Jag skäms

Jag skäms en hel del.
De senaste dagarna känns det som att det har varit fullt upp, så jag har verkligen inte uppdaterat what so ever, vadfan!
Hursom, förlåt för det, men jag tror de föesta bloggare vet hur det kan bli ibland.
Nu sitter jag här, lagom bakis men ändå snäppet bättre än innan, blev aningen för mycket alkohol igår, men trevligt var det väl, får jag väl medge.
Hur ser in lördagskväll ut, vad är inplanerat?
Puss! <3

That 70´s show

Nu sitter jag och min karl och kollar på just det programmet på fyran, mys!
Ikväll kommer Hanna hem igen, ska bli så skönt att slippa vara ensam, jag är fruktansvärt mörkrädd, haha.
Skriver mer sen!
Puss! <3

En perfekt kväll/natt enligt mig

Jag har några små kriterier för hur en bra kväll/natt ska se ut. De kriterierna är följande;
  1. Jag måste ha min laptop
  2. Jag måste ha massor med te
  3. Jag måste ha mobilen (Skicka gull-sms till M <3)
  4. Jag måste ha en bra bok
Laptopen måste jag ha för att kunna blogga, spela poker, Yoville, lyssna musik och kolla på roliga bilder.
Te är ju givet bara, finns få saker som är bättre än ett riktigt gott te med en gnutta, men just bara en gnutta flytande honung i. Mobilen är också given, eftersom min karl jobbar natt så blir det ju att man får hålla sms-kontakt, vilket kan vara sjukt mysigt.
En bra bok avslutar jag alltid kvällen/natten med, 15-30 minuter innan jag vill sova så släcker jag ner datorn och slänger på läsglasögonen och läser, ruskigt avslappnande faktiskt.
Läser just nu "Sugar" av Michel Faber, en hittills annorlunda bok jämfört med vad jag är van vi, dock annorlunda på ett positivt sätt. Författaren har skrivit den så fruktansvärt skickligt!
Hur ser en perfekt kväll/natt ut för dig?
Puss! <3

Mina matskills i bilder

Gjorde ju som sagt piroger till middag idag, och det helt från scratch. Från början till start tog det ett jävla tag kan jag säga, men jäklar vad gott det blev!
Jag började med att göra en enkel deg, som fick vila nästan två timmar för att jästen skulle göra sitt.
Sedan delade jag på degen i 4 bitar, och gjorde varje del till en cirkel. Hade på min snabblagade köttfärssås och vek över degen. Penslade sedan med ett ihopvispat ägg.
Efter ungefär 25 minuter i ugnen var de gyllenbruna och såg riktigt mumsiga ut!
Färdigt att lägga upp på en tallrik med en enkel och opretentiös sallad vid sidan. Allt som allt tog det drygt 3 timmar för mig att laga detta. Mums!
Imorgon ska jag laga antingen kyckling schezuan med ris, eller bara vanlig kycklingwok med nudlar, wokgrönsaker och hoi sin-sås, vad tycker du att jag ska laga?
Puss!

Kvällsseg

Sitter framför datorn, Micke har nyss åkt iväg till jobbet så det är lite ensamt. Ska väl ta och göra mig en till kopp te alldeles strax, mums!
Lägger upp bilderna från när jag gjorde piroger senare.
Puss! <3

Lagar piroger

Känns som att jag inte gör något annat än lagar mat, eller hur?
Anyhow, nu sitter jag i köket med laptopen, har precis gjort en deg som ska vara till pirogerna som står på menyn idag. Den lilla degklumpen ligger i en bunke under en duk och jäser iväg, så nu ska jag snart göra köttfärsröran som ska vara i pirogerna, har en känsla av att detta kommer bli fruktansvärt gott
Puss! <3

Trött

Har ni också sådana perioder där en hopplöshet kommer över er?
Jag vet att jag har sådana perioder, och jag känner att jag håller på att glida ner i en. Jobbet som jag sökte och verkligen ville ha verkar ha gått till en annan, någon bekant till den som har tjänsten ifråga at the moment. Det suger kuk.
Hösten är här, och jag hatar mellanvädret. Antingen får solen fan skina, eller så ska det regna, gillar inte när det är lite av båda, bleh!
Vill kämpa lite med min viktnedgång, men finner verkligen ingen som helst motivation. Likaså på punkten om att sluta röka.
Oh, vent over.
Puss. <3

Musiktips; Krista- "Temporary Insanity"

Hittade nyss denna låten på en profil på någon värdelös community, och föll handlöst för den. Texten och hela köret, ja det tilltalar mig starkt.
Puss! <3

Aschberg och blondinfittorna

Ok, jag har en känsla av att hyfsat många, inklusive mig, bara inte kunde låta bli att zappa in på kanal 8 nyss eftersom Kissie, Dessie och den där andra blondinjäveln skulle vara med.
Och kom igen, vi ville ju att de skulle tabba sig så att vi skulle kunna snacka än mer skit om dom.
To be honest, så tyckte jag inte att det var så märkvärdigt. Den sista blondinfittan satt mest och höll käften, och jag har en känsla av att det var bra. Kissie roffade åt sig all uppmärksamhet genom att konstant öppna käften. Smart drag till viss del, men jag vill bara strypa henne när hon öppnar käften, en mer självgod och ful jävel får man leta efter.
Dessie dock, henne skrattade jag gott åt. Hon klämde bara ur sig några "Ja, typ" och "Öööh", och när Aschberg pratade om annat så satt hon som ett frågetecken och undrade antaglitgen vadfan de fina orden betydde.
Tragiskt. De tycker de är A-kändisar, synd bara att de inte inser att det var till för att förlöjliga dom.
Vad är din åsikt?
Puss! <3

Mumsig köttgryta

Nu har vi hunnit käka mat, och få i oss lite efterrätt, så himla gott!
Bilden är på köttgrytan jag gjorde, den blev fruktansvärt god, var dock lite för åpen så jag brände mig på tungan, det gör fortfarande ont, haha!
Vi åt gifflar och drack kaffe till efterrätt, och så mös jag med min karl. Snart ska dessutom Hanna iväg till Göteborg och fixa lite med saker och ting, så det blir lite ensamt tills Hampus kommer hem, första gången på ett tag faktiskt.
Hoppas ni alla haft en kanonkväll!
Puss! <3

Kanelgifflar!

Fick ett sms häromdagen out of the blue. Visade sig att min pappa skickat ett sms så jag kan hämta ut gifflar. Anyhow gick till Pressbyrån, och där hade de bara en enda förpackning kvar, lucky me!
Tog en bild som jag skickade till pappa för att visa hur glad gifflar gör mig!
Vilken kanondag!
Puss! <3

Right now; Matlagning!

Nu har jag och Hanna kommit hem från stan, tog en promenad in till Kaffé Paus, supermysigt café. Hanna åt en bakad potatis med skagenröra, och lilla jag tog en kopp kaffe, mums!
Nu ska vi ställa oss och laga mat, på menyn idag står det köttgryta med champinjoner och timjan, med kokt potatis. Första gången jag gör en ordentlig köttgryta, men jag är övertygad om att det blir gott!
Uppdaterar mer efter att jag preppat i köket lite, och fått igång grytan.
Puss! <3

Mini-shopping på G

Jag och Hanna ska alldeles strax fixa till oss här, och sen bär det av in till stan, wopee! SKa köpa något par leggings alternativt strumpbyxor, så skönt att ha på sig då och då istället för byxor, mums!
Ses senare lovers!
Puss! <3

Vilken dag!

Det har varit en jäkla lång dag måste jag säga. Vaknade vid elva, somnade vid fem på morgonen så man var ju hyfsat seg.
Duschade, fixade mig, och sen åkte jag och Hanna in till stan. En sväng på baken, sen biblioteket och fixade lånekort och lånade 3 böcker som jag ser fram emot att få läsa. Letade efter Karin Boyes "Kallocain", men det fanns inte inne. Synd, eftersom det är en av mina absoluta favoriter.
Snabb sväng på McD, och sen fick vi springa till bussen. Kom hem, åkte och handlade, lagade kycklingsallad med lite pasta, mums!
Nu har jag städat som en idiot, diskat, och plockat ihop tvätt. Tvättade älsklingens alla kläder igår, idag är det dags att tvätta allt mitt, fy fan vad lång tid det kommer ta!
Imorgon ska vi iallafall in till stan igen och köpa lite leggings och tjockare strumpbyxor, så skönt att ha i vinter till en snygg tunika, tack älskling för pengarna!
Gjorde som sagt lite tvålar igår, blev ganska fint tycker jag!
I det guldglittriga lövet är det en groda, den råkade hamna upp och ner för att jag inte tänkte ordentligt, haha. I den silverglittriga stjärnan är det ett hjärta av tvål som jag gjorde innan med. Riktigt skoj!
Puss! <3

Bästa reklamen på länge!

Hi-fi Klubbens reklam är den bästa jag sett på väldigt länge, och fast jag sett den mer än tio gånger så får den mig fortfarande att skratta högt!
Lägger upp lite bilder senare, eftersom Hanna köpte mig ett "gör-din-egen-tvål-kit", hann göra några fina igår, superskoj!
Puss! <3

Läcker i den nya hårfärgen!

Sådär, nu har jag färgat underhåret, och jag måste säga att jag är fruktansvärt nöjd! Vad tycker du, blev det bra?
Puss! <3

Hanna blir fiery redhead!

Hanna är i full färd med att färga sitt hår rött, ska bli skoj att se slutrresultatet.
Nej, nu ska Hanna dessutom hjälpa mig att bli röd i underhåret, det blonda överhåret is here to stay though BITCHES!
Puss! <3

Bakismage och festbilder

Igår var verkligen en helkväll, jag hade så fruktansvärt skoj!
Har ätit en halv pizza ungefär, Hanna och Micke har bakisfisit som fan, nu är min underbara Micke igång och städar lägenheten, love him!
Här kommer lite bilder från igår, vad fan tänker man med när man är full?
Puss! <3

En härlig utgång!

Jag börjar med att be om ursäkt för eventuella stavfel; ty alkoholen har nått mitt intellekt. Uhm, lol.
Well, det har varit en lång dag. Började med att jag och Micke åkte till A6 och shoppade, blev min UNDERBARA pälsjacka som passar mig så sjuuuuukt bra, och 3 par skor! :) Ett par vanliga fur boots, ett par lågskaftade beiga skor som faktiskt min älsklihg pekde ut, och ett par svarta klackar med underbara NITAR, love it!
Sedan en snabbis på systemet, och sen hem och åt lite. Sen kom Hanna hem, med klarröd hårfärg (underhåret ska ju färgas imorrn! ) och två superfina och underbara glas från Kosta Boda till mig och honey, älskar dig gumms!
Sedan förfestade man, superskohj att ha Gabbe, Madde, Hanna, Hampus smått, och honey i mitt sällsap, så skoj. Drog vidare till Harrys, drack och hade superskoj!
Nu är Hampus iväg med jobbkompisar, Hanna är och knullar antagligen en norsk, medans jag och Micke sitter här och njuter av lugnet. Små bilder från ikväll kommer imorrn!
Love ya, puss! <3

Min "måste-ha" jacka!

Imorrn kommer bli en heldag, och jag ser fram emot den så mycket!
Jag och Micke ska ut till A6 en sväng, shoppa skor och jacka till mig är det tänkt. Jackan nedanför är vad jag hade tänkt köpa, ÄLSKAR den! Finns det inte i butik, så blir det väl att klicka hem den, om sambon tillåter, haha ;)
Får se vad det blir i skoväg, det blir väl som vanligt att man ser en massa intressant som vanligt.
Efter det så kommer Hanna hem, hon åkte iväg tidigare ikväll eftersom den lyckosten ska till Ullared imorgon. Hon ska köpa med sig illröd hårfärg, det är tänkt att jag ska blondera överhåret igen, men istället för brunt ska det vara rött i underhåret, en liten kompromiss för mig på många punkter, haha!
Efter det ska jag, Micke och Hanna ut och äta på Jensens, ingen kan motstå en underbar köttbit med potatis och rotfrukter till, mums!
Eter det blir det förhoppningsvis bowling om jag får som jag vill, och jag hoppas på att vi ska kunna bli ett större gäng, dvs jag, Micke, Hampus, Hanna, Madde och Gabbe, det hade varit så jävla roligt!
Vad har DU för planer inför imorgon?
Puss! <3

Att köpa NU

Har hittat skor som jag bara MÅSTE ha! Har i övrigt det mesta som kan vara bra faktiskt.
http://www.skopunkten.com/Start/Kampanjer/SE41_249107?art=249107
De är så jäkla söta! Riktade in mig på Fur Boots från Melba först, men de är ju inte tillgängliga längre, och det suger! Men dessa är lika söta, om inte sötare, kolla bara!
Puss! <3

Jobb som administratör sökt

Nu har jag precis sökt ett jobb, ett bra sådant med! Lilla Hampus, som är min sambos lillebror som bor här, tipsade mig om det, då det är på hans jobb, supersnällt av honom!
Tjänsten är på 75%, vilket skulle passa mig bra som fan. Har inte jobbat mycket det senaste, så 100% hade nog tröttat ut mig, och jag vill ju kunna prestera så bra som möjligt.
Kika in annonsen själva, I love it! Puss! <3
http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/SokViaArbetsort/VisaPlatsannonsViaArbetsort.aspx?ids=1594234&o=6&k=680&returntourl=http://platsbanken.arbetsformedlingen.se/Standard/SokViaArbetsort/SokresultatViaArbetsort.aspx%3fq%3ds(ld(199)l(6)k(680)yo(1))a(20)sp(65)sr(1)c(AF1BDD0E)%26ps%3dlan(6)

Dagens underbara låttips!

Jag får börja med att be om ursäkt för att jag varit dålig med bloggen den senaste veckan sen Hanna kom hit, men hon är en krävande kärring ;-)
Anyhow, HÄR har ni dagens låttips!
Puss! <3

Powerking White Cola Och Brutal Start På Dagen

Jajemänsan, nu sitter jag här, helt klarvaken och har varit det sen klockan tio.
Klockan tio ringde det på dörren, öppnade yrvaket dörren, för att se en man och en yngre kille i arbetskläder, och mannen klämmer ur sig ett hurtigt "Vi är här för att byta era filter!". Han var så klämkäck att jag bara ville döda honom. De kliver in, för att se Hanna sovandes på golvet, de ursäktar sig och säger att de kommer tillbaka senare. Då var man redan hysat vaken, så man kunde lika gärna fortsätta vara vaken. Usch!
Nu sitter jag iallafall här och dricker en Powerking White Cola till "frukost", ska spela några bord, och kicka lite ass. Jag har bannemej blivit bra på poker!
Sedan ska det lagas kyckling schezuan med ris, mums som fan!
Puss alla! <3

Blame it on the alcohol

"Blame it" med Christopher Henderson, Jamie Foxx & T-Pain är definitivt nattens soundtrack, I love it!
Här kommer ett långt klipp, men tro mig, det ÄR värt att se hela, det är fanimej helt sjukt galet hur jävla full man kan vara!
Puss mina söta läsare! <3

Spaningsuppdrag i natten i bilder

Hanna kom hit i måndags kväll, och sen dess har vi inte haft annat än sjukt roligt!
Vi kom nyss tillbaka från ett spaningsuppdrag såhär mitt i natten. Historian bakom?
För flera år sedan lärde jag känna Johan, en extremt ful människa med alldeles för mycket ego. Anyway, han har stött på Hanna de senaste dagarna, så hon stämde träff med honom. Vi krigsmålade oss, och gav oss ut.
Smög runt, fnissade som småflickor, och smög lite mer. Johan dök upp, han såg en skymt av Hanna, och vi sprang, haha!
Självupptagna människor förtjänar att bli lite förvirrade, moahahaha! Nedanför är superheta bilder på vår krigsmålning, hur snygga är vi inte?
Puss! <3

Godmorgon alla glada!

Nu har jag och Hanna tillslut vaknat, vi är fortfarande helt slutkörda efter våran 3timmars, 2milspromenad igår, men det är det värt!
Vi ska eter att ha fått lite datortid här, göra oss iordning och ge oss av på ännu en promenad, denna gången ska vi upp och gå i skogen som är bakom huset, vi får se vart vi hamnar, men förhoppningsvis får vi några fina bilder som vi fick igår. Seeya!
Puss! <3

Min alldeles egna låt

Loggade nyss in på Spotify, och vad är det första jag ser?
Jo, en låt som heter "Hey hey Vicky"! Destiny, eller hur?
Om någon förstår ungefär vad de sjunger, tell me!
Puss! <3

En 2mils promenad och skoj i skogen

Herregud, vilken jävla promenad! Vi har varit ute och gått i 3 jäkla timmar, vilket blir ungefär 2 mil. Det blåste som fan, det var kallt som fan, tills man fick upp farten. Stoppade till på ett mysigt café vid Rådhusparken, jag tog en hämtkaffe och Hanna en hämtchoklad, mums! sen fortsatte vi gå, och det var så skönt!
Nästan hemma (vi tog skogsvägen bakom huset) så hittade vi en liten stig som vi följde, och inne i allt snår (massor med snår, och skit överallt) så hittade vi ett fint vattenfall/bäck, där vi muppade runt och tog lite bilder, riktigt roligt, man kände sig nästan som tio igen.
Nedanför är ett litet urval med bilder till er, mina kära läsare!
Glöm inte att skriva Grattis till min kära sambo Micke som fyller 23 år idag, grattis älskling! <3
Puss! <3

Rolig muppdatering

Wohoo, oh happy day! Igår kl. 21.52 kom Hanna till mitt fina Jönköping, hon ska bo här ett tag, kommer bli sjukt roligt har jag en känsla av.
Blev att vi drack "lite" vin, och så fastnade vi framför min lilla svarta, och så tog vi en massa muppbilder, vi har en nedanför, haha!
Idag vaknade vi hyfsat tidigt, fixade iordning oss, och så började vi gå. Fem kilometer senare och inne i stan kände vi oss jävligt nöjda, såpass nöjda att vi sagt att vi ska gå minst 5km varje dag, men försöka gå en mil varje dag, sjukt bra mål!
Hoppas att ni, mina kära läsare, haft en underbar dag!
Puss! <3

Dagens projekt; Cigaretter

Jajemänsan, dagens projekt var att fixa egna cigaretter, med bara tobak och filter som utgångspunkt. Efter en halvtimmes pillande, svärande och en önskan om att tobaken skulle  så sitter jag nu med 10 färdigfixade cigaretter, och jag känner mig ganska jävla stolt. Inte stolt över rökningen i sig, men över att ha fixat det!
Det färdiga resultatet
Go me!
Puss! <3

Skjut mig tack

Huvudet är extremt tungt, och så är jag snorig ovanpå det, härligt.
Ingen som har nåon bra huskur på lager? Om inte, skjut mig.

Nite nite!

Nu ska jag bara fixa lite smått på datorn, dvs fixa lite med YoVille innan jag ska hoppa i säng, med en kopp te och läsa lite bok, hur mysigt som helst!
Och jag har ju världens bästa sambo, fick detta sms:et nyss;
"Bara så du vet så älskar jag dig <3"
Totalt Awwwww på det! Jag är allt en bra lycklig tjej.
Puss och godnatt folk! <3

Kissie?

Allvarligt, vadfan tycker folk är så "bra" med henne? Fine att hon kanske tar sig en roll som provokativ fitta, men hon har ju gått för långt på så många punkter. T.ex det hon säger att rödhåriga och de som har lockigt hår är lesbiska, det är ju för fan hets mot folkgrupp, och därmed åtalsbart!
Jag tror att under allt smink är hon nog jävligt ful dessutom, inte för att jag anser henne vara snygg med allt jävla smink, fy fan.
Men det som gör henne mest oattraktiv är nog fan att hon skryter så jävligt, det gör henne mest ful!
Vad hatar du mest med Kissie?
Puss! <3

Så jäkla trött!

För en gångs skull är jag trött hyfsat tidigt på kvällen, och det känns så himla skönt! Sitter lite på YoVilles forum och glor runt, funderar på att baka, men är nog fortfarande för sjuk, huvudet känns helt skumt och kroppen med.
Någon som har någon huskur eller något tips på att känna sig mer klar i huvudet?
Puss! <3

Min lillasyster är ful i munnen

Detta klipp spelade jag in i maj, lilla Agnes var lite uttråkad, och tyckte att allt var "skittråkigt", haha!

 

Puss! <3

 



Nudelwok!

Nu har det lagats middag också, tätt inpå frukosten, men gud så gott! Min nudelwok är enkel men grymt enkelt faktiskt. man steker bara kyckling i bitar tills det får lite färg. Sedan har man i valfria grönsaker, enklast är wokgrönsaker på burk men det är gott att lägga till lite paprika och broccoli, ju mer desto nyttigare helt enkelt!
Under tiden kokar man nudlar till de är al dente, häller av dom, och slänger i dom i stekpannan tillsammans med 1-2 deciliter hoi sin-sås. Stek upp alltsammans lite snabbt, och sedan är det färdigt att servera!
Vad står på meny hos dig idag?
Puss! <3

Amerikanska pannkakor till frukost!

Idag ska vi lyxa till det tänkte jag, så vi ska göra amerikanska pannkakor till frukost! Jag hade försöka mig på att pressa egen apelsinjuice om orken finns,  jag får se hur det blir med den saken! Receptet jag använder mig av är väl inte typiskt amerikanskt, men fortfarande gott som fan.

För 10-12 stycken behövs:

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk socker
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 msk smält smör + smör till stekning
  • 1 ägg
Puss! <3

Natti!

Nej, nu ska jag mysa med min sambo. Har gjort inbakta flätor i håret så jag slipper tänka på frisyren imorgon, sweet! Ses imorgon när jag vaknar!
Puss! <3

Simpsons och lite tacos

Vi har varit hur duktiga som helst, eller ja, lagade tacos och sen har vi myst, sett Oceans Thirteen och El Orfanato, den sistnämnda är en av mina favoritfilmer, ÄLSKAR spanska filmer!
Nu har vi också kollat Simpsons, och så börjar Family Guy precis. Vilken härlig barnledig lördag! Glöm inte att kika i min kategori "Bloppis", säljer lite smått och gott!
Puss! <3

Dagens Låttips

Jag lyssnar på väldigt blandad musik, men främst rock/metal/deathmetal, ja åt det hållet. Dagens låttips är en låt som är åt det rockiga hållet, lämna gärna en kommentar med vad du tyckte, eller med just DITT låttips!

Bloglovers!

Det finns väl ingen därute som gillar Kissie på riktigt?
Anyhow, denna killen och hans bff kommer ersätta Kissie big time! http://www.bloglovin.com/m/48721134/0
Puss! <3

Vadfan..?

Jag är vaken. Nu. Vad är det som händer? Somnade omkring 3-tiden inatt, och vaknade till första gången vid 6. Var klarvaken i en timme. Vaknade för fem minuter sen igen, återigen klarvaken. Något skumt har hänt med min kropp, haha!
Vad är dina planer för dagen?
Själv så ska jag och älskling laga tacos och ha en mysdag, så himla härligt!
Puss! <3

Godnatt bloggen!


Vilken kanondag!

Nu är vi nyss hemkomna från Mullsjö och vilken dag det har varit!
Min dag fick bästa möjliga start med frukost på sängen som min kära baby hade gjort, så jäkla underbart! Sen lagade vi mat, gjorde oss iordning och åkte till Mullsjö för att fira Madde!
Vi åt lite tårta (minns inte namnet, pinsamt!) drack kaffe och pratade. Sen satte grabbarna sig vid datorn och höll på med obegripliga saker, men de hade nog skoj, haha! Jag och Madde kollade på Idol, pinsamt hur dåligt de flesta sjöng faktiskt, men Calle är min favorit om man ska ha någon.
Sedan rökte jag pipa, och höll på att skratta ihjäl mig, kändes så jäkla komiskt bara, haha! Fick med mig lite filter och tobak så nu ska jag försöka mig på den ädla konsten med att rulla egna cigaretter, fr se hur missbildade dom blir, resultatet lägger jag såklart upp här!
Nedanför är en liten bild på den antagligen sötaste lilla katten i hela världen, Vanja!
Allt som allt en riktigt rolig och sjukt trevlig dag, superskoj!
Puss! <3

Bai bai!

Nu åker vi om fem minuter, ses senare bloggen!
Puss! <3

Lol på Kick!

Denna vänförfrågan hittade jag nyss på min MySpace, finner det roligt som fan. Well, skoj för dom!

Again, again

Låten "Again, again" med Lady Gaga är nog min favorit at the moment, riktigt grym!
Vilken är er favorit för tillfället?
Puss! <3

Middag och spioneri

Nu har vi precis ätit middag; nyckelhålsmärkt kycklingpytt som min baby lagade, mums! Nu tittar vi på "Spionage- historia och nutid" på kanal 8, intressant som fan faktiskt!
Sen vid sex ska vi åka till Mullsjö och gratta Madde, yay!
Puss! <3

Världens bästa sambo!

Jag har nog världens bästa sambo!
Blev väckt av att han kom in nyss med frukost på sängen, bestående av äggmacka, nybakta scones och kaffe. Dessutom har han diskat OCH läst min blogg! Jag har det jäkla bra jag, och jag har världens bästa sambo!
Älskar dig Micke! <3

Godnatt bloggen!

Nu ska jag knyta mig här, eller ja, iallafall om en stund. Jag och Micke ska ju till Madde och Gabbe senare idag fredag, yay!
Hoppas ni alla sover gott eller får en god natts sömn!
Puss! <3

Grattis Madeleine!

Grattis på 22-årsdagen Madde!

Vet ni vad jag insåg?

Jag är ganska pretty trots allt.
Så du vet. LOL.
Jag har för lite att göra märker jag; Micke sover som en stock på soffan, och det är bara skit på TV. Har heller ingen lust att läsa. What to do?

Present till Madde

Vi var på A6 för en liten stund sedan, och köpte en liten födelsedagspresent till Madde eftersom hon fyller 22 år imorgon! Dock säger jag inte vad det är, eftersom jag tror att hon kikar in här lite då och då ;-)
En liten ego-bild från innan idag, dagens outfit bestod av svarta tights från Indiska, svart linne, grå tröja och svart stickad halsduk från H&M, love it!
Puss! <3

Herrejävlar! (Och mosters sambo)

Det verkar nästan som att jag börjar få en handfull regelbundna läsare, och det känns så jävla gött! Innan var jag glad om 2 personer läste, nu är jag upper i omkring 40-50 om dagen, och det är så roligt!
Tack alla för att ni läser min blogg, jag uppskattar det som fan!
Tänkte dela med mig av ett videoklipp med min mosters sambo Johan, en rolig jävel som i klippet inviger min rosa flöjt jag fick i julklapp!
Puss! <3

Nite nite och lite bokläsning!

Nu säger jag godnatt till bloggen, ska smiska lite röv i poker och läsa lite innan Micke kommer hem. Läser förresten "Analys av ett mord" at the moment, av Jed Rubenfeld som är proffessor i juridik. Boken bygger på en verklig händelse om när Freud för första och sista gången besökte New York, mycket intressant!
Well, nite nite till er alla!

Bloppis nummer två!

Nu kommer mer plagg! Vill du ha bättre bild på något plagg så går det att ordna! Allt är givetvis inte äldre än ett år, och skickas nytvättat till dig! :)
T-Shirt strl S/M, 40 kr
Svart satinklänning med knyt i ryggen, lårlång strl S, 80 kr
Enkelt linne (småskrynkligt på bilden bara) strl M, 40 kr
Grå finstickad lårlång tröja strl S, 60 kr
Kort tunika med knyt i ringningen strl S, 40 kr
Quiksilver-hoodie strl L, 120 kr
Söt v-ringad klänning strl M, 60 kr
Ljusgröna och vita shorts strl 40, 40 kr
Halterneck-linne strl M, 40 kr
Smalt olivgrönt bälte strl S, 20 kr

Bloppis nummer ett!

Kommer framöver försöka sälja av lite kläder, har en tendens att köpa saker, använda 1-2 ggr, och sen så blir det inte så mycket mer med det. Anyhow, frakt är 20 kr per objekt, köper du 3 eller mer så blir frakten bara 50 kronor, oavsett om det är 3 eller 12 objekt du köper!
Sandaletter från Din Sko strl 39, 200 kronor
Grym tröja från Gorilla strl S/M, 70 kr
Långärmas tröja med gråa stjärnor på strl 38, 70 kr
Ljusgrå/vit kortärmad kofta strl M, 70 kr
Mörklila och vit silkeskjorta strl 38, 70 kr
Brun lårkort klänning strl 38, 70 kr
Svart/vit/grön/röd topp som korsar i ryggen strl 38, 60 kr
Detta är första omgången! Har du några frågor, lämna dom bara som en kommentar! Annars finns jag som cherryblossom_ på Lunarstorm och Kloroform på Helgon, eller så kan du nå mig på [email protected]!
Puss! <3

Vilken bild är bäst?

Va tycker ni? Tog 2 egobilder innan idag när vi hämtade mat (asiatiskt), men kan inte bestämma mig för vilken som är bäst.
Färg?
Eller kanske svartvit?
Puss! <3

Brand i huset idag

Helt galet! Idag omkring klockan fyra så började det smälla som fan i trapphuset, jag tänkte att någon kanske skulle flytta, men tog mig en kik genom titthålet ändå. Vad ser jag då, om inte en massa brandmän och ambulanspersonal!
Brandmännen är i full gång med att slå in grannens dörr med en bräcka så att hela huset skakar, och ljudet är öronbedövande. Micke vaknar till fort som fan, kollar med brandmännen så det är ok, så att vi inte behöver sticka ut ur huset. De lyckas inte bryta upp dörren med bräckan, så de går igång på dörren med kofot och bänder upp dörren. Hela trapphuset luktar fortfarande brand och allmän skit.
Detta är vad jag såg i titthålet, sorry för dålig bild!
Syns inte på bilden hur illa det är, men betongen kring dörrkarmen är intryckt, låset är helt trasigt, karmen likaså. Helt galen start på morgonen!

Wohooo!

Vaknade för ett litet tag sen, nu sitter jag och har precis ätit frukost och kollar ett gammalt avsnitt av Top Model Australia, skoj som fan måste jag säga!
Vad ska NI göra idag?
Puss! <3

Godnatt!

Nu är det dags för mig att säga godnatt till bloggen, ska spela lite YoVille och massor med poker i väntan på att min baby kommer hem!
Puss! <3

Lilleman var så jävla full på Sweden Rock

Detta är ett klipp från i somras, när vi var på Sweden Rock. The Lillemans som vi kallar dom var våra tältgrannar förra året, och vi höll kontakten tills i år igen, och tältae ihop hela gruppen, skoj som fan. Anyhow, detta är Lilleman nummer 1, dyngrak, enjoy!

Tävlingsdags igen!

Well, eftersom jag aldrig vinner något, så provar jag en tävling till!
Knivar är något jag faktiskt behöver, eftersom Johan som jag delade lägenhet med för drygt ett år sen fortfarande har mina knivar, och det går inte att få tag i det fanskapet. Jag vill vinna!
Klicka dig in på denna http://annelitavlingsblogg.blogspot.com/2009/10/11-oktober-kock-knivar.html bloggen om du också vill vara med och tävla!

Halloween

Woho, Desperate börjar nu!
Snart är det dessutom halloween, får se om det kanske blir någon halloweenfest eller inte, hade dock varit skoj, har ju min naughty lilla djävulsoutfit, grr!
Sorry för att jag varit usel på att uppdatera idag!
Puss! <3

Good morning!

Vaknade nyss, fått i mig morgoncigaretten, solen skiner och livet känns bra.
Om ni undrar varför jag gick upp nu, så är det inte så att jag är lat och jävlig. Min kära sambo jobbar natt, 21.00-06-00, och jag har ställt om min dygnsrytm så att jag ska kunna vara vaken och ge honom en puss när han kommer hem. Lär ock bli svårt som fan att ställa om när man ska börja ha ett "normalt" liv, haha. Ikväll är det dags för Hells Kitchen, me like!
Puss! <3

Underbar pälsväska

Allvarligt, kan man bli något annat än kär i denna skönheten? Jag vill ha den! Bara 249 kronor, på Lindex av alla ställen. Jag tror att en tjej behöver ha minst en accesoar i fuskpäls, och detta är ett höst och vintermåste! Do want!
Puss! <3

God morgon!

Vaknade för en liten stun sedan, och 1-2 minuter efter att jag vaknat ringde Madde och frågade om vi ville komma ut till henne och Gabbe. Dock hade Micke en hård natt på jobbet, så det orkade han inte. Jäkligt synd, det är ju så sjukt trevligt att hälsa på ute i Mullsjö annars!
Nej, nu ska jag mumsa i mig en Strepsils, halsen jävlas som fan, börjar bli trött på denna förkylningen. Seeya!
Puss! <3

Vill du köpa min kärlek, köp dessa

Allvarligt;
LOVE AT FIRST SIGHT!
Jag älskar dom! Dessutom bara 175 kr, dock inget som finns i min kassa at the moment, bleh! Vill du köpa min kärlek så ska du bannemej köpa dessa! De heter Clear Lens Cheter Black och finns att köpa på http://saltopeppar.se/ tillsammans med en massa andra fina produkter. Köpte mina illrosa shuttershades därifrån i våras, älskar dom!

Jag älskar mig själv

Jag har en såndär natt där jag bara älskar mig själv, och mitt utseende. Enda jag ogillar lite just nu i livet är bannemej mina tänder. Måste skaffa mig råd att införskaffa tandblekning, det hade varit en bra sporre i min sluta-röka-kampanj för mig själv. Do want!
Puss! <3

Beroendeframkallande applikationer

Jag kan erkänna att jag har en beroendepersonlighet till viss del, men detta är helt galet. På Facebook finns det vad det känns som femtielvatusen olika applikationer, och jag ÄLSKAR dom! Spelar YoVille på daglig basis, det är ett helt underbart spel faktiskt! Att man kan interagera med så många olika människor från hela världen är ju helt underbart!
Att man sedan träffar folk som man faktiskt kan betrakta som vänner är ju heller inte helt fel :) Är du beroende av någon applikation?
Puss! <3

I love Burberry!

Jag kan bara inte sluta älska Burberry! Denna underbara skönheten hittar man på http://uk.burberry.com/fcp/categorylist/dept/womens_accessories_new_arrivals , jag bara ÄLSKAR den, och hade lätt kunnat sälja min själ och min förstfödde för den. Do want! <3

Fågelturken!

Ni vet skogsturken? Well, jag tror alla känner till skogsturken, om du inte gör det, så kan du ju klicka på följande länk;
http://www.youtube.com/watch?v=bzUiA9tjn6E
Nu så har dock.. Hmm, det var antingen Björn eller Markus som visade denna, är inte säker, men denna är ju sjukt rolig! Kolla, och skratta!
(Om du vet något annat roligt klipp, lämna gärna länken i en kommentar!
Puss! <3

Klipp från fredagens efterfest

Detta är precis mot slutet av vår efterfest när vi ska till att sova. Björn försöker få ner persiennen i köket eftersom han och Madde skulle sova där. Well, dock går det inte så bra!
Och ursäkta för den mörka videon!
Puss! <3

Nu ska det tävlas!

Jag är med i Monia Sundgren Janssons tävling om  en tandblekning!
Om du också vill vara med och tävla, så tycker jag att just DU ska gå in på hennes blogg! Vem vet, du kanske blir den lyckliga vinnaren? ;)
http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Puss! <3

Söndagshandling, matlagning och Top Model

Idag har det varit en väldigt lugn dag, vi var och handlade alla tre för ungefär 2 timmar sen, blev till att fylla på med grönsaker och lite sånt, plus 200 gram choklad så jag kan göra 2 omgångar med mina berömda chocolate chip cupcakes, de är så fruktansvärt goda!
Sen lagade vi mat, samma middag som på bilden i förra inlägget, mums! Nu kollar jag Top Model, love it! 
Puss! <3

Jag, mästerkocken

Ok, jag kunde helt enkelt inte låta blie att posta en bild på en annan måltid vi åt i veckan. Jag hade varit superbitchig och haft PMS-utbrott på Micke hela dagen, så jag bestämde mig för att laga lite god mat.
Blev hyfsat enkelt, men ganska gott;
  • Fläskkotletter, marinerade i cirka en timme innan stekning
  • Klyftpotatis, med aningen citron och lite flingsalt innan ugnen
  • Enkel sallad, bestående av ruccola, tomater och flingsalt
Det behöver inte vara svårare än så för att få till en god middag som man njuter av. Jag kanske borde börja med lite recept och tips på enkla maträtter som ändå är sjukt goda. här på bloggen? Vad tycker du?
Puss! <3

God morgon!

Vaknade för mindre än fem minuter sen, känner mig helt jäkla död. Somnade vid 7-8 imorse av någon anledning, och nu är man uppe igen. Jag och Micke ska laga lite god middag sen, lägger upp en bild sen så ni får se hur jäkla god mat jag/vi gör!
Det har sin fördel att ha jobat på restauranger i några år!
Puss! <3

100 afrikaner

Detta är en av de roligaste videorna jag sett i hela mitt liv.
Killarna på 100 apor arrangerade detta när de fortfarande höll igång. Vet du inte vad 1000 apor var, så kan jag berätta att det var en sida med bloggar, av bl.a Alex Schulman, Calle Schulman, Style By Mats, och min personliga favorit sedan en lång tid tillbaka; Koko Kintyre. Han om någon är mästaren av satir (or is it?) och har en syn på saker som kan få en att vika sig dubbel. Anyhow, här har ni en av "100 afrikaner"-videorna!

Fight och blåsor

Fortfarande lite nöjd med hur jag hanterade den killen igår. Vissa tycker nog att slåss är en dålig lösning på ett problem, och "man ska prata, inte slåss". Ursäkta, men det är ju totalt skitsnack! Denna killen var helt sanslös, han fick 2 chanser, och den andra gången sa jag att om han rörde mig igen, så skulle jag smälla till honom.
Att som kille tro att det är ok att tafsa är helt absurt. Många killar ser oss kvinnor som det svagare könet, och tror att vi inte vågar säga till. Jag är en av få som faktist står upp för mig själv, jag vägrar bli trampad på. Det är bara jävligt synd att inte fler brudar/ tjejer/ kvinnor inser att de är värda mer.
Anyhow, på promenaden hem till oss efter att vi varit och köpt fyllemat, så var ju som sagt vägen lite jäklig att gå på, vilket har resulterat i sammanlagt 5 blåsor på fötterna, bland annat en som är ungefär 7 cm lång, och 1,5 cm bred precis på "trampdynan", den gör så ont!
Puss! <3

Hela fredagskvällen i ett inlägg!

Jag har ju lovat att berätta om utekvällen igår, så här kommer allt!
Björn, Madde och Markus kom hit igår kväll vid åtta, vi tjejer drack lite gott vitt vin, medans killarna körde fuldrinkar, dvs drinkar i stil med de "drinkarna" man gjorde när man var sexton, haha! Det blev att jag visade min blogg lite, och sen hamnade vi framför YouTube kollandes på en massa roliga klipp, bl.a en massa klipp med "100 afrikaner", jag postar en eller två videor sen så ni kan få skratta åt det lika mycket som vi gjorde! Efter ett tag tog vi bussen in till stan, blev bankomat, sen raka vägen till Centrum! På en av rökpauserna såg vi denna spyan utanför, och Madde fick posa framför den, visst blev det en snygg bild?
Inne så tog vi oss varsin Corona, föredrar Staropramen eller Grolsch, men Corona är också ganska gott. Sen behövde vi ju dansa, så vi drog oss till dansgolvet därnere. Ni som varit på Centrum vet att det finns som en plattform med två nivåer, så vi ställde oss högst upp och dansade loss. Några brats trodde de hade en chans men det var bara att fösa undan dom och smälla dom på händerna, haha!

Vi tog en kort drinkpaus, Micke valde en Redbull Vodka, och jag drack mina kära P2:a, älskar den drinken! Sen dansade vi lite mer of course! Dock så kom det en kille som började tafsa fruktansvärt mycket, jag slog undan händerna på honom första gången, andra gången så skrek jag åt honom att om han rörde mig igen, så skulle jag slå honom. Han tafsade igen, så jag smällde honom rakt i ansiktet. Tro fan om han inte tafsar igen! Då fick jag nog, och armbågade honom i bröstet tills han trillade av plattformen. Han sprang omkring nedanför ett tag och gav mig sura blickar, men jag vann den fajten! Vi higfivade lite, och skrattade gott.
Sen var kvällen slut, och av någon anledning ville killarna att vi skulle åka svarttaxi, sagt och gjort så åkte vi till Shell/ 7 Eleven för fyllemat, mina fötter var så jäkla ömma så jag smällde på plåster medan de andra åt sina calzone och you name it. Sen insåg killarna att istället för att betala snubben som körde oss 100kr, så hade Markus OCH betalat honom 100kr var, hyfsad dricks för den korta biten han körde oss, haha! Sen började vi gå, och tog skogsstigen som var helt kolsvart, stenar, grus och en massa skit överallt, uppförsbacke hela vägen, men vi överlevde!


Väl hemma hos oss satte vi alla igång att efterfesta, vi satt i köket, laptopen på bordet med Spotify igång, och så pratade vi och drack smått, hur mysigt som helst!
Shit, vilket långt inlägg! Förlåt för det, men jag hoppas ni orkar läsa det ändå!
Puss! <3

6 månader idag!

Idag har jag och min kära sambo varit ihop i 6 månader, och sambos i ungefär 3 månader. Hittills har vi bara myst och ätit lite bakismat, nu ligger han dock på soffan och sover smått, men det kan han behöva.
Att vi lyckats så bra hittills är nog att vi är så brutalt ärliga mot varann, tycker vi något, så säger vi det. Ärlighet är en stor bit i ett förhållande, för att det ska kunna funka i det längre loppet. Postar en bild som jag tog igårkväll när vi hade rökpaus i dansandet på Centrum, gud vad skoj jag hade!
Mer om igår kommer i ett inlägg sen, det kommer handla lite om fyllemat, om hur någon slog någon, en lång promenad hem, svarttaxi, och blåsor på fötterna!
Puss! <3

Min favoritdrink

P2:an måste vara min favoritdrink, lite syrlighet blandat med sötma, supergott! Blev en öl och en sånhär igår när vi var ute på Centrum, vilken jävla helkväll det blev! Mer om det i ett eller två olika inlägg senare!

P2


3 cl Cariel T&Q Vanilla Vodka
3 cl Sourz apple
pressad lime
7up 

Bygges med is i ett longdrinkglas.

Utgång?

Nu sitter vi ett gäng här och dricker och kollar på YouTube-klipp, skoj som fan och man är lagom tipsy! Förhoppningsvis blir det utgång med, får se om det blir Centrum eller 8 Glas, hursom blir det härligt tror jag! :)
Puss! <3

Vitt vin och köpbegär

Eeek! Hittade ett superfint halsband som jag bara MÅSTE ha! http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=product_info&cPath=80_81&products_id=709
Well, vi får se hur det blir, önska sig kan man ju alltid!
Verkar som att både Björn och hans flickvän kommer över vid omkring åtta, blir isåfall dricka lite vin och ta sig en kort runda ut, skoj värre!

Svininfluensa-låten

Denna är ju så fruktansvärt rolig, lyssna/titta och skratta!

Nattlig Egotripp

Kom precis på tredje plats i en minipokerturnering, awesome!
Fick ordern av en kär kompis att lägga upp ett av mina egna klipp, sjunger smått. Klippet jag ska lägga upp är närapå ett år gammalt, har hunnit gå ner lite i vikt, blivit fruktansvärt blond, och rösten har mognat avsevärt. Good to have in mind, y'all!

Detta knullar i öronen

Detta är en låt jag älskat sen den som ut, var sexton, fick skivan av min dåvarande "pojkvän", eller vad man ska kalla det man har i den åldern. Anyhow, det är en bra låt.



Detta är porr för mig!

Detta är porr for mig;
  • En god middag med min karlajävel
  • Att ligga i sängen en stund innan man somnar och läsa en god bok ("Färden Genom Mangroven" av Maryse Condé at the moment)
  • Att få den nya IKEA-katalogen
  • Att köpa saker till hemmet
  • Att köpa nya väskor
  • Att köpa nya tesorter
  • Att få naglarna fixade
Nej, nu säger jag godnatt till bloggen, dock inte godnatt till real life, jag ska spela poker fanimej, wish me luck!
Puss! <3

Någorlunda Nyckelhålsmärkt

Vilken middag vi åt innan förresten! Micke gjorde kycklingpytt (den nyckelhålsmärkta of course! ) och jag gjorde en simpel men god sallad;
Ruccola, tomat, rödlök, till det gjorde jag en "vinägrett", eller vadfan man ska kalla det? Olivolja, salt, vitpeppar, och basilika, blandade det och blandade det i salladen. Mums!

Jag Blev Väckt Av Polisen Imorse

Ja, är inte säker på vilken tid det skedde, men Micke kom in och väckte mig, och sa att polisen stod vid dörren och sökte mig. Paniken spred sig genast i kroppen, jag trodde jag skulle både skita och pissa ner mig, och jag ville bara dö.
Undrade givetvis vad jag hade gjort, jag är ju trots allt en relativt laglydig medborgare. Polisen handade över ett brev, och gick. Kvar stod jag halvnäck och yrvaken och undrade VADFAN det var som precis hade hänt.
Det tog mig ända tills ikväll innan jag vågade öppna brevet, och med en gång blev jag lugn. Jag mindes att polisen hade ringt för ungefär 2 år sedan och sagt att de hade ett brev hos sig som var till mig, som inte hade kommit fram. (Poliskontoret i Kristianstad, förresten.)
Hursom, de tyckte att bästa sättet att ge mig brevet var att skrämma skiten ur mig, omedvetet. Jag gjorde för 2,5- 3 år sen en anmälan när jag blev misshandlad, men valde att dra tillbaka den av flera orsaker. Anyway, brevet innehöll bara en bekräftan om att anmälan och utredningen hade lagts ner. Fy fan vilken morgon och dag!

Diska Som Avslappning?

Detta kommer förmodligen låta lite skumt, men herrejävlar vad jag älskar att diska! Jag går in i min lilla egna värld, ofta med musik i öronen, och tänker igenom mina vardagsproblem, och försöker komma till ett smart avslut på saker och ting om det är möjligt. Det, samtidigt som man får disken gjord!
Fick en smärre chock när jag vaknade imorse, men det kommer i ett inlägg senare ikväll!




Balders Hage

BloggaSnyggt.se

Zylber.com