Ett nytt jävla år

Tacka fan att man har alkohol att bedöva ångesten med.

Så fruktansvärt paranoid

Minns ni när jag skrev om att jag hade sett ljus i skogen för någon vecka sedan?
Jag såg vid 2 olika tillfällen en liten ljuspunkt röra sig i skogen bakom huset där vi bor. Det har skett flera gånger sedan dess, och igår höll jag på att kissa ner mig. Omkring midnatt ser jag en siluett komma springandes, och sen försvinner den in i mörkret. Jag är världens bästa på att skrämma mig själv, så jag vågade inte gå ut mer och röka, haha. Vadfan är det som pågår i skogen egentligen? Jag saknar Göteborgs asfalt emellanåt måste jag säga.
(Bilden nedan är tagen med min mobilkamera i skogen)

A new low (Jävla agorafobi)

Vi hann med allt vi skulle idag, vilket såhär i efterhand känns väldigt skönt. Dock har jag ju en sväng av agoraobi så det kändes stundtals som att jag skulle dö, fick sådan panik med allt folk överallt. Men, duktig som man är så höll man käften och hanterade det.
Jag och honey kom hem med 2 flaskor skumpa från systemet, mums! Honey lovade mig dessutom en flaska Moët när jag får ett jobb, ÄLSKAR Moët!
Nu sitter jag och spelar YoVille och honey spelar på vårt PS3, harmoni kallas det, haha!
Vad står på ert schema för idag?

Iväg till stan

Nu ska jag och honey iväg till stan och handla mat inför middagen imorgon och så ska vi köpa lite skumpa, MUMS! <3

Usch

Nej, nu ska jag hoppa i säng alldeles strax, ska bara titta på det sista av Cold Case på kanal 5. See you all tomorrow!

Härliga missförstånd

Jag och honey sms:ade igår natt efter midnatt, och jag frågade när vi skulle handla. "Imorgon" blev svaret jag fick, och jag tolkar det som att det var imorgon, efter att vi båda sovit. Jag gick upp, duschade, klädde på mig och allt det där, gick in vi halv fyra och väckte honey, då kläcker han ur sig att han menade imorgon, som imorgon onsdag. Fan! Jaja, så kan det vara. Mat och skumpa-handling imorrn hursom helst, woho!

En mini-tour hos mig, del 2

Jag påbörjade "En mini-tour hos mig" förra månaden och glömde sedan helt av det, illa! Så, nu kommer det lite mer bilder, nu på vårt underbara kök!
Älskar kaklet, det är så fin grå nyans
Finns få saker som är bättre än ett välfyllt "skafferi", haha
Vårt köksbord/barbord, bilden blev lite sned dock, haha
Ett stort fönster har vi med, det är underbart ljus på dagarna

Dagens soundtrack!

Idag har vi en låt med Mickey Avalon, dock finns den inte på Spotify, så ni får nöja er med YouTube. Enjoy!

Jag skar mig

Nej, det är inte fullt så dramatiskt som det kanske låter. Jag har aldrig skurit mig när jag skurit till något, men igår så stod jag och skar grönsaker till tacos. Tro fan om inte kniven slinter, och jag känner hur det skär in i fingret. Det gjorde ont som fan, och jag letade och letade efter såret, men hittade inget. Sköljde salladen, och först DÅ börjar det strömma blod, haha!
Är jag emo nu?

Menyn på nyårsafton

Har suttit och slipat lite på vår meny inför nyårsafton, och detta är vad jag kommit fram till hittills!
Förrätt
Vitlöksräkor serverat med vitt vin
Huvudrätt
Oxfilé med Hasselbackspotatis, eventuellt sås till honey, serverat med vitt vin
Efterrätt
Chokladmousse med choklabitar och passionsfrukt, serverat med champagne

Det låter väl inte så pjåkigt?

Hängig

Känner mig sjukt hängig idag, så får se hur mycket jag bloggar. Blir till att glida omkring i mina tofflor, och hoppas på att värktabletten kickar in snart.

Någon som vet?

Glömde helt av att skriva mer idag, haha! Blev att jag lagade middagen idag, eftersom honey var på mindre bra humör eftersom han lyckades med att ha sönder kaffekannan, ingen höjdare men så kan det ju vara tyvärr.
Någon som vet om man kan köpa bara en kaffekanna till en Cuisinart kaffekokare?
http://www.netonnet.se/art/hem-och-hushall/kaffe-och-espresso/filterbryggare/Cuisinart-BrewCentral(108283,3420)
Jag har googlat som en idiot, men hittar inget, usch!

Lite mer musik

Jag tänkte dela med mig av lite låtar från en av mina favoritartister, som jag tror ni också kommer gilla!
--> Stephen Lynch – Craig <--
--> Stephen Lynch – Beelz <--

Soundtrack of 2009 (Få en länkning!)

Har gjort en lite kortare playlist för att summera upp 2009 enligt mig. Det kan vara titeln på låten, känslan man får att av lyssna på det, eller just texten! Vet ni vad? Gör en playlist, och posta här! Den bästa enligt mig får en länkning! Here is mine! <3
Soundtrack of 2009

Parpresenter

Jag har alltid tyckt att parpresenter har verkat lite töntigt och allmänt lamt, men så på juldagen när vi var hos honeys släkt så delas det ut julklappar. Då dimper det ner 2 paket i knät på mig, och när jag läser etiketten så står det "God Jul till Micke och Vicky" så ändrade jag åsikt med en gång. Det kändes änna mysigt och inte fullt så töntigt längre. Det var fanimej en härlig känsla. Mina första 2 parpresenter, yay!
Fick i övrigt en helt underbar parfym som luktar helt sjukt gott, det är dessutom lite shimmer i den så man gnistrar lite, och vilken tjej gillar inte glitter? Nej, det var en helt underbar juldag måste jag säga, trevligt och roligt som fan. Honeys släkt är för jäkla härlig!

En seeeeeg dag

Somnade strax efter sju imorse, om du undrar varför så är nog mitt enda svar att jag fan inte är klok i huvudet. Vaknade vid ett igen så nu sitter jag här och är smått deppad över att snön töar bort. Undrar mest om biblioteket är öppet imorgon, behöver fan låna lite mer nytt så jag har något att läsa innan jag somnar.

Hemlös sjunger "Creep"

Detta är bland det bästa jag sett/hört, så sanslöst!

Mustard sings Creep from Rex Kramer on Vimeo.


Hmm

Kan någon berätta för mig vad det är med min blogg som lockar? Har ju alltid några som återkommer även de dagar jag inte skriver, lol. Får se om jag orkar skriva sen!

Förlåt

Idag har jag verkligen inte hunnit blogga alls. Gick upp vi nio, duschade och sminkade mig, drack kaffe och sen satte vi oss i bilen och åkte till Skövde. Vi har varit med Mickes släkt och firat jul idag, har varit sjukt mysigt, roligt och trevligt. Älskar det faktum att hans släktingar är så varma och välkomnande som de är, me like!
Vad har alla gjort för skoj idag då?

Vår julmat (från scratch)

Mer eller mindre all mat vi äter i år har vi gjort från scratch. Inte illa pinkat va?
Jag började med lite fransk löksill, kokta ägg och vörtbröd, mums!
Sedan MASSOR med brunkål, prinskorv, köttbullar och brysselkål. Ännu mera mums!
Honeys tallrik med vår egna skinka, hemmagjorda rödbetssallad och Janssons, och lite prinskorvar underst.
Vi avslutade våran underbara julkväll med glögg, mandel och russin till det, plus lite av det hemmagjorda julgodiset. Underbart!

En promenad i snön

Jag och honey kom precis innanför dörren, efter Kalle Anka så valde vi att ta en promenad och nu, drygt 1,5 timme senare, så sitter vi inomhus lagom blåfrusna. Eller ja, jag är eftersom jag var lite optimistisk och tänkte att linne och en lite tjockare kavaj skulle räcka. My ass att det gjorde, haha.
Snart dags för Karl-Bertil Jonssons jul, woho! Ska dricka glögg och äta lite julgodis med, mums.

Dagens soundtrack! (Vila i frid)

Gillar inte att bryta ihop, och det ska jag heller inte göra idag. Dock känns det svårt fast det är tio år sedan. Just därför blir dagens soundtrack en lugn och otroligt vacker låt, som jag känner passar in.
--> Jeff Buckley – Hallelujah <--

Vila i frid, mina kära lillebror

Idag är det precis tio år sedan min lillebror Liam dog. Jag minns det där jobbiga ögonblicket när jag fick veta, hur marken rämnade under mina fötter och hur det kändes som att jag aldrig skulle sluta gråta. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket Liam, du är och kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag älskar dig! <3

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

Favoriten när det vankas jul är ju definitivt Karl-Bertil, den lilla stackaren. Jag älskar när hans far kallar honom kommunist för att han helt enkelt delar med sig till de mindre lyckligt lottade.
Jag tycker dock lite synd om Per Åhlin, han som tecknade detta äventyr. Det är 34 år sedan i år, och fast han gjort flera arbeten sedan dess är han bäst känd som skaparen till Karl-Bertil. Well, allt är inte alltid så lätt antar jag.

National Sarcasm Society


Grattis Jesus

Du är ganska gammal nu vill jag påstå.
Anyhow...

En lång lista

Kan ju säga att vi har hunnit med en hel del idag.
- Gjort egna köttbullar
- Fixat prinskorvar
- Gjort rödbetssallad
- Kokt brysselkål
- Griljerat skinka
- Kokt ägg
Innan idag har jag dessutom gjort julgodis, det vill säga chokladtryffel, ischoklad me smak av clementin och rocky road fudge. Visst är vi duktiga?
Kan fan inte få nog av köttbullarna, haha!

Mina snygga fårskinnstofflor

Fick igår en liten julklapp till igår av min älskling, ett par helt underbara fårskinnstofflor! Visst är dom helt underbart söta?

En liten tallrik med julgodis

Efter maten vale vi att göra lite kaffe och unna oss en liten tallrik var med julgodis som jag gjort. Längst fram är det mörk chokladtryffel, bakom till vänster är det rocky road fudge och bakom till höger är det ischoklad med lite subtil clementinsmak, mums!

Välfyllt kylskåp

Nu är vårt kylskåp så jäkla välfyllt att vi måste förvara en del saker på balkongen, haha! Men ni måste ju ändå hålla med, det ser inte alltför tokigt ut eller hur? ;-)

Den nya islyktan

Glöme bort att lägga upp en bil på den nya islyktan igår, den som är lite rosa.
Nu är det bara den blåa som ska frysa till!

Underbara köttbullar

Jag och honey kompromissade ganska mycket innan, vi valde att göra köttbullar efter att vi fått tips av mormor, och herrejävlar vad gott det blev! Det tog väl ungefär 2 timmar att göra dom, men det var utan tvekan värt det. Tänk er; nystekta köttbullar och prinskorvar, plus vörtbröd och brunkål till middag. Gud vad lycklig man blir!

Dagens soundtrack! (Julkänsla)

Idag är det dagen innan julafton, just därför kommer dagens soundtrack vara julinspirerat. Jag tänkte bjuda på min favorit bland jullåtar, älskar den just för att den är så pampig och helt underbar att sjunga till!
--> Tommy Körberg – O helga natt <--

Insomnia

Känns som att jag aldrig kommer somna, gillar det inte alls måste jag säga. Nej, nu ska jag sammanställa lite recept så jag kan skriva in dom i min receptbok imorgon, då är det dags för att laga ordentligt mycket julmat! Ska bli så mysigt särskilt som vi har fått massor med ny snö, yay! (Mer än på bilen givetvis, lol! )
Sov gott sötnosar!

En lång och jävlig dag

Vaknade vid elva idag och gick upp, fixade lite här hemma och la mig med honey och sov en liten stund igen. Sedan bar det av till A6, vi köpte lite småsaker som vi behövde, bl.a så fick jag ett par fårskinnstofflor så jag slipper frysa om fötterna, tack honey! <3
Visst är jag söt i mössa förresten?
Sedan åkte vi och STORhandlade. Var tvungen att ha stora bokstäver där, för det är helt sanslöst hur mycket det blev. Landade dock bara på 1500 kr någonting, så helt överkomligt med tanke på hur mycket mat. Vi ska ju göra skinka, egna köttbullar, Janssons, rödbetssallad, mimosasallad och en massa annat. Ovanpå det ska jag dessutom göra rocky road fudge, så jäkla underbart gott! Tänk er bara, jag köpte ett kilo mörk choklad för att kunna göra mycket julgodis, haha!

Enkelt hemmagjort julgodis

Igår gjorde jag en del julgodis, som inte bara är gott och extremt enkelt att göra, utan dessutom nyttigare än vanligt!
Gjorde ischoklad på mörk choklad och så rev jag clementinskal i smeten, då får man alldeles lagom med smak som inte tar över, helt underbart!
Gjorde dessutom lite egen tryffel, den är väldigt mäktig så därför gjorde jag inte så mycket. Enkelt detta också, och så underbart gott!

Den stora islyktan

Jag fixade det sista med den stora islyktan igår och nu står den och lysar så jäkla fint på balkongen, love it!
Den ser kanske inte så stor ut, men det är ett par liter vatten där, haha!
Det är så jäkla fint nu på kvällen, får se om jag kanske hinner ta en bild idag. De små lyktorna har jag 5 av på balkongräcket nu, supersött!

Min jävla sambo, del 6

Nyss låg jag och mös med honey i sängen, och vi börjar prata jul.
Jag- Jag tror nog att vi får en bra jul trots allt
M- Trots att vi inte har någon julgran
Jag- Och utan min dysfuntionella, bråkande familj
M- Mmm
Jag- Din släkt är så idyllisk, medans min är helt skev. Det är som om din är en maratonlöpare i OS, och min är deltagare i special-OS, helt "ööööhhhhooohhh"
M- Det är som du och jag då
Då fick han en smäll på axeln. Jävla honey <3

Till affären

Nu ska jag kila iväg en sväng till affären, blir att köpa massor med choklad och en del grädde för här ska det göras hemmagjord tryffel!

Hur man gör en islykta!

Kom häromdagen på att nu när det är så kallt och mörkt ute, så kan man ju utnyttja det fullt ut och göra islyktor!
Det är ganska enkelt faktiskt, man måste bara ha tålamod. Jag har gjort en stor lykta, som har tagit lite drygt 48 timmar att göra. Den ska jag smälla upp på balkongen ikväll med ett stort ljus i, himla mysigt.
Jag har även gjort några små så som jag visar nedan.
Ta en plastmugg som du fyller till hälften med vatten. Ha sedan i en mindre behållare (jag valde en gammal medicinburk) se till så att den är i mitten och lägg ex. en tallrik över så den håller sig bara i vattnet. En sådan liten lykta tar inte mer än 4 timmar att göra.
Sedan när det frusit så är det bara att fylla medicinburken med varmt vatten och försiktigt lirka ut den, för att sedan hälla varmt vatten på utsidan av muggen. Det händer lätt att lyktan går sönder lite, men oftast går det att bara trycka ihop det.
Jag satte min på balkongräcket, blev supermysigt! Har gjort en till som står där nu, får se om man gör en tredje mini-lykta!

Snyggdagar

Är det bara jag som har sådana snyggdagar, när man känner sig så extremt jävla läcker att det känns löjligt? Jag har fått mer och mer sådana på sistone, och jag måste erkänna att jag älskar det.
Smått suddig bild, men bra ändå!

Ett kylskåp fyllt med godsaker

I förra veckan så vaknade jag en morgon, och fast jag visste att det inte fanns något så gick jag till kylskåpet. Tro fan att man får en smärre chock när man ser att kylskåpet är fullt med godsaker? Det var räkor, sill, marmela, och en massa ostar som honey får ha för sig själv eftersom jag både hatar ost och dessutom är laktosintolerant.
Lyckligast blev jag nog över Onsalakorven, haha.
Kan inte säga att det är mer än underbart att honey fick julklapp från jobbet, det gillar jag.

Dagens soundtrack!

Idag har vi en helt underbar låt som dagens soundtrack, nämligen "Over the rainbow/What a wonderful world" med Israel Kamakawiwo'ole, en låt de flesta hört men inte vet att det är just den! Enjoy!
--> Israel Kamakawiwo'Ole – Over The Rainbow / What A Wonderful World <--

Vad fan hände?

I natt så sökte jag av någon okänd anledning fram Lars Winnerbäck på Spotify och började lyssna. Med ens mindes jag hur annorlunda och alternativ man tyckte att man var när man var 14-15, och hur djupa man tyckte hans texter var. Nu klarar jag knappt av att ens tänka på skiten. Dock, dock hittade jag en gammal favorit som faktiskt känns helt ok att gilla.
--> Lars Winnerbäck – Tvivel <--

Helgens soundtrack

Förlåt för att jag uppdaterat så jävla illa, men honey jobbar inte och jag vill kunna plåga skiten ur honom så mycket som möjligt, haha. Bjussar på helgens soundtrack, som för mig är Antony and the Johnsons, endast!
--> Antony & The Johnsons <--

Where the fuck am I?

Är lite sugen på en sån helg måste jag säga. Vi får köra det på i mellandagarna, då är det mini-nördfest, woho!

BuhBye

Hahaha! <3
funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

En såndär dag

Känner inte för att blogga idag alls, så jag får återigen be om ursäkt, och kila vidare för idag. Ses imorgon igen!

Jag måste äta mer

Igår åt jag mer eller minre ingenting, jag åt 3 mackor till frukost, och sedan några salta kex med Onsalakorv på. Liksom, vad fan hände? Jag är den som alltid kan käka en enorm mängd, och jag går heller inte upp i vikt! Nej, något skevt har hänt med min mage. Funderar på att bara lussebullar idag, det är ju så fruktansvärt gott och mer eller mindre inget socker vilket vi gillar. Mums!

Mobil för fyraåringar?

Sedan en tid tillbaka har en mobil för fyraåringar sålts på Irland, och nu ska den leta sig in i England också. Den har som ni ser vara 5 knappar, och ska vara väldigt lättanvänd.
Men helt allvarligt, vilken fyraåring behöver en mobiltelefon? De flesta minns säkert själv hur det var när man var fyra, man sprang omkring utomhus och lekte i sandlådan, eller med Barbie inomhus. När fan utsätter man sitt barn för en situation där de kan tänkas behöva en mobil? Är man så liten bör man ha vuxna omkring sig, at all times, OAVSETT!
Nej, detta är inget jag tycker är någon höjdare. Vad tycker du?
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5421206.ab


Dagens god gärning

Var precis ute en sväng passade på att kila till affären och panta och köpa lite gott. En äldre man behövde då lite hjälp med att hitta gräddfil, så jag hjälpte honom att plocka ihop alla sina saker han hade på sin lista. När han sedan kom till kassan var han några kronor kort, så jag gav honom tio kronor jag hade i mynt så han kunde få det han behövde. Det var min goda gärning för idag, känner mig nästan som en snäll tomtenisse, haha!

Erikshjälpen nästa!

Har precis fixat till mig, ska kika till min FB-grupp, och forumen innan jag kilar och dumpar lite saker i Erikshjälpens container. Det är ju trots allt bättre att slänga det där, så det får ett nytt anvädningsområde. Ses senare mina underbara läsare!

Dagens soundtrack!

Idag har vi inte bara en, utan TVÅ låtar som är hela denna dagens soundtrack för mig. Antony and the Johnsons tår för annorlunda men helt underbar musik. Jag minns när jag hörde "Hope there's someone" första gången, det var ett sånt läge då man ville gråta, men inte riktigt kunde, för smärtan är så påtaglig. Jag hoppas ni kan komma att gilla Antony and the Johnsons lika mycket som jag!
--> Antony & The Johnsons – Hope There's Someone <--
--> Antony & The Johnsons – Knockin' On Heaven's Door <--

Jag blir tokig!

När jag röntgade sa de att det skulle ta en vecka innan min läkare skulle ringa och ge mig resultatet. Det var tisag förra veckan, ringer han inte denna veckan så får jag fan ringa honom, att gå på nålar på detta viset är ingen höjdare kan jag berätta. Fan.

Ni får ursäkta

Haft sen sån otroligt seg dag så det knappt finns ord för det. Det har börjat slå mig på riktigt nu att jag faktiskt ska sluta röka, det är inget som man bara tänker i huvudet, utan nu ska jag verkligen sluta. Har lite ångest över det i ärlighetens namn, men det ska nog gå bra. Jag hoppas det.
Får se om man kan dra ihop ett gäng folk i mellandagarna och dricka lite, vet ju att Carro och Isak är på hittills, Carro får pusha Lo0, och vem vet, det kanske kommer någon mer utav nördarna? Kan erkänna att jag saknar sommaren och våra små gatherings. Fan vilka grejer vi hade för oss!

Dagens soundtrack!

Idag bjussar jag på en gammal goding från 1994, är du född på början av 90-talet så kanske du inte känner igen låten men man kan njuta för det!
--> Soundgarden – Black Hole Sun <--

Ugh

Hur trött får man lov att vara? Har ett svagt minne av att honeys telefon ringde imorse, men jag är inte säker. Om den gjorde det, så vet jag varför det känns som att någon satt mig i en bergochdalbana  när jag sov, har verkligen inte fått de timmarna jag behöver.
Så, är någon sugen på dagens låt?
Den kommer om en liten stund bara!

Ohyeah

Jag vet att ni älskar mig, men ni får nog dölja det lite snyggare :P

Jaaa, Dave vann!

Jag äslakr Hells Kictchen, så ingen kunde vara mer nöjd över att det var final ikväll.
Vem vinner då, om inte Dave? Så jäkla gött, han har ju helt klart varit favoriten från start! Wohoo!

Oh, the pain!

Var hos min slutaröka-coach innan, kan berätta att det var ett helvete att gå dit i snön när man har uggs på sig. Hursomhelst om jag dit, hon var grymt trevlig, och vi har satt som mål att jag ska vara rökfri till min födelseag, vilket jag tycker är helt rimligt. Vi vart färdiga, och jag kommer precis utanför entrén. Vad tror ni händer, om jag inte trillar? Jag går från stående till liggande på millisekunder, mobilen och handväska uppe i luften, men armbågen, röven, och handflatan fick ta allt stryk. SATAN vad ont det gjorde, har fanimej ont i röven än.
Det som var bra dock var att det gick förbi folk när jag trillade, och varenda kotte stannade upp och kollade så att det hade gått bra och frågade om jag behövde hjälp upp! Det är nog inte helt kört för mänskligheten än.

Jävla skit

Jag skulle inte tumlat byxorna när jag tvättade, nu sitter dom som ett korvskinn och jag kan knappt sitta ner. Helvete.

Dagens Soundtrack

Idag har vi Morrissey som dagens soundtrack, det faller lite utanför ramarna vad jag vanligtvis lyssnar på, men jag gillar't. Hoppas ni gör det också!
--> Morrissey – You Have Killed Me <--

Satan i gatan

Skönt att man fått sådan respons på gårdagens inlägg, och skönt att det inte bara är jag som faktiskt skrattar åt honom. Jag menar ju det att visst kan jag vara otrevlig, men jag visade fint att nej, att skriva med dig är inget jag är intresserad av, och jag finner det inte lämpligt heller eftersom jag har sambo.
Men att svära åt mig, kalla mig bitch och respektlös, då kan man ju undra vem som får minuspoäng i respekt? Att inte kunna hantera ett nederlag är bara skrattretande. Väx upp och ta det som en man.

Haha, du hotar med polisanmälning?

Minns ni killen som kallade mig bitch? Postar bilden på mailen jag fick av honom som en reminder. Nu har han hotat med polisanmälan, haha! Vissa personer är bra roliga.
Dessa kommentarerna fick jag innan, lol!

Dagens soundtrack!

Idag har vi en låt som från The Streets som jag har lyssnat på i bra många år som jag tycker gör riktigt bra musik. Enjoy!
--> The Streets – I Love You More [Than You Like Me] <--

Min slutaröka-coach

Imorgon ska jag till min jävla coach, och det är inget jag ser fram emot. Jag har trots allt rökt i snart 11 år, vilket innebär att det är det elementet i mitt liv som hängt med mest, utan att svika, tänk på den ni! Nej men, ångesten kryper lite härligt i kroppen eftersom jag både vill och inte vill sluta. Hur som helst så blir det en promenad på ungefär 30 minuter dit imorgon iallafall, får ta och ladda mobilen med lite extra Metallica att lyssna på.

Förlåt

Idag har jag bara inte orkat blogga, får be om ursäkt för det. Blir KANSKE något inlägg senare, måste ju ge er dagens soundtrack om inte annat!
Kram!

Dagens soundtrack!

Dagens soundtrack är en låt ALLA tjejer kan känna igen sig i, en del kanske förnekar det men vi vet allt hur det egentligen är ;-P
--> Joakim & Joel – Ser jag tjock ut i den här? <--

Det blir polisanmälan om det fortsätter

Jag har googlat, rådfrågat och haft mig nu. Om DU fortsätter trakassera oss som du har gjort, så ska du ha klart för dig att jag polisanmäler dig. Jag vet att du läser, för du är en sån människa som aldrig kan växa upp.
Du vill inte veta hur många åtalspunkter det kan bli.
Håll dig borta från mig, mina vänner och de jag älskar ditt jävla psycho.

Vilken jävla respons!

På senare tid har jag fått mer och mer respons från er läsare, statistiken ökar och kommentarerna börjar droppa in, vilket känns helt underbart måste jag säga! Något måste jag ju änå göra rätt om jag har en skara som faktiskt besöker min sketna blogg regelbundet, haha!
Så, TACK säger denna tjejen! Det är ni läsare som gör att man fortsätter!

Sankta Lucia-missöden

Jag minns när man var lite yngre, och Lucia var bland det bästa på hela året. Ni vet, stearin i håret, någon mupp som lyckas sätta eld på sitt hår, osv. Minns specifikt ett år, jag tackade nej till att vara Lucia, och hon som de hade istället gick pallade helt inte trycket, och svimmade. Helt raklång, och inte en enda av tärnorna försökte ens fånga henne.
Det var som med Moses och havet, ganska roligt att se måste jag säga. Men nej, nu på äldre dar är charmen borta, man bara tar det som vilken annan dag som helst.

Bloggar jag följer

Tänkte berätta för er vilka bloggar jag följer, de är inte många men några är det allt!
1. http://stureplansvackraste.se/
Utan tvekan den bästa bloggen någonsin, har följt den otroligt länge för att vara jag, det vill säga sedan jag först upptäckte 100apor och jag blev helt frälst av den underbara kombinationen av ALLT!
2. http://pellespersonliga.se/
Annorlunda med lite skev humor, men ändå rolig
3. http://fokis.se/
Den lilla Foki känner de flesta till, jag HATAR hennes röst, men hon tipsar om helt otroliga saker och driver en riktigt bra blogg!
4. http://ilovegabriel.blogg.se/ .
Min honeys kompis sambo Madde, som är en relativt ny vän till mig, som skriver om deras samboliv, mode, jobb och lite allt möjligt. En snyggt designad blogg som jag älskar att läsa!
5. http://vickyjohansson.blogg.se/
Min egen blogg givetvis! Jag korrekturläser så ofta jag kan, är lite av en grammatik-hitler kan jag erkänna, jag klarar INTE av folk som inte kan skriva korrekt. Anyhow, älskar ju min egen blogg, så det blir ju så!
6. http://kenzas.se/
Ännu en "kändis-bloggare" men en riktigt bra sådan! Jordnära med humor, och som inte är en jävla fitta som många andra tycks vara. Bra smak gällande kläder och dylikt med, det älskar jag!


Ännu mer vuxengöra

Nu har man vart nere i tvättstugan, vuxengöra är bland det tråkigaste jag vet. Det är roligt, jag har bott hemifrån sedan jag var ungefär 15-16, men har fortfarande inte riktigt insett att jag är vuxen och att sådant här är en del av vardagen. Det enda vuxengörat jag verkligen njuter av är fanimej matlagning, men det är nog mest för att honey älskar min mat, yay!

Maten idag, och recept på det som serverades

Idag var återigen en lat dag när det kom till mat, men inte behöver man lida för det!
Till middag hade vi kyckling och ärt-risotto, himla gott!
2 kycklingfiléer som du skär i bitar som är 2x2 cm ungefär
Bryn kycklingen och låt det vila i stekpannan
Under tiden gör du en buljong av 5 dl vatten, och en kycklingbuljongstärning
Häll 2,5 dl ris i pannan, och slå på buljongen
Låt koka upp lätt, och låt puttra på svag värme i ungefär 10 minuter
Häll i ungefär 1 dl ärtor och låt puttra ytterligare 5 minuter
Klart att servera!
Till efterrätt ska vi ha kladdkaka med mandelspån, också jäkligt gott och enkelt!
2 st ägg
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
0.5 krm salt
1.5 dl vetemjöl
1 dl smält smör
Blanda allt i en bunke, och ha eventuellt i mandelspn eller nötter efter smak
Häll i en form
Grädda mitt i ugnen på 225 garder i cirka 20 minuter
Färdigt att äta!

En lagom sminkning

Igår fick jag till en såndär alldeles lagom sminkning som man verkligen känner sig nöjd med, och tog en bild för att visa. Dock syns det inte riktigt hur jag sminkat ögonen, men precis under ögat har jag en svagt vit och smått glittrig ögonskugga som delvis är lagd i fransarna, eyeliner på ögat, och sedan mascara. Rosa rouge och man är färdig!

Jag som Gollum

Efter mitt "lär känna mig"-inlägg så fick jag frågan om ett klipp på Gollum, eftersom en dum fyllegrej jag gjort baseras på hans karaktär. Jag var på McD, köpte en 10kr-hamburgare, hoppar upp på disken och väser "My precioussss", haha! Så, här kommer ett klipp!

Hälsosam frukost

Har druckit 2 glas cola till frukost, och överväger att smälla i mig lite baconchips.
Nyttigt? Nej.
Gott? Hell yeah!

Dagens soundtrack!

Godmorgon mina kära läsare! Jag hoppas ni är riktigt bakis, och inget hellre vill än att läsa min blogg hela dagen, haha!
Tänkte starta er och även min dag med att ge er dagens soundtrack, en låt som jag hittade av en slump på Youtube ganska nyligen, men som jag började älska mer eller mindre med en enda gång. Enjoy!
--> Fall Out Boy – Headfirst Slide Into Cooperstown On A Bad Bet <--

Lär känna mig!

Jag kom nyss på en tragisk sak...
Jag har ju för fan aldrig presenterat mig för er, mina underbara läsare! Så här kommer lite mini-fakta om mig, enjoy!
Jag kom nyss på en tragisk sak...
Jag har ju för fan aldrig presenterat mig för er, mina underbara läsare! Så här kommer lite mini-fakta om mig, enjoy!
  • 21 år gammal, fyller år 1 april
  • Vet inte min ursprungliga hårfärg, har inte sett den på 5-6 år166 lång/kort
  • Melerade ögon, dvs jag har ALLA färger
  • Rocker/metalbrud ut i fingerspetsarna
  • Sambo med min love sedan juni 09, vi blev ihop april 09
  • Har blivit tagen av polisen för fylla men snackat mig ur situationen
  • Har blivit tagen av polisen när jag imiterade Gollum på McD's disk på fyllan
  • Suttit i fyllecell i Danmark och Holland
  • Är astmatiker OCH rökare
  • Är en jävel på att laga mat och att baka
  • Är ganska (?) bra på att sjunga
  • Är en jävel på Guitar Hero
  • Undrar du något, så kan du alltid fråga!

Jag gillar inte Idol

Det är ganska komiskt när man tänker på det, jag älskar att sjunga och få saker gör mig lika lycklig som musik, jag har sökt till Idol ett år, och nästan sökt dit ett annat år, jag kände Agnes som vann ett år, och Calle som var med i finalen ikväll är en gammal vän till mig, men nej, jag gillar INTE Idol.
Jag undrar varför?

Jag är tydligen en bitch

Fine att folk man känner kallar mig bitch, det kan man hantera. Men när en random snubbe skriver ett mail på Facebook och sen kallar mig bitch fast jag faktiskt är relativt artig, ja då undrar man inte direkt varför han inte får ligga när han approachar folk sådär egentligen.

Jag kör en fuling

Jag skiter i att tvätta idag, och tar det imorgon istället. Jag har ju kläder och underkläder så jag klarar mig tills imorgon utan problem trots allt, jag får helt enkelt lägga min energi på att diska och hålla mig vaken. Usch igen.

Usch

Jag är så fruktansvärt trött, vill inget hellre än att sova, men vi ska tvätta om en liten stund och det lär ta några timmar. Fan alltså. Tips på hur man kan hålla sig vaken och pigg 4 timmar till?

Dagens soundtrack! (Och dagens skratt!)

Idag har vi ännu en gammal goding som vi alla kan orden till, eller... Ja, de flesta kan den iallafall. Minns ni den lilla japanen på Idol-uttagningarna? Jag gör det, och bifogar dessutom det klippet. Länk till Spotify ger jag er med!
--> Oasis – Wonderwall <--

Vuxengöra

Honey gick upp vid två idag, och så tog vi bilen till ÖB, köpte lite smått som vi behövde. Köpte dessutom lite brunkål och rödkål som jag ska mumsa på julafton, ska bli så gott! Köpte även saffran och muffinsformar, tänkte göra lite lussemuffins faktiskt och jag tror det kan bli en höjdare tror jag!

Mysiga och prisvänliga tofflor

Satt och Googlade på tofflor innan och hittade ett underbart sött par på Halens ( http://halens.se/ ) som man så jäkla gärna vill ha!
Visst är dom charmiga? Gud, honey jag behöver tofflor! Eller någon släkting får gärna köpa dessa till mig i julklapp, 179 kronor är ju inte farligt alls!

Jag och mina egotrippar

Var ju hos radiologen i tisdags, och jag var så söt om jag själv får säga det. Lång blåvit skjorta från BikBok, svarta tjocka strumpbyxor, och ett par svarta höga klackar med nitar och sånt fint på.
Ansiktet var enkelt sminkat med lite rosa rouge, svart eyeliner vid ögonfransarna, mascara givetvis, och sen mina stora och runda guldiga örhängen, love it!
(Satte upp håret i en slarvig tofs när jag kom hem, älskar en slarvig tofs eller knut)

Jag är en mästare i köket

Jag är inne i en extremt egotrippad period när det gäller vad jag åstadkommer i köket, just för att det faktiskt blir så satans bra! Här kommer lite exempel på vad som gjorts de senaste 2 dagarna!
Lussekatter till att börja med, några hjärtformade till min love dessutom
Igår gjorde jag hemmagjord paj, med köttfärssås inuti, och hemmagjord pajdeg, lättlagat som fan
Till efterrätt blev det klassisk kladdkaka, som jag pudrat florsocker över, mums!
Jag lyckas fan aldrig med att lägga upp mina bitar ordentligt, fan då, haha

Dagens soundtrack!

Idag har vi en grym låt som nog de flesta gillar skulle jag tro, spelar ingen roll om man gillar dansband eller rock, denna är sjukt skön! Länkar som vanligt både till Spotify och Youtube!
--> The Automatic – Monster <--

köttfärspaj!

Vi kör en latvariant av mat idag, vi hade ju köttfärssås till middag igår, så idag blir det köttfärspaj! Gjorde hyfsat nyss en pajdeg, så nu ligger den i kylen och gottar till sig. Sen ska den kavlas ut, förgräddas, sen i med köttfärssås och täcka med ett lager deg till och pensla med ägg. Mums!

Jävlar vad briljant!

Några gånger i veckan går jag in på http://eatliver.com/ , en utav mina favoritsidor utan tvekan. Idag hittade jag denna, och jag blev så lycklig. Awesomeness!

Me so solly, me love you long time

En släng bitterfitta kom över mig nyss. Resultatet av detta kan man se på Facebook. Me so solly mina läsare, me love you long time.

Dagens soundtrack!

En gammal klassiker har varit dagens soundtrack för mig när jag bakat, lagat middag och såna sketna vuxenprylar, nämligen Kiss med "Heaven's on fire"! Länk till låten på Spotify är nedan.
--> Kiss – Heaven's On Fire <--

Jag ska kidnappa tomtens nissar

Jag har kommit in i en såndär baka-period, både på gott och ont. Fördelen är ju givetvis att man har nästan alltid något gott och nybakt hemma, stort plus! Nackdelen är att man klockan tre på natten kan få för sig att nu jävlar i min lilla låda ska jag baka lussebullar!
Like, what the fuck?
Gjorde middag innan, fixade, förberedde och lagade köttfärssås med pasta i över en timme, diskade innan dess, diskade under tiden, diskade efter, och sen så satte man igång och preppade lussedegen, diskade igen, gjorde lussekatterna när degen jäst färdigt, och gissa vad jag gjorde sen? Alldeles rätt, jag diskade. Ugh!
Att vara "vuxen" har sina nackdelar ibland.

Kära Tomten, jag vill ha en diskmaskin i julklapp, annars jävlar tar jag dina nissar som gisslan, och dödar dem en efter en tills jag får min vilja igenom.
Du vet att jag menar allvar.

Min jävla sambo, del 5

Denna konversationen utspelade sig alldeles precis här hemma hos oss.
Jag- Men jag vill ligga!
M- Se det som såhär; väck mig efter 5 timmars sömn, inget ligga
Jag- Se det såhär då; gör din sambo sur, bli väckt efter 5 timmars sömn
M- Hehehe
Jag- Men det var så konstigt imorse, när du mitt i allt frågade om jag ville ligga
M- Hurdå menar du?
Jag- Ja, men vi bråkade ju
M- Jaha?
Jag- Men det är som om Hitler mitt i andra världskriget hade frågat hela världen om dom skulle hångla
M- Liknar du mig vid Hitler?
Jag- Jag liknar oss vid andra världskriget
Vi är inte riktigt som vi ska vara ^^

Hoe hoe motherfuckers!

När jag uppdaterar så på Facebook blir alla alltid så himla glada. Jag tror de är smått destruktiva om jag ska vara ärlig.
Anyhow, nedan följer resultatet av en kombination bestående utav uselt programupplägg på TV, och tristess! TA-FUCKING-DA! Jag har tomteluva!
Erkänn att ni faktiskt är jävligt avis på mina paint-skills? I know you are.

Min "I feel so fucking awesome"-playlist

Tänkte dela med mig av lite musik jag lyssnar på vissa dagar. Playlisten som följer är den jag lyssnar mest på faktiskt, blir att jag lyssnar på den samtidigt som jag sjunger med, och hoppar runt som en skabbsmittad pungråtta med dödsryckningar. Me like. Playlisten ligger på Spotify btw, lyssna och njut!
--> I feel so fucking awesome <--

Kör upp er reklam i röven!

Innan så lät jag kommentarerna flöda hur som helst här på bloggen, men inte längre bara på grund av vissa äckliga personer.
Jag är så satans jävla less på folk som inte kommenterar, utan som bara försöker göra reklam för sin egen blogg och skittävlingar! Vadfan, har ni inte lärt er att pinga? Kör ner skiten i halsen på era kompisar istället, och dra åt helvete!

Dagens asgarv

Hittade denna av en slump häromdagen när jag snurrade runt på Youtube (har blivit mindre med det på senare tids, skäms på mig!)
Hur som helst är denna underbar, och jag kan erkänna att jag älskar den!

Röntgen avklarad!

Så, kunde knappt sova inatt på grund av läkartiden idag. Fick upp honey i lagom tid, skönt! Kom dit, och det gick så fruktansvärt snabbt! De visade in mig, minns inte vad kvinnan hette, men mannen hette Sune, han såg ut som en sån där typisk mysfarbror som är tomte på julafton, trevliga som fasen var de båda två.
Fick sitta ner, fick tejp på knölen och s tog de bilder. Allt tog väl som mest en kvart tror jag. De berättade desstuom att jag måste vänta en vecka tills min läkare får resultaten, och sen så ska han ringa mig. USCH!

Jag vill inte ha cancer

Kan inte sluta vara nojjig inför morgondagen, för tänk om jag har cancer, någon tumör, ja vad fan som helst? Jag är glad att honey följer med faktiskt. Minns hur det var sist jag fick ett dåligt besked när jag var hos läkare. Jag var helt ensam, och satt på spårvagnen hem och grät. Usch. Tack för att du finns honey <3

Orolig inför röntgen imorgon

Vadfan gör jag om det hittar något som är elakartat? Gud, jag önskar att jag inte hittat den knölen i huvudet.

Ingen sömn

Har knappt fått någon sömn inatt, och jag vet inte riktigt varför. Mina underbara läsare, ni får ursäkta att jag inte uppdaterar så mycket idag, jag är helt slut. Mycket planering ska till för denna och nästa vecka, ska röntga huvudet imorgon och förhoppningsvis är det inget farligt.
Nästa tisdag bär det av till läkaren igen, då är det till min slutaröka-coach, ska bli skoj och se hur det går, om jag har tur så får jag medicinering också. Ovanpå detta har man ett hem att sköta om, dvs disken ska skötas, tvätten ska göras, man måste dammsuga, hålla ordning, laga mat, you name it! Sedan ska man dessutom söka jobb, ja det blir en hel del till slut. Nästa vecka ska vi storhandla med, måste göra en inköpslista som för en gångs skull är komplett, men tycks alltid missa något.
Snart är det jul också, jisses vad tiden går fort!

Idag har jag inte orkat

Jag somnade omkring tre på natten, och vaknade strax innan åtta på morgonen igen, lagom irriterande. Gick och la mig i sängen igen vi halv tolv och lät honey skeda mig, och somnade om. Vaknade vid 3 igen, vi segade oss upp och lagade mat.
Jag orkar inte blogga just nu. Får se om det blir lite mer sen kanske. Usch, ser INTE fram emot att röntga skallen på tisdag. Blä.

Jag har för lite att göra

Send your own ElfYourself eCards


Ooh, heting!

Har en sån dag då jag känner mig riktigt snygg, skönt när det är så måste jag säga!
Bakade lite till innan idag, mums blev det som vanligt
Dagens Outfit;
Dödskalletischa- Indiska
Jeans- H&M

Dagens soundtrack!

Idag har vi en lugnare och skönare låt, som är helt underbar, idag är det Imogen Heap med "Hide and Seek". En låt att gråta till, att mysa till, att vara arg till, att känna att allt är hopplöst till. Enjoy!
Imogen Heap – Hide And Seek

Enkelt tips för fastare bröst

Ok, vi kan börja med att ni lovar att inte lyncha mig om detta inte funkar för er, ok?
Så, detta är något jag delvis läst på smått om, och delvis är det självupplevt. När jag hade ungefär B-kupa när jag var yngre, så var inte mina så fasta som jag hade velat. Jag läste någonstans att brösten egentligen inte är gjorda för att vara i BH. Sagt och gjort, jag valde att strunta i BH så mycket som möjligt. Detta gör att bröstmusklerna "tränas" av sig själva.
Mest blir det ju att man går utan BH när man är hemma, eftersom det inte alltid passar sig att skita i BH ute bland folk. Anyhow, nu har jag ungefär D-kupa, och jag är fruktansvärt nöjd med dom dessutom! Detta resultat hart jag personligen nått genom att strunta i BH 50% av dagen.
Värt ett försök, eller hur tjejer?

Epic jävla fail

När man inte har en spegel så man kan fota sig i helfigur, utan måste spegla sig i vardagsrumsfönstret för att kunna ta en bild. Den blir inte ens bra, den blir suddig och jävlig, plus att man ser 10 kg tyngre ut. Fan.

If you're looking for sympathy

If you are looking for sympathy, you can find it in dictionary. It´s between shit and syphilis.
Sparka igång skiten, det är lördag

Min jävla sambo, del 4

Idag bjuder jag inte på några "roligheter" som kläckts mellan mig och min honey. Nej, min kära Micke gick precis och la sig för att sova (!!!!), klockan ett på dagen. Han vet lika väl som jag att han inte bara kommer sova den bestämda timmen som han sagt, det kan han aldrig. Karlafan! ^^

Ännu mer julbak

Jag och honey var precis och handlade, hade tänkt göra en omgång med lussekatter till eftersom det blev så jäkla gott sist, mums! Sedan efter det ska jag laga middag, kycklingwok med hoi sin-sås, det är också mums!
Va står på DITT schema idag?

Dagens soundtrack!

Idag har vi en riktig klassiker som soundtrack för dagen, det vill säga The Clash med "Should I stay or should I go" !
Ger er även en spotifylänk till den om ni föredrar det framför Youtube som har en tendens att ge oss skitkvalitet gällande ljud.
The Clash – Should I Stay Or Should I Go

Onani Arvika? ONANI?!

Vadfan är det för fel på arramgörerna för Arvikafestivalen som tycker att det nog kan vara en bra idé att låta en brud onanera och stöna för att locka besökare?
Jag har aldrig haft något sug att åka dit, men nu vill jag det verkligen inte. Inte alls. Över huvudtaget. Inte ens till staden. Fy helvete alltså.

Herregud vad kallt

Av någon anledning är det sjukt kallt här hemma, gillar inte att behöva sitta och huttra och vara öm i huden bara för att man har frusit så mycket. Fy fan.

Du ligger risigt till

Fortsätt du bara hota, du ger mig bara mer att visa upp när polisen kontaktar mig. Och det ska bli skoj att se dig falla under klubban för förtal, hot osv. ;)

Kniven mot strupen

Gordon Ramsey är en utav mina idoler så att säga. Jag kan inte annat än att vilja gråta när jag ser "Kniven mot strupen". Karln kan för fan inte ens skrika!
Som min honey sa - "Han låter ju positiv när han skriker", och jag håller med. Helt viljeslöst, och riktigt jävla tråkigt.

Helt allvarligt, väx upp

Sluta trakassera mig för helvete. Jag är lite less på dig och dina fasoner. Väx upp, och sluta förstöra för dig själv. Du tror att du förstör för mig, när du egentligen bara skiter där du själv äter. Inte så jävla briljant, din jävla idiot.

Din billiga lilla sak

Nu har du fått för dig att jag har snott saker av dig. Allvarligt så vet jag fan inte var det kommer ifrån, att ens anklaga mig för det är löjligt. Du springer omkring med dina fula små handväskor som kostar 70kr styck, dags för lite flärd kanske? Jag kan lägga upp bilder på mina Louis och Calvin-väskor, så kan du få sitta och dregla för sådana kommer du aldrig ha råd med, ditt billiga luder.
Sen att kalla mig för slampa, lol! Vem var det som under en månads tid hade sex med åtminstone 5-6 killar när hon bodde här? Jo, det var du, just det ja! Du är den som lägger upp dig lilla du.
Vem är det nu som är slampa va?

TV-tittande och slöhet

Jag och honey sitter och glor lite TV, och är allmänt sega vilket faktiskt är hyfsat skönt. Min love åkte nyss iväg för att köpa pizza och sallad, så mumsigt det ska bli!

Tid löst för min sluta röka-coach

Ska till läkare den femtonde december, ska få hjälp att sluta röka, och GUD vad skönt det ska bli! Är rädd som fan för att jag ska gå upp i vikt, då jag ändå börjat se att mina ansträngningar börjar ge resultat, men, no pain no gain, right?
100 kronor kostar det per gång, läkaren jag ska ha verkar hur trevlig och bra som helst, så jag ser verkligen fram emot detta. Wish me luck!

Hemmagjorda lussebullar och kaffe

Eter mycket om och men, mycket fumlande och jävelskap så blev lussebullarna färdiga, och herregud vad goda dom var!
Honey har nog ätit 5 redan, så jag utgår från att han tyckte om dom han med, haha!
Precis satt in dom i ugnen, små och söta än
Det färdiga resultatet och en kopp kaffe, en underbar start på dagen

Lite julinredning

Det är hyfsat enkelt att skapa lite mysig julstämning utan att spendera extremt mycket pengar, vilket är underbart. Jag och honey var iväg igår och inhandlade lite småsaker för att mysa till det här hemma. Vi kom hem med en julstjärna, och två "adventsstjärnor", allt som allt gick det på ungefär 320 kr, inte farligt alls!
Denna skönheten kostade med kruka 100 kr
Denna fina saken fick vi 2 utav, båda för 200 kr, en i vardagsrummet och en i sovrummet
Mysigt värre på natten när den lyser

Dagens soundtrack!

Tänkte dela med mig av mitt soundtrack för dagen nu när jag ska bara, idag är det Sondre Lerche som gäller, med låten "Prepare to be surprised". Hittade bara ett vettigt klipp på Youtube med låten, så jag delar med mig av en Spotifylänk till låten med!
Sondre Lerche – To Be Surprised

Godmorgon mina fans!

Vaknade för drygt en timme sen, somnade som en stock med ljuset tänt nästan överallt i lägenheten inatt vid 3, håret i min slappa fläta, och det var så sjukt skönt, haha!
Nu står jag hursom i köket, jag tänkte ta tag i dagen, och göra lite lussekatter! Jag och honey firar 8 månader idag, så vad är bättre än en nybakad lussekatt, en kopp kafe och en liten present till honey direkt på morgonen? Kärlek är så underbart! <3
Vad ska NI göra idag?

Röntga skallen nästa vecka då

Fick precis min remiss. När jag var hos läkaren förra veckan så bad ag honom kolla på knölen jag har i bakhuvudet, varken han eller den äldre mer rutinerade läkaren hade sett något sådant förr, så det blev remiss på det. Nästa vecka gäller det då!
När jag vaknade imorse var allt så frostbitet och allmänt vackert, det var värt att stå i kylan och röka kan jag säga, loved it!
Min enkla frukost bestod av en Low Calory Bar idag igen, helt galet att en sån liten kan göra en helt proppmätt, jag ÄLSKAR dom!
Dagens Outfit
Tunika från Wera Stockholm
Lilavit Sjal från H&M
Jeans från H&M

Flätade julhjärtan

Av ren tristess satte jag mig nyss och pysslade lite smått, och sen när man kom igång så var det faktiskt sjukt roligt!
Gjorde enkla små flätade julhjärtan, ni vet sådana man gjorde när man gick i skolan? Kan ju säga att det var bra mycket enklare när man var liten, satt och pillade, svor och var så arg emellanåt för det var så pilligt och jävligt. Anyhow, nu har jag 3 söta hjärtan som sitter på kylskåpet!
Sen ska jag jag och honey iväg och köpa julstjärna eller julstjärnor, beror på om vi hittar något fint, men det gör vi förhoppningsvis.

Underbar kommentar <3

Fick en kommentar för en stund sedan på inlägget "Sluta hota för fan!", och jag älskar den!
"Har hela tiden sagt att hanna e helt korkad...... Helt slut i huvudet"
Kan inte annat än bara hålla med. Nu tycker hon dessutom att jag ska betala för att skicka hennes jävla skor till henne, för det är ju tydligen mitt fel att dom är kvar här. Sen att hon tror att jag skulle vilja ha dom, yeah right liksom. Vadfan, jag betvivlar att dom fula jävla skorna kostade 800 kronor, och även om dom gjorde det, så har du sjukt dålig smak. Det skriker sprutluder om dom lilla vännen.

Just det ja!

Höjden av jävlighet;
Att stå ut på balkongen och borsta håret samtidigt som du röker, och råka få glöden på cigaretten att trilla av. Vart glöden tar vägen ser du inte förrens det börjar pyra. Från din axel. Och det har halvt bränt sig fast så det är svårt att få bort. AJ. SOM. FAN.

Fan då!

Nu ska jag berätta vad som stör mig något så jävligt att det är sanslöst.
Ni vet när man får en lapp i brevlådan, som säger att "det datumet kommer vi hem till dig för att kolla detta". Idag ska det komma någon nisse för att kontrollera ventilationen i lägenheten, det ska ta tio minuter. Fine so far. Men! De kommer att komma mellan 08.15-16.00. Det innebär att jag fick skita i min sömn, gå upp, och nu sitta här och hoppas på att de dyker upp snart, så jag kan få lite mer sömn. Men nej, sån tur brukar inte jag ha.
Fan.

Sälj din själ till Satan

Hittade nyss den roligaste sidan på länge!
http://sellyoursouls.com/
Sälj din själ, och få precis allt du vill ha! Jag sålde min själ för att få gå ner i vikt, moaha!

Mumsig Vodka

Jag minns när jag bodde i Kristianstad, då var jag ihop med en kille vars pappa var högt uppsatt på Absolut Vodka, det innebar att jag var en av de första som fick smaka på Absolut Ruby Red. Det var på midsommar, och vi fick gissa vad det var för smak, jag var den enda som gissade rätt. Gud vad gott det var!
Anyhow, var inne på http://raz.nu/ innan, och såg en ny älskling till mig, som trots allt är en rocker.
Visst är den vacker? Dock kan man bara få tag i den på taxfree, så sug mig och kalla mig Berta.
Till helgen blir det kanske inflyttningsfest i skogen hos Björn och Madde, sjukt roligt!

En kvinnas bästa vän är dildos och glansdroppar

En kvinna har väl rent generellt några bästa vänner rent materialistiskt. För mig är det sexleksaker (Om jag skämtar? Det kan du försöka lura ut på egen hand) och Scandinavian Formulas glansdroppar. Denna underbara uppfinning gör under för ens hår, det blir smidigt, och dessutom glansigt, love it!
Man kan toppa av det med lite Got2Be Sparkling, en underbar spray som luktar underbart och ger håret lite glans där med, och som inte sliter mycket alls, love it!
Båda produkterna hittar du på http://www.eleven.se/ för 79 kronor styck om jag inte minns fel.

Bilder från Sweden Rock

Hittade lite gamla bilder från i somras när jag var på Sweden Rock Festival, som är placerat i Norje (ja, Norje, inte Norge) varje år. Förra årets främlingar som blev våra goda vänner delade vi camp med i år, mucho underhållande må jag säga!
ZZ Top, jag stod längst fram, mäktigt!
Ras-musen däckade vid 4 halvvägs ut ur tältet. Han vaknade dock när jag försökte raka hans huvud, hehe!
Volbeat, inte like eager att stå längst fram där, sjysst spelning dock
Var du där?

Grymmaste videon EVER!

Såg denna för första gången för hur länge sedan som helst, älskar både låten och videon. Lite då och då har jag kommit att tänka på videon, men aldrig kommit ihåg vad gruppen hette. Nu så hade jag turen att Koko Kintyre gjorde en fest-playlist, och i den hittar jag en av de bästa låtarna någonsin!
Tänkte dela med mig av denna kulturskatt, enjoy!
Justice VS Simian- "We are your friends"



Powerwalk; Avklarad!

Gick i ungefär en timme i ett högt tempo, valde den jävligaste vägen jag kunde komma på, det vill säga en enorm uppförsbacke, så större delen av promenaden var det ett helvete. Nu i efterhand är det bara skönt måste jag säga.
Kom hem, slängde fram yogamattan för att ha ett skönt underlag, och gjorde armhävningar, rygglyft, benlyft och situps, 10 x 3 av varje, som en skön mjukstart. Apelsinjuice till frukost, får se om jag äter en low calorie bar sen också kanske.
Har DU tränat något idag?

Min kropp gillar inte motion

Satt precis och funderar på om man skulle ta sig en promenad. Bestämde mig hursom för att nej, nu jävlar ska jag göra det! Vad tror ni händer då, om inte att jag får näsblod?
Kroppen vill inte att jag ska ut och gå.

Sluta hota för fan!

Jag trodde att när du fick dina grejer, så skulle du sluta vara en sån jävla fitta, och dessutom sluta höra av dig.
Detta kan jag berätta folket, det har jag inte upplyst er om! Jag bad den lilla fittan ungefär en vecka innan november var slut att hon skulle hämta sitt skit innan månaden var slut. Fine. Hon hör av sig dagen innan, och frågar om kan hämta sina saker. Nej, det hade vi inte möjlighet till.
"Då får polisen följa med och hämta sakerna. Jag kommer komma, med eller utan polis".
Jag sa till henne att visst, ta du med dig polis, för vi skiter i vilket. Sedan kommer hon med ett så befängt påstående om att vi har saker i lägenheten som polisen inte skulle gilla. Vad kan det vara? Det mest illegala vi har här är Micke som kör 2 kilometer i timmen för fort då och då. Nej, hon fortsatte, hon skulle polisanmäla, hon hotade med massor med saker, och sen att hon ljuger, jo det är ju kanon.
Du sa till André att du fick veta 2 dagar innan att du kunde hämta dina saker. Skitsnack! Honey vet att jag sa till långt innan det. Bra att du redan ljuger för honom, jag tycker fan synd om honom. Ska bli skoj att se när han slänger ut dig, din billiga jävla skapelse.

Min jävla frukost

Idag vaknade vi av att honeys mobil ringde, Holmgrens berättade att bilen var färdig (den har varit inne för reparation) så honey åkte iväg och hämtade den, och jag fixade till mig snabbt. Hade inget pålägg, så det fick bli en low calory bar till frukost, så himla gott, men blev så sjukt mätt efter 2/3 av den, så jag fick slänga resten, haha!
Fick ju ny astmamedicin häromdagen, så jäkla gott måste jag säga, har ju bara haft den som vidgar luftrören som jag ska ta 2 gånger om dagen, och den gör ju ingen direkt nytta när man får anfall. Nu har jag mitt kit iallafall, woho!




Balders Hage

BloggaSnyggt.se

Zylber.com