Sverige på jobb och ska hälsa på då, och såklart vill jag ju göra ett gott intryck med något hembakat. Bagardotter som jag är vägrar jag HELT att köpa sådant som är bakat, det är bra mycket mer gott om man gör det själv.
Någon som har tips på något som är gott OCH som imponerar?
Sminkade mig nyss för att slippa känna mig ful, blev en enkel sminkning med lite rouge, minimalt med mascara och foundation. Jag är ju jävligt snygg om jag får säga det själv.

Hershey's kisses, mums!

Hade dessutom turen att få 4 påsar med Hershey's Kisses! Har inte ätit sådana på kanske 10 år, sist var när jag hade en amerikansk tjej som brevkompis, haha. Kolla vad gott det ser ut! SÅ himla snällt av honeys mamma!

Ny tröja från Abercrombie & Fitch

Hampus kom ju hem till Sverige idag, efter att ha varit i USA över julen. Med sig hade han julklappar från honeys mamma, så himla sött!
Tröjan är helt underbart söt, v-ringningen är precis så som en v-ringning ska vara, love it!

En lång dag och natt

Somnade omkring halv sex imorse, jag var het slut efter en fruktansvärt lång dag. Vaknade till när honey kom hem, och när honey åkte. Sorry för dålig uppdatering, men jag somnade om vid 2-tiden och sov till 4, jag behövde det.

Kan vi säga skuldkänslor?

Väntade drygt en timme innan jag åt kvällsmat, som idag blev en skiva bröd och lite nötter. Var så jävla hungrig att jag tog ungefär 10 nötter till. Skuldkänslor deluxe, usch!

Dagens soundtrack!

Dagens soundtrack är soundtracket till filmen Paranoid Park som jag såg med honey idag. Hursomhelst, en grymt skön låt, en underbar röst och känslan i det hela är lugnande. Love it!
--> Elliott Smith – Angeles <--
Someone's always coming around here 
Trailing some new kill 
Says "I've seen your picture on a 
Hundred-dollar bill" 
What's a game of chance to you, 
here is one of real skill 

So glad to meet you, Angeles 

Picking up the ticket shows there's 
Money to be made 
Go on, lose the gamble that's the 
History of the trade 
Did you add up all the cards left to play 
To zero 

And sign up with evil, Angeles? 

Don't start me trying now 
Uh-huh, uh-huh, uh-huh 

'Cause I'm all over it, Angeles 

I can make you satisfied in 
Everything you do 
All your secret wishes could right 
Now be coming true 
And be forever with my poison arms 

Around you 
No one's gonna fool around with us 
No one's gonna fool around with us 
So glad to meet'cha, Angeles


Veckans film!

Jag tänkte börja med ett nytt inslag i bloggen vid sidan av mina andra. Jag kollar på väldigt mycket film, många som visar sig vara riktigt bra och som folk har en tendens att inte känns till.
Vi börjar med Paranoid Park!
Hur tidslinjen är upplagd lite huller om buller är en klar favorit hos mig, och historien är inte uppenbar som i de flesta filmer. Av mig får den 7 av 10!

Dagens diet-middag

Det fick bli en kycklingsallad idag igen, eftersom jag använde ett halvt kycklingbröst, haha! Fortfarande supergott givetvis!

Gått ner mästan 2 kg!

Jag har gått ner 1,8kg sedan jag satte igång med dieten, hur sweet är inte det? Skinny me, here I come!
Detta är numer total NO NO
Detta är numera min norm
Och detta är numera standard
<3

Godmorgon lovers!

Vaknade för ett tag sedan, håller mig ifrån bloggen smått nu under dieten då jag blivit ett jävla monster, haha. Sedan på fredag så ska jag sluta helt och hållet med cigaretterna, det är inte helt lätt heller. Ni år ursäkt om uppdateringarna inte är som innan!

Hemmagjord chokladmousse

Innan jag gjorde middag till mig själv så gjorde jag lite hemmagjord chokladmousse som honey kunde ha till efterrätt. Med lite riven mörk choklad på toppen så kan det ju inte gå fel. Visst ser det gott ut?

Dagens diet-middag

Idag har vi en god och nyttig kycklingsallad till middag. En halv kycklingfilé som jag skurit i mindre bitar och stekt och kryddat, på en bädd av sallad och ruccola. Mums!

Dagens diet-lunch

Dagens lunch!
En shake
En passionsfrukt
En litchi
Visst är jag duktig?

Mums

Nu när dieten är igång så ska jag inte bara äta bra och röra på mig, jag ska dessutom läsa mer. Jag väntade nästan 2 månader innan jag införskaffade fler böcker, och tänkte prova på chiclit som jag faktiskt gillar visade det sig.
Mina nya bästis Naturdiet Drinkmix, med underbar smak!

Diet-uppdatering

Kan erkänna att det är svårt att hålla på med dieten, men det har ju börjat röra sig i rätt riktning. Idag blir det en shake till lunch, mums!

Haha

Detta kallar jag humor. Låg, men humor. funny pictures of dogs with captions
see more dog and puppy pictures

Sent igen

Helt plötsligt är det snart dags för kvällsmat, love it! Blir en frukt och lite nötter och kanske en kopp te, gott kommer det bli iallafall.
Middagen idag var exakt samma som igår, fast med mindre potatis. Fortfarande utsökt, älskar min potatis-pestomix!
Viktnedgång, här kommer jag fanimej!

Sent

Vaknade första gången vid halv tio idag, fast jag somnade omkring halv sex efter att ha läst. Fixade lite saker på datorn, gick och la mig igen och slocknade helt. Vaknade nu vid två av att honey slängde sig i sängen och frågade om jag ville ha kaffe, mys!

Min favorit i mys

Jag har en liten favorit här hemma när jag ska mysa runt, så som jag gjort ikväll. Favoriten ser ni på bilden, det är en enkelt svart och blå sjal med dödskallar och tevespelsinspirerade små figurer på, älskar den! Ni år ursäkta att jag ser så extremt sliten ut, det har varit en lång dag, haha!
En del har frågat vad jag använder för löshår, svaret är INGET! It's all me, baby!

Jag är Sveriges snyggaste bloggläsare

Well, jag tillhör kategorin enligt Koko, woop woop.
Kika själva in min favoritbloggare, Koko som driver http://stureplansvackraste.se/fanmail-2/ . Jag är den på första bilden, ser lagom drogad ut på köpet, haha!
Boring old coinrun, lol!

Jag har gått ner!

Efter ungefär 2 dagar på dieten så valde jag att väga mig, och ser att jag redan gått ner 1,3 kg, hur skönt är inte det? Att ändra kosten radikalt kan visa snabba resultat vilket är underbart. Ska försöka få in mina shakes som vi köpte häromagen i kosten också så att man kan prova och se om de är något att ha.

Dietens tredje middag!

Idag åt jag den tredje middagen i min diet, och det var såklart underbart gott!
Skalade och skar några små potatisar i mindre bitar så det skulle se ut som det var mer, det handlar om att lura ögat lika mycket som magen. När den kokade så rörde jag ihop en halv burk cannellinibönor med en halv hackad rödlök med 5 matskedar pesto. Det fick stå och gotta ihop sig tills potatisen var färdigkokad, då var det bara till att röra samman allt och lägga upp på en bädd av ruccola. Valde en liten tallrik så det skulle se ut som om det var mycket, återigen för att lura ögat, haha!

Galnaste/ Coolaste skiten på länge!

Denna sidan som jag kommer länka till MÅSTE ni gå in på och prova. Tänk på en person, vilken som helst (jag provade till och med Martin Timell) och den kommer att ha rätt! Some freaky shit...
http://en.akinator.com/#

En alltför lång dag

Började dagen med att gå ut, tänkte försöka panta och handla lite småsaker med. Kommer ner till affären efter att ha pulsat fram i snön, och så är den jävla affären stängd.
Har varit allmänt sur, irriterad och ledsen idag, så detta får bli mitt enda inlägg idag. Sorry.

Tattar-affär

Vilken jävla affär har varken cannellinibönor eller ruccola? Det är så fruktansvärt frustrerande att behöva gå iväg till ICA imorgon och köpa de varorna just för att afären där vi handlade idag inte hade det. Allvarligt! Nej, usch. Imorgon blir det potatis med pesto, cannellinibönor och rödlök, fruktansärt gott dessutom.

Dietens första måltid!

Nu har jag precis klämt i mig min första måltid som är en del av min diet, och HERREGUD vad gott det var! Jag stekte en vildlaxfilé och gjorde en liten och enkel couscoussallad med lite basilika i att ha till. Visst ser det gott ut?
Honey valde att göra en enkel pastasås med räkor och curry, han lät väldigt nöjd när han åt, haha!

Diet-handla

Idag/ imorgon ska jag påbörja min diet! 10 kg ska jag ha gått ner till min födelsedag, ska bli riktigt skoj att se om dieten har samma effekt som sist jag körde den. Då gick jag trots allt ner 6 kilo första veckan, helt otroligt!
Jag ska ju inte bara ändra mina ätvanor, utan jag ska även träna vid sidan av. Inget jättestort träningsprojekt, för det behövs inte. Nej, ara något så enkelt som att gå ut och gå 4-5 gånger i veckan, en timme så att man blir svettig, och armhävningar, situps, rygglyft och benlyft. Enkelt som fan!
Så snart honey vaknar så ska vi göra oss iordning och handla. Hoppas alla har en kanondag hittills!

Nya dieten!

Imorgon ska jag påbörja min nya diet, ännu en bra handling i kombination med att jag ska sluta röka. Målet är att vara rökfri och har gått ner minst 10 kg till min födelsedag som är i början av april. Vad tror ni, kommer det gå?
FRUKOST (09.00)
1 smörgås
1 äpple
1/2 kopp te
LUNCH (13.00)
Sallad med nötter
Apelsin
Te/Vatten
MIDDAG (17.00)
Lax med couscoussallad/Bulgursallad/Potatis-pestoröra
Vatten
KVÄLLSMAT (21.00)
Valfri frukt
10 mandlar
Te
FRUKOST (09.00)
1 smörgås
1 äpple
1/2 kopp te
LUNCH (13.00)
Sallad med nötter
Apelsin
Te/Vatten
MIDDAG (17.00)
Lax med sallad/Sallad/Potatis-pestoröra
Vatten
KVÄLLSMAT (21.00)
Valfri frukt
10 mandlar
Te

Delicious!

Dagens middag fick bli spagetti med köttfärssås, så fruktansvärt gott! Mitt lilla tips är att ta 2-3 klyftor med vitlök som man finhackar, och ha 2-3 hela klyftor, det ger en lagom och underbar smak av vitlök, mums!

Fröken Anonym hittad!

Det var bara söta lilla gravida Linda, så var det mysteriet löst, haha!

Anonym, vem är du?

Fick en kommentar på mitt förra inlägg från en person som verkar känna mig, men så är människan anonym. Så, vem är du? Nu blev jag nyfiken, haha!

Vi slog vad

Jag och honey slog vad igår, att ha gjort en sak innan jag fyller 22 i april. Nyfikna? ;-P Vi får se om jag avslöjar det!

Jag är dagens blogg!

Woop woop, jag är fanimej dagens blogg på http://fotografrosman.webs.com/ wohoo!

Fan ta blogg.se

Det har tagit mig omkring 2 timmar att ta mig in här, så jag är lagom förbannad. Får se om det blir mer bloggande idag för just nu känner jag bara för att slänga ut laptopen genom fönstret.

9 månader!

Jag och honey är smått virriga, så den andra januari trodde vi var den tredje och grattade varann bara för att upptäcka att vi hade helt fel. IDAG har vi varit ihop i 9 månader, och fast vi ibland skulle vilja döda varann så håller vi ihop. Du betyder allt för mig älskling! <3

Stibbe

Han fick för sig att kika förbi klockan ett på natten här. Nu måste jag sitta och lyssna på extremt tråkiga konversationer om alla möjliga saker som INTE intresserar mig. Suck.

Vi vet vem som spydde!

Efter en del lappar i trappen är mysteriet löst!
Lapp nummer ett, som jag satte upp.
Lapp nummer två som en granne satte upp.
Lapp nummer tre som jag satte upp. (Något as har lagt till "Social fall, fy fan". Sär skrivning, fy fan, hehe.)
Lapp nummer fyra fick jag ingen bra bild på, men det var en oskyldig granne som bad om ursäkt, bra gjort.
Detta är lapp nummer fem, med gärningsmannen som ber om ursäkt! BOOYAH! Detektiv Johansson wins again!
Alla lappar som sitter uppe, HAHA!

Chokladmousse

Funderar på om man ska ta sig i kragen och göra lite chokladmousse. What to do, what to do?

Too much pizza!

toomuchpizzainmehtummeh dot com, haha! Honey slöar med PS3, och sitter här och muppar. Även en kortare promenad kan trötta ut en har jag märkt.
Vi har slappat mest idag, riktigt skönt måste jag få säga. Nu ska man bara hoppas på att någon av de jobben jag sökte häromkvällen ringer i veckan, hoppas hoppas!

Nu är vi dig på spåret ditt as!

Jag och honey var ju ute och gick nyss, och vi tog en kik på balkongerna för att se om man kunde lista ut var spyan kommit från. Ganska enkelt kunde man se att det kom från någon av de 3 översta balkongerna. Vi är dig på spåren ditt äckliga jävla as!

God morgon!

Idag började dagen med att ta mig några bloss och njuta av att solen tittade fram smått, underbart! Sedan gjorde jag nyttiga amerikanska pannkakor, de sista blev aningen brända men smakar ändå kanon!
Snart ska jag och honey ta oss samman och ta oss en promenad. Inte det roligaste man kan tänkas göra men det är en bra start på dagen!
Vad ska DU göra idag?

Tack för att du spydde ner vår balkong, DITT JÄVLA ÄCKEL!

När jag lagom bakfull gick ut tidigare idag för att röka, så gör jag en av de vidrigaste upptäckterna någonsin. Något jävla as har spytt från någon av balkongerna ovanför oss, och skiten har lämnat en cirkel som är cirka 2 meter rakt över nedanför alla balkonger, och dessutom massor med spya på hela jävla räcket.
Jag och honey komponerade en lagom arg lapp som jag satte upp därnere. Om det hade kommit på mig inatt så hade jag fanimej knackat dörr tills jag fick veta vem fan du var, och sedan slagit skiten ur dig, ditt vidriga fanskap.

Vilken fylla/bakfylla

Var ett tag sedan sist man drack, så att smälla i sig massor med vin, massor med skumpa och sen tro att man ska må kanon dagen efter är väl nästan som att ha hybris. Nej, fy fan vad dåligt jag mår idag.

Nyårsmaten

Tänkte dela med mig av vad vi åt igår, mums! Glömde att ta kort på förrätten, så vi går rakt på huvudrätten!
Fläskfilé som jag gjorde egen marinad till, med hemmagjord svampsås till honey, och hasselbackpotatis som jag penslat med kryddad olivolja som jag också gjorde. Glömde dock köpa ruccola, så det fick bli lite tomater vid sidan av, haha! Till huvudrätten drack vi Tre Apor, ett underbart vitt vin.
Min egna tallrik, så underbart gott!
Till efterrätt blev det chokladmousse med chokladbitar i, toppat med hallon och dess naturliga "saft" ringlat över.
Till efterrätten drack vi champagne, så jävla gott!
Honey var ganska sugen på att få smaka, haha!

Happy new year fuckers!

Så, ännu ett år är till ända och vad ska man säga?
Jag och honey har haft en helt underbar dag, vi har lagat en underbar nyårsmiddag som smakade gudomligt, och vi har hånglat på tolvslaget med ett gäng fyllon i bakgrunden som tjoat åt det, haha. Bilder på maten läger jag upp när jag antingen är mer full, eller när jag vaknat imorgon, haha. Nu ska jag dricka mer champagne och ha nyårssex med honey, seeya!




Balders Hage

BloggaSnyggt.se

Zylber.com